Přejít na obsah

UdaWhite

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli UdaWhite

  • Narozeniny 8.6.1984

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=24841&st=0&p=461672&#entry461672
  • ICQ
    319779337

Oznámení UdaWhite

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahojky všem, mooooc dlouho jsem se tady neukázal, ale to víte...všechny cesty vedou Říma...tak jak se pak člověk má dostat domů? Pítrs, měl bych dotázek, nebyly-by k sehnání ještě nějaké oživovače pneu? Ty s tím zeleným víčkem? Měl bych docela zájem. Kdybys měl ještě možnost, tak mi pošli semeskou (776018880) cenu a já ti pošlu kolik bych jich potřeboval a nějak se domluvímeeeéé. Jinak jsem Vám chtěl představit mýho novýho mazlika, tak kdyby jste jí někde zahlédli, tak jsem někde poblíž. Joó, a už se zas blíží sezóna, tak doufám, že někdy o víkendu zas vyrazíme na motokáry. Pomalu už začínám chodit do posilovny abych ten pidivolantík těch deset kol vůbec útáh. Čauky a moc rád jsem vás zas po dlouhé době četl.
  2. Ahojky, tak jsem zasejc tady. Nechám vám tady pár foteček ať víte jak vypadá pořádnej podzim :-D
  3. Super fotky, ještěééééééééé ;-)
  4. Také mám Garmina C510...co se týče přesnosti navádění, nemá chybu, paní občas plácne nějakou hloupotinu jako otočte se do protisměru (i když mám protisměr vypnutej)...velký přehledný menu na který může i větší prst, velkej ukazatel rychlosti Poslední týden jezdím TomTom One New a co se týče hlasové navigace je příjemnější, plynule bez utržkovitého koktání oproti gárminu, kde na vás paní vyštěkne "se držte vlevo" . Oproti c510 nabízí lepší možnost projít cestu např. po obrázcích atd... mapa je menší ale to neznamená, že je méně přehledná. Zhodnocení: když nechávám navigovat, tak mě moc nezajímá jestli na mě čumí pět satelitů nebo osm, u Garmina mi stačí, že chytám příjem GPS. Schválně jsem nechal puštěné obě a vedly mě úplně stejně. U TomToma rozhoduje cena (-2000,-Kč). U Garmina zase 10x lepší a pochopitelnější menu+větší zobrazovaná mapa+čas jízdy, doby stání, ukazatel rychlosti, průměrná rychlost atd atd TomTom One New zítra vracím otci, podám zprávu na co se připravit a co od něj očekávat. Nebudu na něj vzpomínat ve zlém, ale kdybych přišel o Garmin c510 asi bych do něj šel znova. Jen tak mimochdem mít prachy tak jdu 200% do Garmin nüvi 660 - používám služebně a maximální spokojenost. PS: Kucí když chcete kratší cestu, tak je zcela logické, že vás povede po okreskách 3 třídy. Je to prostě vzdálenostně kratší. Doporučuji v tomto případě zapnout objížďku nespevněných silnic. Maličko to pomůže.
  5. Zdravíčko pánové...vzhledm k tomu, že to byla moje vůbec první jízda na něčem podobném jsem naprosto spokojen. Myslím, že se vůbec nemáme za co stydět. Však nejlepší výsledky máme všihni do sekundy od vítěze. To snad není tak hrozný, néé? Na traťák jsme ale nedosáhli (00:27.339) Mno snad někdy v budoucnu. Jinak ty vaše vymazlený krasavice máte fakt moc a moc pěkný. To: snb-rider -> příště to vem aspoň vlhčeným ubrouskem
  6. Kuwa vy mi štvete, jsem se zasekl v Cirkvicích, počasí fakt na prd...vůbec se nedalo jet a pak jsem už spoléhal na to, že tam stejnak nebude ani noha, mno fakt jste překvapili. PS: To zablácený autí by mi mohl závidět kdejakej offroud Tak příště už teda 100% nevynechám.
  7. Ty jo, koukám, tak sraz psů než milovníků škodovek Taky beru Mášu!
  8. sorry jsem nepochopil o co mu jde
  9. A tunel jsi rozebíral? - dva šroubky pod zadním popelníkem a pak vycvaknout zadní část tunelu směrem dozadu
  10. ...na blikání jsem háklivej, hnedka matlám po světlech nebo dupu na brzdu
  11. Čusík pánové, ALKYTON za 130,- Kartáč, Dost pivka a 24 hodinek nemuset nikam jet a tohle je výsledek.
  12. UdaWhite

    Loketní opěrka

    Znáte někdo toto? Přijde mi to docela rozumný peníz...http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=1447
  13. Ahojky, prozradíš jak jsi to udělal, co jsi tam nalil za olej, jak dlouho ti to trvalo? Popř. detailní návod kde to vypusit a jak odvzdušnit by také nevadil. Mnojo začínám mno :-) Nalil jsem tam Castrol Automatic TQ Dexron III, červený, 240,- Kč/litr, je to olej do automatických převodovek, nalil jsem ho tam asi 3/4 litru, takže ti bude stačit jedna litrová láhev. A teď k tomu postupu. Musíš zvednou předek celý do vzduchu. Z nádržky jsem odsál olej co šlo. Odpojil jsem tlakové potrubí na převodce řízení. Jsou tam dvě a myslím, že každé má jinak velikej šroub, je tam docela blbý přístup. Hlavy šroubů směřují myslím že na levo, k jednomu šroubu jsem se dostal asi ze strany od kola, jsou vidět, jsou nad nápravnicí, to najdeš. Začne vytékat olej. Pak začneš točit kolama z jedné strany na druhou, z plného pravého rejdu do plného levého. Tím vypumpuješ všechen ten olej z řízení. Docela to má tlak a trochu to i stříkalo. Pak připojíš zpět tlakové potrubí na převodku řízení. Naplníš nádržku na olej, olej bude trochu ubývat, pak se to zastaví a ty musíš znova začít otáček kolama z jednoho rejdu do druhého, on se zase olej nasaje do řízení. Postupně dolévej olej, ať se to zase nezavzdušní. Když to bude vypadat, že již olej neklesá, nastartuj motor a opět toč kolama z jednoho rejdu do druhého. V nádržce to začně pěnit, to se to odvzdušnujě. Vypneš motor, doleješ a znova nastartovat a točit. Takhle to párkrát uděláš, přestane to pěnit, přestane klesat hladina oleje a je to hotové. Trochu vzduchu tam zůstane, to se odvzdušní až po pár kilometrech jízdy, takže pak zkontrolovat a popřípadě dolít. Podle chytrých knížek tam má být asi 0,7 - 0,9 litru. Hladina u studeného řízení má být 0,2 mm pod riskou min., až 0,2 mm nad riskou min. U teplého řízení se má hladina pohybovat mezi max. a min. Snad jsem ti trochu pomohl a dokážeš to co jsem napsal pochopit. Woww, naprosto vyčerpávající odpověď....hnedle o víkendu to zkusím, se těším, zas bude v autí kousek něčeho nového. Kuju moc. Supér...pak písnu jak to dopadlo.
  14. UdaWhite

    Odkud jste..

    že tě neznám A ty ses odkud ? Zdravim všechny seveřany...že nás tu ale je já taky z Ústí a neznám ani jednoho z Vás... Cus. Covece ja tebe taky ne . Ústí n/L ... zdravím ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...