Přejít na obsah

9martin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení 9martin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, potřebuji poradit, u Fabie 2004 s orig rádiem Symphony se mě zhoršil příjem. Vag píše chybu: 00856 - Radio Antenna, 29-00 - Short to Ground. Počítám, že chyba bude nejspíše v zesilovači v anténě, ale když jsem jí rozebral, tak nevypadá zas tak špatně (viz. příloha). Má někdo nápad jak jí proměřit, než koupím novou? Zkoušel jsme měřit napětí (naměřeno 9,4V) a kostru jestli má kontakt na plošňák tím pinem dole. Děkuji za rady.
  2. Ne, naopak. Radši přidám fotku, at je to jasné...
  3. Tak mě v autorizovaném servisu namontovali silentbloky o 90° pootočený (dorazy mám tedy nahoře a dole). Tuší někdo, proč by to dělali? Vadí to hodně? Dojedu se jich zeptat, ale počítám s tím, že si něco vymyslí..
  4. Mě se ozívá praskání/lupnutí ze středového panelu při rychlejší jízdě zatáčkami (asi kvůli kroucení karoserie) i po pěkné silnici. Setkal se s tím někdo? Jde to nějak omezit?
  5. Na to jsem taky koukal a asi vezmu radši starou konstrukci. Mimochodem za těch 300Kč je to dopravdy originál? Třeba tady mají za 300Kč - Německo - originální výrobce http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabiliz-3-3 A originál nové konstrukce za 735Kč - http://www.cc-autodily.cz/tyc-spojovaci-stabil-3_3 Tak mě přijde divný, že by byl jinde o tolik levnější, jestli to taky nebude přímo od výrobce. Ted jde o to, jestli jsou stejné.
  6. Tak se také chystám na výměnu. Ale nemůžu se rozhodnou jako značku. Můžete poradit? Co jsem tady čelt tak TRW ne. Originál - 735Kč Lemferder - 340Kč Meyle HD - 290Kč Febi - 300Kč
  7. Já jí měnil na zadních dveří a montáž/demontáž úplně jednoduchá. Pokud je to i ve předu stejně, tak se jenom stáhne směrem nahoru. Je tam jenom nasunutá. Akorát se ta stará zničí, protože je v ní plech a při tom stahování ho asi ohneš.
  8. Já mám s Brembo Max smíšené zkušenosti. Dával jsem je letos na jaře na zadek, brzdí dobře a zatím se nezkroutili (destičky originál). Ale po prvním větším ohřátím udělali bílý povlak a začali reznout. Na předku mám 3roky origo desky a žádná koroze, příště půjdu do origo, ty zatím nikdy nezklamaly.
  9. Ok, už jsem si to přečetl, z jistého důvodu tvé příspěvky normálně nečtu. No zkusím se zeptat jestli by to dokázali vyměnit.
  10. Tak mě čeká vyměna "předního" silentbloku, má dost velkou vůli. Problém je, že ve škodovce mě tvrdí, že se musí dát komplet nové rameno za 2500Kč, protože se nedá vyměnit. V Etce ho nemohly najít, ale na netu jsem ho našel, je to tohle ne? http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-predni-2 Měnil ho někdo, jak to jde?
  11. 9martin

    Predradny odpor

    Tak mě po dvou týdnech od výměny předřadného odporu už zase nejde větrák. Tak ho to teď vyndám vyčistím a snad to bude ok. Ale nehce se mě zase kupovat celý nový odpor. Nevíte prosím jaké přesné parametry má ta tepelná pojistka? Můžu použít např tuhle: http://www.gme.cz/axialni-teplotni-pojistky-do-dps/axialni-tepelna-pojistka-nec-tsf240-p530-047/ Tepelná pojistka axiální 240°C/10A. Maximální napětí = 250V Rozměry pouzdra = 11 x 4,2mm
  12. Není tam náhodou ještě nějaká oboustranná lepící páska? Měl jsem jí kousek nadzvedlou a něco takového tam bylo, ale už to po těch letech skoro nelepilo.
  13. Po devítí letech težkého provozu už mě solidně rezne výfuk (viz. foto v příloze). Nemáte někdo zkušenosti jestli ještě vydrží nebo mám měnit? Funkčně je ok. Jde mě o to, že když nekoupím origo, ale asi značku Walker (od žádný jiný jsem teto konkrétní nenašel) aby si ještě nepohoršil a po dvou zimách nebyl na tom ještě hůř.
  14. Asi by to chtělo udělat klasicky log turba a váhy pod plynem. Ideálně když to jede normálně a pak když nemá výkon a porovnat je.
  15. Něco podobného jsem odstranil tímto http://www.chemicalguys.cz/products/extreme-all-in-1-polish/ Bylo to tedy na oknech u domu, na autě jsem s tím odstraňoval takovej vodní kámen, co se mě udělal od stěraču dolů. Obojí šlo snadno, ničím jiným jsem to nemohl sundat...
×
×
  • Vytvořit nový...