Přejít na obsah

kvetag

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kvetag

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám stejný problém u Fabie. Každou zimu je to více slyšet. V listopadu mi měnili v servisu silenbloky na přední nápravě, které byly prasklé a tvrdili mi, že je to tím. Ale není a už to vrže i při plusových teplotách. Sice ne tak jako za mrazu, ale už mě to rozčiluje. Takže chci říci, že v mém případě to silenbloky nebyly.
  2. prošel jsem si fóra a našel i pár s přesným popisem tohoto problému, který ve všech případech řeší čidlo spojkového pedálu. Jako měl bych z toho radost, ale pak se seberu, půjdu do toh servisu a udělám tam nějakou scénu ))
  3. Ahoj Všem, problém s otáčkami se děje při řazení. Jakmile za jízdy řadím, tak po sešlápnutí spojky otáčky mírně stoupnou a pak pomalu padají, řadím tedy do plných otáček a motor dost řve. Když šlapu na plny na volnoběh, tak se mi to zdá v pořádku. Když za jízdy pustím plyn, otáčky sice nevzrostou, ale stále padají celkem pomalu. Zvášila se tím i spotřeba. V listopadu jsem byl na technický a měl jsem to v servisu, kde mi čistili škrtící klapku a resetovali její nastavení. Každopádně to nemělo žádný efekt. Snad to udělali dobře, dal sem za to dost peněz.... Napadá někoho, co by mohlo být příčinou. Projížděl jsem fóra a problém škrtící klapky se všude projevuje jinak. Mohla by pomoci výměna a nebo mám ještě zkusit klapku vyčistit a vyresetovat sám, ať mám jistotu? Díky za typy Martin Škoda Fabia Combi 1.2HTP, 47KW, rv.: 2004, najeto: 115.000km
×
×
  • Vytvořit nový...