Přejít na obsah

TALKERS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení TALKERS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No musím jí vyměnit protože jsem ko..t, blbnuly mi světla uvnitř interiéru, tak jsem jí vyndal a donesl takovýmu "rádoby" elektrikáři aby mi zkusil proletovat "studeňáky" a ten jí proletoval tak řádně - že od tý doby nejde vnitřní osvětlení vůbec a ještě mi přestala fungovat dálka - nevím jestli to nezničil tou opravou. Ta jednotka 799N se bude normálně bavit s mýma klíčema?
  2. Zdravím. Mám vadnou komf. jednotku 1J0 959 799 AH a chystám se pořídit nějakou novou (použitou), mám octavii 1,9 TDI SLX, rv 2000, origin. dálk. centrál s klasickým (pevným) klíčem a chtěl jsem se zeptat jestli můžu komfortku zaměnit za nějakou s jiným číslem popř. s jakým, aby mi vše fungovalo jak má.
  3. Ty gumy sem už měnil a je to pořád to samý, ted jsem na dovolený a najel jsem zhruba 200km na jeden zátah, a vždycky je to to samý, akorát v závislosti na počasí:-) čím je tepleji tím mene kilometru najedu bez klepání př: venku je 25 stupnu a ujedu zhruba 20 km a začne něco klepat na přední nápravě (teda alespon myslím že to jde odtud) je to takovej zvuk jako kdyby bylo něco povolenýho- možná se mi to jen zdá ale vždycky je slyšet takový jakoby "loupání" při akceleraci a při brždění. Kdyby někoho něco napadlo, tak mi prosím písněte- nechci aby mě pak můj mrnousek někde "vypekl"
  4. tak už sem uplně zoufalej, dneska jsem zase pod tím ležel a nic jsem nenašel, dokonce jsem byl s tím na zkušební jízdě a opravdu to po delší jízdě cca 20 km začalo zase klepat. Dneska jsem zkoušel homo klouby, ale nepřišlo mi že by byly nějak extra volný- radiální vůle nepatrná a na krut byla sice o něco větší, ale zase si říkám že kdyby to šlo do záběru takby to přestalo klepat a mě to klepe pořád. O to větší je to ostuda když sem automechanik a za boha nemůžu najít kde je problém Jestli už podobnej problém někdo řešil, tak budu moc vděčnej když se o své zkušenosti podělí.
  5. Zdravím. Mám takovej problém a už fakt nevím co by to mohlo být. Mám oktávku combi, rok v 1999, 81kW. Na přední nápravě sem měnil horní uložení tlumičů, potom kulové čepy na ramenu a kulový čepy řízení, potom jsem taky měnil silenbloky na ramenech (oba). a uložení stabilizátoru. A včera jsem jel z Jihlavy do Písku a po takových cca 30 kilometrech začalo klepání, a klepe to i na relativně pěkný cestě i třeba na rovině. dneska to bylo to samý ze začátku cesty zpět nic a po zahřátí to bylo to samý. A prostě je to takovej klepot jako kddyž je volnej kulovej čep- ale ty sou v pohodě- jsou nový. Nesetkal se s tím někdy někdo z vás?
  6. Ahoj. Já mám zřejmě stejnej problém , chtěl jsem se zeptat na kolik tě vyšla oprava.
×
×
  • Vytvořit nový...