Přejít na obsah

Sidonius1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    258866549

Oznámení Sidonius1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já mám objednané vrtané Zimmermanny + destičky Zimmermann. A vyjdou myslím levněji než Brembo a kvalita co jsem se dočetl super. Dokonce vyjdou levněji než ATE power disc. Jen musím ještě týden počkat. Jsou na objednávku. Ještě jsem objednal Clim pur spray od valea a nový pylový filtr. Kdo by chtěl maji to za podle mě dobré ceny tady www.naautomobily.cz. Jen to nemaj na stránkách, ty kotouče. Musíte jim napsat.
  2. Sidonius1

    Volba tlumicu

    Nakonec jsem se taky rozhodl pro Monroe. Jinak Monroe dodává na Oktávky do prvovýroby. Tak není co řešit. Navíc jsem ted koupil myslím za doboru cenu. Tady http://www.naautomobily.cz/index.php?main_page=index&cPath=3494
  3. Já jsem dal před rokem a půl výfuk od www.bezvavyfuky.cz Naprostá spokojenost, prima cena, skvělé jednání, ochotně pomohli s výběrem správných dílů. Ted jsem na něj při výměně oleje koukal. Kromě orezlých spon,žádný rez. Záruka 3 roky a skutečně pohliníkované i sváry.. Za sebe mohu doporučit.
  4. Mám 1,8 20 V rv. 11/98 (již plastové proměnné sání) najeto 193 000 km. spotřeba - město cca 9-9,5 l. mimo město při jízdě do 110 km/h spotřeba 7,8. Co je nad 110 km/h tak cca za 8,7 l . Motor na dálnici nepozná kopec. Závady po celou dobu: 1x nová stahovačka LP dveří 1x vypínač světel 1x spínač brzdových světel To je ze závad vše! Ted v brzké době bude čekat výměna středního dílu výfuku. Zřejmě od bezvavyfuky.cz - 3 roky záruka. Jinak běžný servis, destičky,kotouče, řemeny atd... mimochodem kotoučové brzdy na všech 4 jsou mimořádně povedené! Já jsem spokojen a dle mého názoru bych jinou motorizaci nebral, byl jsem s ní ve Fancii, Španělsku, 4x v Norsku a nikde mě nikdy nenechala ve štychu. A můžu říct,že kopce v Norsku s ní byla radost vyjíždět. A to jsme byly řádně naložení. Já osobně jsem 1.8 20V maximálně spokojený.
  5. Taky jsem řešil výfuk a gumové závěsy. Nakonec jsem objednal pohliníkovaný od bezvavyfuky.cz Volal jsem tam a nebyl problém objednat i gumové závěsy a objímky. Přišlo to další den a vypadá to dobře. No...dávají na to 3 roky záruku a prý vydrží až 6 let. V servisu mi výfuk pochválili a chtěli vědět kde jsem ho koupil. Bosal nechci ani vidět!!!! Už jsem jeden měl a po roce a půl byl v pryč.
  6. Sidonius1

    Výfuk-vlnovec

    Ahoj ...koukám kolik jste platili za vlnovce. Já ho našel za hezkou cenu na www.bezvavyfuky.cz I když jsem měl trochu obavu z kvality. Ale je OK .Ted se tam chystám objednat pohliníkovaný výfuk. Tak jsem zvědav. Ale píšou,že dávaji záruku 3 roky. Pak dám vědět.
  7. CENA JE MYŠLENA I S POŠTOVNÝM!!!!
  8. Jsem schopen sehant plastový kryt na přední masku. Má barvu jako tmavě zabarvené ofuky a pasuje přesně mezi chromový lem a zakrývá mřížky masky. Nasazuje se z venku a vypadá moc dobře. Lze jej použít do teploty + 15 C - rovněž na fabii a novou felicii. Až bude čas, dám sem foto. Cena 500,-kč. Profesionálně vyrobeno jako neorig. doplněk.
  9. Diky vsem za rady,byla to pojistka v krabici nad baterkou hmmm....trochu to svědčí o kvalitě sevisu v kterém jsi byl. Já když jsem byl v servisu škoda v Klatovech s tím,že mi nejde klima (POTŘEBOVALA DOPLNIT) mechanik mi řekl,že tam žádnou klimu nemám. PC mu ji prý neukázal tak tam nemůže být!!! (je manuální). Když jsem mu ukázal kompresor a zeptal se co je tady tohle, koukal jako blb. To byla moje poslední nevštěva v tomhle "pokusném zařízení"
  10. Seštelovat to nejde. Seřizovací šrouby jsou na doraz. Šíbr má vůli v těch bočních lyžinách co ho zvedají. Jsou tam kovové nýty, zajímalo by mě zda jdou vyměnit. Všude v servisu kde se ptám dávají od šíbrů ruce pryč. V autoriz. jsem se raději neptal.
  11. Konečně jsem se dostal k tomu ji vyfotit. Tak tady je v autě.
  12. Mám zatím jen foto před namontovánním. Až Ji vyfotím v autě foto pošlu. nejspíš hned zítra.
  13. Tak se podívej jak je uchycená tu co jsi nabízel!!!!! Upravit by nešla, je v rámu a je větší. Nevím jak myslíš,že je ta mříž těžká??? Komplet celá má 0.5 kg! No a při nehodě dopředu nemůže i kdyby se náhodou vytrhla z plastů,protože ji nepustí opěrky. Nemůžu s Tebou souhlasit. Kritizuješ něco co jsi neviděl.
×
×
  • Vytvořit nový...