Přejít na obsah

_Denis_

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    9 501
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    72

Vše zveřejněné uživatelem _Denis_

  1. Však proto píšu o hájení vlastních zájmů. Jeho hra na hodného strejdu už snad musí být roky známa všem, je to stejné jako s fraškou jménem Covid a topením jeho vlastních lidí, které si určil za obětní beránky. Nicméně jak píšu - navzdory tomu a tomu, že to není míněno z jeho strany nijak vážně, s tímto názorem souhlasím a i když je to jen hra, snad poprvé aspoň pod přetvářkou řekl něco, co se mi nepříčí.
  2. I když jsou v tom vlastní zájmy, jak toho mafiána nemůžu vystát, je to za jeho působení poprvé, co s ním souhlasím.
  3. Především pak když pominu míru znečištění pro výrobu samotných elektromobilů a jejich komponentů, nezapomínejme především na to, že dnes NEEXISTUJE žádný způsob likvidace sraček z baterií. Čili tato tlačená budoucnost, jakožto hlavní zdroj příjmů mocných a ovlivňování chorých mozků se záminkou ekologie, je ve skutečnosti mnohem větší katastrofou pro nás pro všechny. A to nejen naprostou mírou neřiditelnosti těch těžkých hrůz s nulovým řidičským požitkem...
  4. _Denis_

    HODINKY

    Jo, mobil jsem si taky kupoval v únoru, no 😂😂
  5. Kdyby bylo auto o řízení a ne o nesmyslech, nemuselo nás to trápit..
  6. No Euro7 pro své limity ovlivňuje všechny a všechno.. Viz F IV combi. Než aby automobilka pro limity combi udělala a obětovala jeden ze za mě pomíjivých a nesmyslných SUV, raději pohřbí dlouholetou stálici.. Trh tedy postupně nabídne výběr mezi elektrickým SUV, nebo elektrickým SUV. Raději budu za "socku" se starými auty - "socka" je v uvozovkách pro ty pokuty, které nás "nepřizpůsobivé módě" čekají..
  7. Borci, nevíte náhodou někdo o svářeči hliníku z MS kraje, který je schopen a ochoten dojet na místo dle dohody? Potřebuji svařit praskliny na hliníkové kapotě po jejím rovnání a už jsem zoufalý.. Díky předem za případné tipy.
  8. Tak ale tím byla Insignia, i Astry z té doby známé Ono nejlepší je zlatý střed. Dotykový displej v úrovni očí s HW tlačítky a ovládání typu iDrive od BMW a podobných. V Passatu mě štvou už jen boční dotyková tlačítka, která věčně nereagují, jinak si ale chválím HW klimu. Utopené displeje koncernu VW až kdesi dole mi nikdy po chuti nebyly a Passat na tom není jinak. U BMW se mi zase líbí displej v zorném poli s perfektní antireflexní úpravou, líbí se mi HW klima i iDrive, chybí ale zase dotykové ovládání - nemá ani důvod s ohledem na nedostupné umístění displeje. Takže všude je něco
  9. To se mi nikdy nestalo. Jediné, co mi to často v kontextu s fotkami dělá (iOS) je, že se načte jen horní čtvrtka a pokud nevymažu cookies, mám smůlu..
  10. Nekecej že poslední - vždyť Ondra je vpravo na fotce ještě vidět
  11. Hlavně tyhle "výfuky" mě vždy pobaví - vedle tady stojívá Qaroqq s něčím podobným - ale děleným na 4 ehm "koncovky"
  12. Ale vždyť přece sám víš, že toto není o zdravém rozumu, ale o velkém businessu, na který je případně "zběhlý" (a jim nekomfortní) jednotlivec krátký a pro ně zcela bezvýznamný..
  13. Budu správně kamenován, když na Škoda fóru napíšu, že bych si dnes škodovku už nekoupil. Ale když jsem se tak měsíc zpět nudil, zkusil jsem po mnoha a mnoha letech konfigurátor současných modelů. A nestačil jsem se divit, kdo za Škodovku vyhodí tolik peněz! Slušně (tedy dostatečně) vybavený Kokodák za 1,5 milionu (+) a Octávka v podobné konfiguraci za 1 milion (+)?? S dalším zdržováním přeji hodně štěstí. Dle rčení "nejsem tak bohatý, abych si mohl koupit levné věci" si osobně raději připlatím jinde, kde za pár peněz navíc dostanu něco, co na ty peníze aspoň vypadá, když už nic.. Ale to je jen mé osobní vnímání, trh je pestrý, ať si každý vybere co mu sedí
  14. Já vám nevím.. Že jsou všechna dnešní nová auta tak strojově chladná, vypadající prostě jako mixér bez větších emocí, nápadu, nebo "srdce", jsem si zvykl. Opel prezentuje svůj nový designový směr jako totální odvaz, krásný design a nevím co všechno. A mi právě tyto tvary přijdou snad více než u jakéhokoli jiného auta podobné jako kuchyňská váha. Prostě "auto" s pro mě divnými tvary. Nelíbí se mi to, ale podle reakcí okolí to asi každý vidí jinak..
  15. Obávám se, že toto už je jen začátek nevyhnutelného konce kvůli trendu dnešní doby Ani já už tady dále nic nepřidávám, nemá to už smysl..
  16. Celé to fórum je už mrtvé, je to snad už i jedno.. Po 15 letech tady si musím přiznat, že kvůli sociálním sítím, na které mě nikdo nikdy nedostane, jsem přišel o jeden ze svých koníčků..
  17. Mi je to asi tak buřt. Ale taky mě zajímá o co jde.
×
×
  • Vytvořit nový...