Přejít na obsah

FreeCZman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli FreeCZman

  • Narozeniny 30. Červenec

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení FreeCZman

  1. Těžko říct, kámoš si objednával podobnou konfiguraci (pouze rozdíl v TDI) v dubnu a měl dodáno koncem července. Já měl v objednávce termín dodání listopad 2022.
  2. Podělím se o svoji zkušenost. Auto objednané druhý týden v srpnu (sedan, 2.0 TSI, DSG, Style, Matrix) a vyrobené bylo včera tj. 12.10.2022. Superby jim nyní nějak jdou :)
  3. hello

    please i need your help

    whatsup please 

  4. Máme Scalu 1,5TSI z 5/2019, aktuálně 15 000 km. Zatím v záruce měněna sedačka řidiče - padalo opěradlo zad a oba potahy předních sedaček - žmolky na látce a to strašné... Všechno bez problémů vyměněno. Nyní vrže A sloupek u spolujezdce.. no, nějak e to soudruhům nevede...
  5. Byl jsem v pátek v servisu s problémem, který tu popisuje většina z vás. Byl mi na základě konkrétního TPI vyměněn ozubený řemen. Podle technika nebylo nutné měnit kladku - což potvrzují i obrázky a popis postupu výše. V servisu byli vstřícní, po výměně vše OK, motor přede zase jako kotě. Auto 5/2017, v době výměny najeto 58 000 km.
  6. @jtfcobra Máte pravdu, omlouvám se... špatně jsem se podíval...
  7. @jtfcobra když už vykrádáte cizí fóra, mohl by jste alespoň uvádět zdroj... Google holt prozradí vše......
  8. Tak už mám menu klimatizace v novém skinu opraveno. Díky @ferda25 za opravu!
  9. Na internetu jich je mrak od 2800 do 4500 Kč. Já sem koupil přesně ten z odkazu výše...
  10. Hele já ho koupil za 2800 Kč a byl ve stavu nového...
  11. Já mám 2/2017 a radar se musel měnit za 3QF907561A
  12. Dnes mi @ferda25 dodělal pACC a první dojmy jsou vesměs pozitivní. Auto si efektivně ubírá do zatáček kde bych sám sundal nohu z plynu, nebo přibrzdil, pozná kruháče a křižovatky, ke kterým dojíždí velmi zvolna. Snižování/zvyšování rychlosti podle značek je plynulé bez nějakých zásadních obtíží. Je to samozřejmě změna oproti běžnému ACC, ale myslím, že se na to dá rychle zvyknout. Hodím sem po více km nějaké další poznatky.....
  13. Tak sem měl stejný problém. Auto 5/2018, stejný zvuk jako ostatní při běhu klimatizace. Opraveno v rámci záruky výměnou kompresoru. Určitě se nenechte ukecat, ze je to normální zvuk. U mého auta to přijímací technik slyšel až po 10 minutové jízdě. Do té doby nevěřil.
  14. @jaroslav75 budu zitra u dealera tak to zkusím vyzkoumat u vystaveného FL...
×
×
  • Vytvořit nový...