Přejít na obsah

georgebiker

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení georgebiker

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. georgebiker

    Alarm

    @ajkpark já to měl úplně stejně. Opravdu jsem si ji vymazlil, strávil tím hodně času a peněz a rozhodně jsem ji nechtěl pouštět z domu jen kvůli světlům. Zvažoval jsem všechny zabezpečovací alternativy (viz uvedená doporučení výše nebo koupě Octavie III generace) a vyšlo mi z toho, že ideální řešení je kombinace dobré pojistky a garáže. Není to sice nejlevnější, ale na druhou stranu ti to dodá klid na duši a navíc sedáš v zimě do teplého auta :) Světla mi odcizili v prosinci 2019 a druhé hned v lednu 2020. Před tím jsem parkoval na stejném místě 3 roky a bez jakékoliv škody. Od té doby ale pravidelně potkávám v okolí Kobylis spoustu totožných případů... Našel jsem dokonce na bazoši hned po krádeži zcela nová světla s pofiderním popiskem výrobním datem odpovídající těm mým. Slečnu jsem zkontaktoval, nicméně nikdy nedojela na místo určení. Pokud si je někdo koupil, tak asi byly moje :D
  2. georgebiker

    Alarm

    Zdravím pánové, ja přišel na Praze 8 letos o xenony už 2x, o druhé už po 3 týdnech. Naštěstí jsem mel dobrou pojistku, ale člověk přijde o všechny bonusy, což z toho dělá finančně dost nepříjemnou záležitost. Reálně jsem zvažoval i prodej, ale naskytla se mi možnost nájmu garáže, takže ji to zachránilo před odchodem z domu. Každopádně souhlasím s vámi, pokud někdo chce, vezme si to za každou cenu... kolem domu jsem uz par ocesanych sousedů taky viděl.
  3. Ahoj, mám jeden kuriózní problém. Pri zamknutí klíčkem se mi auto rychle zamkne, ihned zpět odemkne a navíc stáhnou všechna okna. Okna někdy sjedou i při prudkém zavření ridicovych dveri. Může to být spojeno s alarmem, případně najdu něco na diagnostice? Díky za odpovědi.
  4. mám podobný problém, koupil jsem po srážce se srnou použité světlo, které vůbec netěsní u gumové zatěsňovací hmoty. Jak se dá odšroubovat to průhledné plexi, abych mohl vše vyčistit a zasilikonovat to?
×
×
  • Vytvořit nový...