Přejít na obsah

Warcraft

Uživatel
  • Počet příspěvků

    121
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Warcraft

  1. Nevíte o někom kdo by pomohl s instalací a zprovoznění Bolera v OII poblíž Hlinska na Chrudimsku? Díky za pomoc
  2. Tak přijde mi že to jde z přední pravé části,takové silné hučení.A dá se to nějak zjistit,jestli je to třeba to zadní ložisko,když bych přizdvihl zadní nápravu?
  3. Zdravím řeším teď na své Fabce něco podobného,ale na přední nápravě.Vše bylo v pořádku nic nehučelo a pak z ničeho nic se od přední nápravy ozává hučení vždy kolem 60km/h a i při vyšších rychlostech.Myslel jsem,že to může být ložisko,ale dělá to jak při jízdě rovně,tak i při zatáčení v pravo nebo v levo.Teď jsem dal nové letní gumy a dělá to pořád.
  4. Warcraft

    MaxiDot

    bylo by to pro roomstera 1.6 benzín r.v. 2006 takže předface.takže se můžem domluvit
  5. Warcraft

    MaxiDot

    díky zkusím mu napsat.zatím nemám moc štěstí
  6. Warcraft

    MaxiDot

    ok dík teď už jen sehnat maxíka,zatím se mi to nedaří
  7. Warcraft

    MaxiDot

    Zdravím uvažuji o dodělání maxiku do mého Roomstera 1.6 r.v.06 palubnípočítač mám,není tu někdo z okolí Prostějova,Olomouce? Zatím k tomu nic nemám
  8. No já to zkusím vyreklamovat,protože jsem mluvil s technikem a tem mi řekl,že to na reklamaci je a uvidím,jestli další kousek bude v pohodě nebo ne...Jestli s tím budou problémy pořád,tak to vrátím a budu chtít zpátky peníze,protože abych musel pořád mačkat další skladby když jedu třeba do Prahy dvě hodinky...to ne. A budu přemýšlet nad jiným řešením.
  9. Ahoj napájecí kabel od baterky do kabiny dostaneš celkem snadně,je tam taková gumová průchodka,kterou se to dá protáhnout.Sundáš spodek palubky u řidiče a uvidíš to a i z motorového prostoru je tam celkem dobrý přístup.A pak to můžeš táhnout po levé straně pod plastama až do kufru u jedničky jsem to tak měl také. Použitím HI/LO adaptér se podle mě dost sníží kvalita zvuku,ale určitě to můžeš vyzkoušet a uvidíš,třeba to bude dobré nebo to napojit přímo bez adaptéru. Jak jsi vyřešil to ovládání zesilovače,také se s tím teď peru,mám také Stream.
  10. Ahoj mám úplně stejný problém a pojmenováním adresářů to nebude,protože to je správné.Občas to na další skladbu přepne samo,ale většinou ne a musím to udělat sám,jinak bych se další písničky nedočkal i když čas běží dál.Zatím jsemm nepřišel na to co s tím ani jsem nenašel nikoho kdo by poradil.Ještě zkusím napsat přímo do firmy co jsem to tam kupoval,jestli nebudou vědět víc.Co ty už jsi to nějak vyřešil?
  11. Ty čínské jsou za zajímavou cenu,ale jde o to jaká bude spolehlivost a tak...ale ten Auknet také nevypadá špatně a má rádia přímo pro Škodu Octavii II.Kdysi měli i Rockdale,ale už je asi nenabízejí,protože v nabídce je nemají. Půjdeš do toho Auknet..také by se mi celkem líbilo,když tam napiš zkušenosti
  12. chtěl bych zapojit zesik na stream,ale nejsem si jistý jak zapojit ovládání zesilovače (aby se zapnul když se zapne rádio) neřešil to někdo? stream sice nemá výstup na externí zesilovac,ale to neznamená že to nejde časem dojde i na výměnu rádia...
  13. Warcraft

    (J)DOT

    zdravím psal jsem ti SZ ohledně DDOT mám OII RS TDI a tak bych chtěl vědět,jestli je to i pro PDéčka
  14. Warcraft

