Přejít na obsah

oleko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    116
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení oleko

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Přestalo mě fungovat naklápění zrcátka spolujezdce. Do stran jde, ale dolu a na horu nefunguje. Někdo mi poradil koupit nový spínač ale po výměně je to stejné. Neměl někdo stejný problém abych věděl kde hledat? Jestli to je někde v konektoru nebo v tý harmonice u dveří. Moc díky.
  2. Tak jsem to už vyřešil. V tel.jsem obnovil nastavení sítě a už to jde.
  3. Nevíte jestli se dají v autorádiu vypnout ty naváděcí pruhy? Kamera má své a ty vypnout nejdou tak se mě tam překrývají dvakrát.
  4. Neví tu někdo proč při každém puštění rádia to chce po mě spárování kód na propojení bluetooth s mobilem? Dříve jsem zadal jednou a potom se připojoval automaticky. Resetoval jsem rádio a vymazal v tel.a po spárování a opětovném puštění rádia je pořád to samé. Mám rádio Isudar. Neví někdo kde je problém?
  5. Moc díky. Zítra vyzkouším.
  6. Takže jsem natáhl kabel od kamery a zapojil na AUX in. Proud jsem vzal vzadu od zpátečkových světel a už mi funguje. Sice jí musím zapnout ručně,ale aspoň to. Poradí někdo jak to zapojit aby to jelo automaticky. Tady jsou fotky toho video kabelu. Chci se zeptat na co je ten červenený drátek na obou stranách. Na poslední fotce jsou parkováky jak se mi ukazují bez kamery.
  7. Poradí někdo jak připojit couvací kameru? Mám 2DIN rádio Isudar a když ji připojím na AUX in tak jde, ale když ji připojím jinam tak nic ani po zařazení zpátečky. Děkuji
  8. Kromě motorku ostřikovačů světel který jsem koupil za 100,- jinak vše nové. Hadici ještě nevím, ale asi nějakou univerzální.
  9. Ty z toho bazaru to nejsou oni. Nádobku už mám i s motorkama a ostřiky už obědnány. Celková cena je zatím 2000,- a to ještě nemám propojovací hadici. Jinak díky.
  10. Nemáte někdo použité ostřiky světel na Fabii 2010 (5J0955965A, 5J0955966A) nebo kde se dají levněji koupit? Děkuji
  11. No tohle právě nechci. Jedině originál ostřiky a nádobku s motorkama. Výjde to asi na dost peněz,ale co se dá dělat. Už jsem namontoval xenony a svítí supet.
×
×
  • Vytvořit nový...