Přejít na obsah

samotsytlos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 186
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

samotsytlos naposledy zvítězil 2. Leden 2020

samotsytlos nejvíce like obsah!

3 Sledující

O uživateli samotsytlos

  • Narozeniny 23.3.1993

Návštěvy profilu

3 962 zobrazení profilu

Oznámení samotsytlos

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

109

Popularita

  1. Ahoj chtel bych se te zeptat jak se ti povedlo nahrat si nove logo columbuse poradis mi jaky format to musi mit a jak to nahraju jestli micro sd nebo cd dekuju Martin

  2. Já to mám řešené přes spínací relé. Proud beru ze zapalovače v kufru a světlem zpátečky jen ovládám to relé. ;-) takže zpátečku používám jen jako ovládací proud.
  3. Já minulý týden. Trochu jsem se bál, aby se jsem z Columbuse neudělal těžítko, ale povedlo se ;-). logo jsem si sám upravil ve photoshopu na styl RSIII.
  4. samotsytlos

    MISS ALU

    Pokud repliky, tak ty jsem videl na bazosi. Zkus hledat.
  5. samotsytlos

    MISS ALU

    To se sice 18 dělají ale vypadají trochu jinak. 18-gemini a 19 extreme. Jinak samozřejmě rozteč 5x112 ne 5x100 jako má Fábka. To se dá samozřejmě řešit podložkama. To na ty Fabii jsou na 100% repliky.
  6. Kola tam dáš, ale mají špatný rozměr pneu. Nepatří tam. musel by jsi koupit pneumatiky podle techničáku pro fabii. To je 205/45 R16. Rozteče používá škodovka tři! Pozor na to. 5x100, Fabia 1,2,3, Rapid, Octavia 1 5x112 Superb 1,2,3, Octavia 2 4x100 citigo z novodobých
  7. Da se tam zjistit i jestli regenerace probiha ne jen podle teploty. Je tam na blok. Nuly a jednicky, podle toho a visu se to da zjistit. Pri tvych kilometrech ale stejne filtr uz nebude to prave orechove. Ale je jasne nejdiv zjistit situaci a pak konat. Jen je dost pravdepodobne ze je dpf ko. Novy filtr pokud neni poskozeny bych nekupoval a nechal vycistit puvodni. Viz par prispevku vyse.
  8. Diagnostika je na tohle kratka. Neni vsemocna. Zaneseni se dopocitava podle typu provozu a auto si jen meri teploty a tlaky pred a za filtrem kdyz vyhodnoti velky rozdil tak spusti regeneraci. Proste bych to spis videl na ucpany filtr co uz nejde poradne vyregenerovat ne na elektrikare. Ten na vagu zjisti jen jestli prave probiha regenerace nebo kdy probihala. Muze se podivat na teploty a tlaky. Zjisti tak treba vadne nejake cidlo. A taky to vyhodnocovane zaneseni. Nic vic.
  9. Ta hodnota jak je psáno výše je dopočítávaná, Já řešil DPF v zimě, zanešení na VAGu bylo 12g, Pravděpodobně někdo v minulosti nastavil nový filtr (před rokem), aby se auto dobře prodalo. Auto regenerovalo jako o život, nouzák nenastal ale škubalo a trhalo celým autem. Dal jsem ho vyčistit do DPF-TECH v Kladně a vysypali z něj kolem 137g popela. Řídil bych se tím jak auto jezdí, jak často regeneruje a pokud je vše ok, řešil bych to až nastane problém. Pro zkoušku funkce bych sáhl do koncovky výfuku a pokud budeš mít prst relativně čistý, né černý jak botu tak by to mělo být ok.
  10. Moc to tu nechapu. Ja mam taky rs rok 2008 a vse s fl climatronicem funguje jak ma. Radio taky zobrazuje. Ma to tak uz skoro rok a v lete v zime zadny problem ;).
  11. ahoj hele setkal si se někdy z tím že někdo vyměnil motor 1.9 tdi za 1.8 20v 132kw ? co to vše obnáší de to ?

    1. samotsytlos

      samotsytlos

      S tím jsem se nesetkal.. 

  12. Plech můžeš dát taky z Octavie. Měl jsem to všechno doma připravený, ale nakonec jsem auto prodal.. STK byla na 288 uplně bez problému. 312 mají taky homologaci je to origo díl. Neměl by být problém. V techničáku máš stejně napsáno jen brzdy/kotoučové.
  13. Pokud máš Fabii RS. Tak těhlice zůstává původní z Fabie. Octaviacka by tam snad ani nepasovala. Octavie a Fabie mají stejné uchycení brzd (ty dvě díry se závitem) Takže na fabii RS ti budou pasovat brzdy z Octavie RS bez nutnosti výměny těhlic. Pokud máš obyč fábku, tak musíš sehnat těhlice z Fabie RS a na to namontovat brzdy z Octavie RS. Já už nevím co je na tom k nepochopení, psal jsem to už v příspěvku výš. Potřebuješ všechno co je na obrázku. Pokud máš Fabii RS. Pokud nemáš Fabii RS tak k tomuhle musíš sehnat ještě těhlice z FABIE RS.
×
×
  • Vytvořit nový...