Přejít na obsah

Marat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marat

  1. me se to stalo, kdyz mi upadla sponka, ktera drzi lampu, protoze pote jsem potreboval povolit ten sroub pod sponkou a ten je prave chycen do te clonky. chtelo to trosku ku*vovani a gynekologicke prace, ale podarilo se. ale netesim se jak zase budu menit:-(
  2. zdravim Vas, mel jsem malem nehodu diky tomu, ze vpravo mi jel SMART a dokonale se mi skryl do mrtveho uhlu, tudiz jsem ho malem vystrelil z dalnice. Da se sehnat nahradni zrcadlo do OII pred faceliftem ale asfericke? nechce se mi tam lepit ty male zrcatka. prispevky, ze SMART nema na dalnici co delat mi problem nevyresi:-) T.
  3. me bylo doporuceno sundat vyfuk a posadit jej znovu - navic technik zjistil trosku zlomenou hadici k turbu (nevim presne co to bylo ale stalo to asi 800-1000kc) castecne se vibrace eliminovali, ale porad to tam je. a nazor kazdeho technika je jiny. jeden rekne - nekupovat francouze, kupte radeji oktavku, protoze je levna a kvalitni, jiny zase jak pises te posle k VW, tam te poslou k Audi atd atd.
  4. Ahoj, mam podobny problem u stejnych otacek u stejneho auta i motoru. proste 2000otacek v pohode, 2500otacek v pohode, ale 2200 rezonuje a je dost hlucny chod. co jsem zjistil, je ze mam nejakou netesnost na vyfukovem vedeni (ale nevim kde), protoze po nastartovani kdyz otevru kapotu, vidim slabe vyfukove plyny unikajici nekde mezi motorem a vyfukem. technik mel podezreni na ERG ventil, ten se vymenil, ale tim to nebylo. rikal ze to musi rozebrat cele. tobe se podarilo zavadu odstranit? T.
  5. Ahojte, podarilo se vam zavadu identifikovat? mam stejny problem, nicmene co jsem zjistil je to, ze pri nastartovani a otevreni kapoty jdou vyfukove plyny nekudy ven. technik zatim nedokazal zjistit kudy. mel podezreni na ERG Ventil, ale ten se vymenil a porad stejny problem. rikal, ze to muze mit spojitost diky za to, jestli vy jste jiz zavadu odstranili a jak T.
×
×
  • Vytvořit nový...