Přejít na obsah

_Denis_

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    9 501
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    72

12 Sledujících

O uživateli _Denis_

  • Narozeniny 19. Srpen

Návštěvy profilu

10 765 zobrazení profilu

Oznámení _Denis_

  1. Však proto píšu o hájení vlastních zájmů. Jeho hra na hodného strejdu už snad musí být roky známa všem, je to stejné jako s fraškou jménem Covid a topením jeho vlastních lidí, které si určil za obětní beránky. Nicméně jak píšu - navzdory tomu a tomu, že to není míněno z jeho strany nijak vážně, s tímto názorem souhlasím a i když je to jen hra, snad poprvé aspoň pod přetvářkou řekl něco, co se mi nepříčí.
  2. I když jsou v tom vlastní zájmy, jak toho mafiána nemůžu vystát, je to za jeho působení poprvé, co s ním souhlasím.
  3. Především pak když pominu míru znečištění pro výrobu samotných elektromobilů a jejich komponentů, nezapomínejme především na to, že dnes NEEXISTUJE žádný způsob likvidace sraček z baterií. Čili tato tlačená budoucnost, jakožto hlavní zdroj příjmů mocných a ovlivňování chorých mozků se záminkou ekologie, je ve skutečnosti mnohem větší katastrofou pro nás pro všechny. A to nejen naprostou mírou neřiditelnosti těch těžkých hrůz s nulovým řidičským požitkem...
  4. _Denis_

    HODINKY

    Jo, mobil jsem si taky kupoval v únoru, no 😂😂
  5. Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit..
  6. No Euro7 pro své limity ovlivňuje všechny a všechno.. Viz F IV combi. Než aby automobilka pro limity combi udělala a obětovala jeden ze za mě pomíjivých a nesmyslných SUV, raději pohřbí dlouholetou stálici.. Trh tedy postupně nabídne výběr mezi elektrickým SUV, nebo elektrickým SUV. Raději budu za "socku" se starými auty - "socka" je v uvozovkách pro ty pokuty, které nás "nepřizpůsobivé módě" čekají..
  7. Borci, nevíte náhodou někdo o svářeči hliníku z MS kraje, který je schopen a ochoten dojet na místo dle dohody? Potřebuji svařit praskliny na hliníkové kapotě po jejím rovnání a už jsem zoufalý.. Díky předem za případné tipy.
  8. Tak ale tím byla Insignia, i Astry z té doby známé Ono nejlepší je zlatý střed. Dotykový displej v úrovni očí s HW tlačítky a ovládání typu iDrive od BMW a podobných. V Passatu mě štvou už jen boční dotyková tlačítka, která věčně nereagují, jinak si ale chválím HW klimu. Utopené displeje koncernu VW až kdesi dole mi nikdy po chuti nebyly a Passat na tom není jinak. U BMW se mi zase líbí displej v zorném poli s perfektní antireflexní úpravou, líbí se mi HW klima i iDrive, chybí ale zase dotykové ovládání - nemá ani důvod s ohledem na nedostupné umístění displeje. Takže všude je něco
  9. To se mi nikdy nestalo. Jediné, co mi to často v kontextu s fotkami dělá (iOS) je, že se načte jen horní čtvrtka a pokud nevymažu cookies, mám smůlu..
×
×
  • Vytvořit nový...