Přejít na obsah

tury

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://tury4444.webovastranka.cz
  • ICQ
    0

Oznámení tury

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak to bych fakt nechtěl vidět!!!!To bych zase byl v servisu a na měsíc!!!
  2. Jo jo, ale z horšího si člověk zvykne hned na lepší!!!Horší to je naopak!!! Teď už jsem spokojen!!!!Ale ta Fábka no to bylo!!!!!
  3. Ahoj tak mám konečně autíčko zpět!!!!Trvalo to 3 týdny, ale je to hotovo a v pohodě mám novou řídící jednotku a cívku válce!!! Tak snad mám na dlouho klid!!!!!Dneska jsem to byl projet a je to nádhera!!!!!
  4. Ahoj, tak auto pořád ještě nemám, už je to 2 týdny a nic!!Minulý týden jsem s něma mluvil a řekli , že musí objednat nouvou řídící jednotku!!! Takže jedna blbá cívka mi zrušila komletně řídící jednotku a rozhodila motor!!!!!NECHÁPU!!!! Tak pořád využívám Fábii 1.2 HTP!!!
  5. Stav te se ke mě!!Já to rád vyměním!!!Mám 1,2 HTP tak to je jen 109.5 kw rozdíl!!!hahaha a je krásně popsaná!!!NÁHRADNÍ VůZ!!!Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper tuning!!! z 0-100 za 15sekund!!0-200 nikdy!!!
  6. To jo!!!Je!!!Dát mi Juniora, tak fakt nevim!!!Tak asi jezdím na kole!!!!
  7. Dneska jsem tam volal a řekli mi, že jim to nějak nešlape, že to je celý nějaký rozhozený!!! Tak jsem zvědav, kdy budu zase jezdit svým autíčkem!!!Ta Fabie, kterou mi dali je HRůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůZA!!!!!1.2 HTP!!!(HYPERTURBO) Oproti mému 238koňovému kočáru to je neuvěřitelný rozdíl!!!!
  8. Ahoj mám 2.0 Tfsi mám najeto 55000km!!!
  9. Nazdárek!!! Tak mám první problém na mé O2 RS!!Jel jsem do Tábora a před Benešovem mi auto začlo cukat, začala blikat kontrolka diagnostiky motoru a pak ztrácet výkon, až úplně zhaslo a konec!!!!A už nešlo nastartovat!! Přijeli, odtáhnuli mě do servisu do Benešova a hledali chybu!!!!Na počítači jim to vyhodilo závadu v pojistkách!!Tak to všechno kontrolovali, ale nic!!! Tak potom kábel po káblu hledali a proměřovali, až zjistili, že mě odešla cívka u válce!!! Jenže v celý ČR není náhradní, tak jí museli objednat z Německa!!!!Což mě docela překvapilo!!!! Tak ted čekám a čekám, až to bude hotový!!!! Naštěstí auto bylo v záruce tak mám náhradní a vše zdarma!!!Má někdo nějaké podobné zkušenosti?
  10. Mám 2.0 TFSI 147kw!!!Po úpravě to bude 178kw!!!Jsem moc zvědav!!!
  11. Děkuju!! Dneska jsem se objednal u Sportmotoru na pátek, tak jsem zvědav!! Cena je trochu vyšší, ale věřím tomu víc!!!!
  12. Dík!Jen se ptám!Bubu mít cestu směrem právě tam ,kde je tato společnost, tak o tom přemýšlím, že to tam nechám udělat!!Ale o Cimbu a Sportmotor vím, že jsou nej!!!!
  13. Ahoj chystám se nechat si očipovat moje RS benzin a nejblíže je firma Bitpower!!Máte někdo zkušenosti?Díky
  14. Jo točivý moment je super, ale musíš asi 2 krát víc řadit než s benzínem!!!!Hlavně na rozjezdu nemáš šanci!!!!A ještě když se načipuje ten dvoulitr co je na Rs, tak není o čem mluvit!!!
  15. Hrůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Vytvořit nový...