Přejít na obsah

Ma_ra1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

O uživateli Ma_ra1

  • Narozeniny 28. Srpen

Oznámení Ma_ra1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj Lanny, díky moc za tip. Určitě mu zkusím napsat, jestli poradí co obnáší oprava. Už jsem se ptal i v okolí mechaniků a taky říkali, že by to mohla být nějaká ta klapka nebo i motorek co ji natáčí. Ale i tak potřebuji vědět jak se k tomu dostat a co tam přesně vyměnit. No až nějak postoupím s řešením, tak sem napíšu co to bylo.
  2. Zdravím, od climatroniku je slyšet takový chrastivý zvuk, jako nějaké chroupání nebo jak to popsat, na fóru jsem to nikde nenašel jen tady mi to přijde jako stejný problém co psal connie06 nebo mrkvo. Ale když zapnu na climatroniku ventilátor naplno, tak to přestane. Dřív to zabzučelo jen občas, např při změně teploty, ale teď to bzučí až chroupe pořád, je to nesnesitelnéí a se zapnutým rádiem moc nejezdím, takže mě to hodně štve. Chci se zeptat, jestli to někdo vyřešil, tak čím to bylo. Jestli to byla ta klapka nebo co, tak kde ji najdu nebo co s ní udělat?
  3. Já mám 1,9 Tdi 96 Kw a jsem s ním spokojený. Do chorvatska jsem měl spotřebu 5,4L! A dlouhodobou mám 5,9L a to jezdím hodně po městě. Motor mi přijde spolehlivý a zátah motoru mi vyhovuje, na závodění takové auto nemám a když chci předjet nějakého šneka, tak to vystřelí celkem slušně. Takže už kvůli té spotřebě a spolehlivost bych do něj šel určitě zase kdybych se měl teď zase rozhodovat.
  4. ahoj bando, tak my jsme přijeli také v pořádku domů. Sraz byl opět skvělý, už aby byl další a zase v tak hojném počtu. Akorát mi cestou zpět začal zlobit xenon. Pravý xenon mi zhasl a rozsvítila se mi kontrolka světel, tak jsem jel domů na mlhovkách. Po dalším nastartování byl pořád jeden xenon zhaslý a opět svítila kontrolka a po dalším se již rozsvítil a zase funguje, sice svítí slaběji, ale svítí. Tak teď nvm, jestli je jen špatná výbojka nebo jestli je problém jinde. No jdu pročíst fórum, třeba se to řešilo.
  5. Zdravím všechny, tak se dívám, že se seznam ještě trošku rozrostl od mé poslední návštěvy. Za chvíli půjdu vykoupat Supa, ať zítra nedělá ostudu Tak zítra se všichni uvidíme, mějte se a šťastnou cestu!
  6. Nazdar pánové, tak se po delší době hlásím na fóru. Přihlašuji se na sraz + 1 jako minule :-) Už se moc těším.
  7. No já to myslel, tak....někde jsem četl článek o chipu a bylo tam, že se dá tou úpravou snížit právě i chod volnoběžných otáček, tím také spotřeba atd...ale konkrétní postup nvm, to by ti řekla specializovaná firma na tyto úpravy.
  8. Delší dobu jsem se sem nedostal a nestačím se divit. Teď už i sražená srnka :-( Davide, nechceš sem dát nějaké foto supíka po takovém střetu?
  9. Tééda, gratuluji k poháru, pěkná Lada
  10. Zdravím všechny, Laam by mohl přidat zase nějaký vtípek, jsem se aspoň pobavil na fóru, když už je v práci nuda a venku nám chčije a chčije. A to jsem si chtěl dneska umýt supa....tak až jindy...
  11. Tak to závidím, no mě mechanik slíbil, že to zreklamuje, ale teď toho má moc, tak musím chvíli vydržet. Ale až se to vyřeší, tak sem dopíšu čím to bylo a jestli ta reklamace prošla.
  12. To mi dělal mechanik přímo ze škodovky co si bere kšefty aj domů. Značku těch kloubů teď nvm, zítra se podívám, ale říkal, že dává nějaké německé, které jsou výborné, tak buď to odrbal nebo to byl nepovedený kus. Už jsem mu o tom říkal, tak to půjde zase dolů a na reklamaci. Jsem zvědavý jak to dopadne. Každopádně to tak nechci nechat být, protože jsem dal hodně peněz za velký servis, zrovna se dělali aj rozvody, pumpa, filtry, prostě vše potřebné a chtěl jsem mít vše tip top v pořádku a ne abych zase slyšel po měsíci klepot v zatáčce. Sice jen v některé a jen trošku, ale aj tak mě to štve, vždyť co by to udělalo za rok, to by bylo zase na výměnu....
  13. No já mám teď opět problém. Cca před měsícem jsem nechal vyměnit homokinetaky, protože to cvakalo a pak to bylo OK, ale teď při průjezdu zatáčku zhruba na 3 stupeň, tak slyším to cvakání opět, sice jen slabé, ale slyším to. Tak mě štve, že tak rychle po opravě to začalo opět. Myslíte, že je ten nový kloub špatný nebo tam může být ještě někde chyba?
×
×
  • Vytvořit nový...