Přejít na obsah

milan1971

Uživatel
  • Počet příspěvků

    256
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli milan1971

  • Narozeniny 2.11.1971

Oznámení milan1971

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. nechci zakládat nové téma,jen by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi jednotkou č.1J0919506L a č.1J0919506K? teda kromě jiného písmena na konci!!!! připadají mi obě stejné.
  2. milan1971

    trocha humoru

    taky dobrý-skoro jak moje octule na vytočenou 3.
  3. Měl bys mít 205/55 r16,205/40 r16 by měl menší obvod pneu a nemusela by sedět skutečná rychlost a rychlost na tachometru. spotřeba nepatrně vyšší,mě to dělá cca 0.5l/100km -rozjezd skoro stejný -tvrdost pocitově stejná -nic tím nezkazíš vkombinaci s pěknýma ráfkama
  4. Je to záležitost v řádu stokorun
  5. Rozdíl asi jo,když je to jen ,,pletivo" přes které je ten coler vidět a taky proletí víc bordelu.Jestli to bude stačit netuším-pak jedině větší coler.Ale nijak bych to moc neřešil. Jestli se ti nelíbí ,,pletivo",nech tam ty co tam máš.
  6. Mám ho taky+mřížky Milotec.coler je za levou,z tohoto pohledu
  7. Nic bych rozhodně neřezal,ale vyměnit mřížky v předním spojleru za víc průchozí nemůže ničemu uškodit. k autu bych se choval jako doteď tzn. nechat dochlazovat turbo.atd-vlastně sis odpověděl sám. Spojka ti může i nemusí odejít,záleží jak jí nakládáš. 171 kobyl musí tahat pekelně na kolik tě vyšel chip,jesli to není tajemství?.
  8. Krásná spotřeba,kdyže ho budeš prodávat?
  9. milan1971

    Zámek dveří

    poškozené kabely ve dveřích-zkus odmotat víc izolace apodívat se dál po svazku,měl jsem ty samé problémy a bylo to v kabelech i v LZdveřích.Svazek nevím jesli se dá koupit,ale výměna není složitá-rozpojíš svorkovnici pod tapecem jak se otvítá kapota a ve dveřích řidiče,vytáhneš .Já to řešil opravou-poškozené vystřihnout a nadstavit(neletovat)novější,ani jsem nepotřebovat mikrospínač,který jsem kvůli tomu koupil. Nereaguje na klíček-může to být tím mikrospínačem,ale nejdřív bych šel opravdu po kabelech.
  10. JJ.mě to dělá vždy po zimě a to jsem loni na jaře měnil,na podzim namazal,dělá to furt,i když sporadicky
  11. Takže kafeblonddozelena. Množství záleží jak který prodejce-někde jsem četl max. 5ti litrovou plechovku,někteří to rozlévají z velkých barelů,takže např.10L není problém atd.
  12. Být to moje taky bych volil jinou barvu kol
  13. sice to není z ulice,ale ze dne otevřených dveří ve Škoda auto Vrchlabí,ale myslím,že potěší
  14. To aby se to neotřelo nebo nesmylo,pak by nevěděl kam s ním.To já bych se řechtal na celou ulici vidět to na živo
  15. Mohli by to být gumy na uložení stabilizátoru,pokud to dělá když se auto zhoupne.Buď vyměnit nebo namazat.
×
×
  • Vytvořit nový...