    Autoalarm

    Díky za typ o nějakém právě uvažuju,protože origo tam není a nechat si ho tam dát za 5000,to si radši pořídím právě něco takového,má to víc funkcí a jak říkáš je to zase o něco těžší překonat
  15. Warcraft

    Autoalarm

    Nemáte někdo zkušenost s alarmy Sentinel , Magicar a kde jste řešili montáž? O nějakém uvažuju a tohle mi přijde lepší než origo od Škodovky.Případně jestli je něco s hlášením na mobil?
  16. Tak zámek řadící páky se volantu netýká,pokud ti strhnou volant,rozlomí spínačku.....tak jde s volantem normálně otáčet. Je to spíš takové zařízení proti amatérům,když si tvoje auto vyhlídne profík,tak se prostě podíváš z okna a auto tam nebude a můžeš tam mít co chceš:)Pak pomůže jedině dobrá pojistka a nebo ještě sherlog:)
  17. také jsem chtěl construct,ale to bych si musel objednat předem,protože standartně montují defendlock a je prý o 1500 dražší jinak s tou spojkou je to bohužel pravda,zámek ti jen uzamkne řadící páku v poloze zpátečky,ale když sešlápneš spojku auto jde odtáhnout,odtlačit,naložit..... chce to sat.vyhledávání,garáž a dobrou pojistku
  18. Slyšel jsem,že to pár lidí zlobí a do servisu s tím asi nemá cenu chodit,budou na mě koukat co si to vymýšlím a podle zkušeností co jsem tu četl,tak to stejně neodstraní.takže je lepší si to udělat sám. je pravda,že když už to budu mít rozdělané,tak by se to trochu vylepšit mohlo:) už tu někdo měnil origo za nějaké lepší,jaké by jsi doporučoval?dobrá kvalita za přijatelnou cenu,nepotřebu mít zase aparaturu že bych s tím vymlátil okna:)
  19. tapece ve dveřích se také musí měnit,když tam přibude jeden reproduktor navíc?takže se to asi příliš nevypatí předělávat,snad kdyby se to vše sehnalo za nějakou dobrou cenu.
  20. Přemýšlel jsem o sound systému,nevíte co všechno je k tomu potřeba,co se musí vyměnit a jestli se to dá někde sehnat jako celek pro dodělání a jaká by byla cena? V konfirurátoru je cena 9tis. Zatím mám Symphony CD,MP3 a osm repro
  21. Nemáte někdo zkušenosti s doděláním origo sound systému,co všechno je k tomu potřeba,jestli se to dá vpohodě sehnat,jestli to Škodovka nabízí.... Zatím mám Symphony CD,MP3 a osm repro,ale uvažuju o rozšíření na ten sound system:)
  22. Ahoj ja si nedávno nechal namontovat DefendLock také do manžety řadící páky.Bylo mi řečeno že z boku se to do OII nemontuje.Předtím jsem měl Construct v jedničkové a byl jsem s tím spokojený,tak uvidím jak se osvědčí toto zařízení.Také mě to včetně montáže stálo necelých 8tis.Jak už někdo napsal každé zabezpeční je lepší než žádné. S tím plněním je pravda,že Defend vám vyplatí při odcizení vozidla 25tis. ale je podmínka mít sjednané havarijní pojištění na krádež,zvlášť si zaplatit pojištění u Defend což dělá 600 na rok,každé dva roky musíte na kontrolu funkčnosti zámku(poskytovaná záruka je pět let s tím že po dvou letech se chodí na kontroly) a musíte předložit všechny tři klíče od zámku převodovky.Takže aby vám ty peníze dali,je potřeba splnit dost podmínek.
  23. no je to rok 2007 takže to asi bude PD a 120tis. RS se dělá s CR myslel jsem,že to jsou všechno jen PD
  24. Nevíte jak je to s rozvodama u 2.0 RS TDI jestli je to po 90tis. nebo při 120tis. na starém tdi 81kw jsem je měnil při 120tis.
  25. To je v pohodě,jen jsem si tím nebyl jistý Teď do něj určitě půjdu
×
×
  • Vytvořit nový...