Přejít na obsah

jaryn1975

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jaryn1975

  1. Zkusím to , za zkoušku nic nedám . Za 20 let ježdění jsem neměl nehodu , týdně dojížděním do práce natočím skoro 1000 km služebním autem a pak mne vytočí takovej ko..t nedomrlej .
  2. Já jsem u ČSOB a u Generali mám ještě havarijní . Auto je oktávka v kombi , stříbrná barva . Sehnal jsem dveře v barvě na inzerát za dobrý peníz , tak nevím jak dál . Uvidím
  3. Zdravím , dnes jsem přijel ke tchánovi na návštěvu a najednou zvonek . Tam stál mladej a že mi prý štrejchnul auto . Levý přední a zadní dveře jsou na výměnu . Naštěstí je sloupek netknutej a lemy blatníků , práh taktéž . Mladej si spletl pedály , tři roky po autoškole se rozhodl že si koupí auto . Prodejce byl policajt z nehodovky a seděl s ním v autě . Byli u toho policajti , je záznam , určení viníka . V pondělí jdu na kooperativu , je to pojištovna toho majitele vozu , tak jsem zvědav .
  4. http://www.autotest.estranky.cz/clanky/skoda/skoda-felicia-laurin-a-klement-1996---test.html
  5. Lidi , o čem se to dohadujete ? Není přece problém si to někde dohledat , ty auta byly v prodeji Škoda .
  6. Ty Felicie Laurin Klement se opravdu prodávaly , mělo to 1.6 motor , bylo to v kůži a podobně . Cena byla o dost vyšší proti obyč Feldě , jinak to bylo docela hezký na oko , jen ta cena .
  7. Wojnar má pravdu a ne každý tady na foru má nový autí . Zamrzí když ti zmizí auto který si hýčkáš .
  8. Ledka mi bliká pokaždé jak zamknu auto . K autu jsem dostal i papíry k tomu centrálu ale jsou v němčině , tak bohužel
  9. To kulaté tlačítko na klíči je osvětlení klíčku a tlačítka na ovladači jsou že levé tlačítko odemyká centrál a pravé auto zamkne .
  10. Včera jsem byl po nákupech ve Zgorzelci a cestou zpátky jsem v Bogatini koupil Lpg za 2,49 a dotankoval jsem si benoš za 5,09 , autí jede fajnově . Prostě pohoda , z baráku to mám cca 30 km .
  11. tonnydenny - máš to opravdu fešácký , můžeš se o tom trochu rozepsat a dát nějaké foto ?
  12. jaryn1975

    No comentt

    Dobrý frky . Písty ze dřeva , to za chvíli budou v nabídce OBI dřevěný elektrody .
  13. jaryn1975

    Alu kola

    Moc hezký počteníčko ohledně toho " Áčka " . Ty doporučené rozměry výrobců atd jsou směrodatný . Auto vypadá a áčkem fajně ale nedej bože aby jsi s takhle obutým autem zavinil průser . Něco podobného jsem už zažil , rybízek bulel u rozsekanýho auta a mezi vzlyky polišům vykládal že nechtěl .
  14. Rok 1993 VU 8015 Stříbro , velitel trenažéru , byl to Zil takže se to nesmělo pro vysoké náklady používat a udělali ze mne písaře motocyklistu . Bylo to v poho ale po roce jsem byl převelen do Karlových Varů na správu budov jako elektrikář . Tam bylo absolutní leháro , supr parta a veleli nám civilisti . Byly to poslední prázdniny .
×
×
  • Vytvořit nový...