Přejít na obsah

flacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    332
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.svet-ecigaret.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení flacek

Nováček

Nováček (1/14)

42

Popularita

  1. Na 99% zlamane kabely v pruchodce, bohuzel casta zavada.
  2. Rozumim tomu jak koza petrzeli, ale neni to mlhovka? Ta by teoreticky svitila jen vlevo.
  3. Na veskere fora lezu z 90% pres mobil kdyz mam chvili cas a na toto byl TT super. Ano, ted lezu taky ale pres prohlizec v mobilu a neni to tak komfortni. Ohledne reklam, do doby kdy bylo na webu par banneru tak to clovek nevnimal, dnes je uz se to bez blokovani reklam neobejde protoze uz je toho moc. No nezbyde si asi zvykat.
  4. No tak toto jsem necekal ☹️
  5. No jestli přestali svítit najednou tak to je divný, pochopil bych jednu led ale takto bude problém asi jinde.
  6. Toto si myslím že bude normální. Nemá to na nic vliv, možná tam u nafty bude chladič IC a proto je pravá krytka průchozí.
  7. Mam to same, dokoce Skoda Home zmizla z ulozenych.
  8. Me to delalo toto Nekdy 1x, obcas i 3x po sobe, vetsinou pri teplote +- 20°. Pak jsem donutil Skodovku udelat update SW (jen na to TPI) a od te doby jsem to nezaznamenal.
  9. Mam Rooma 2015 a tam novy SW pomohl, ale mam jeste Clio 1.2 16V a podobny problem, kdyz bylo tepleji tak to nestartovalo nebo se to klepalo od malych otacek ale vzdy pouze prvni denni start. Servis ze cidlo, spatne tlaky, ze to je OK, ze to je Euro 4 a ze to se stava a ja nevim co. Zacal jsem tomu davat VIF, benzin Benzina a sem tam tomu vymetu pavouky na dalnici. Uz skoro rok startuje na prvni pokus.
  10. Viz. http://skodaroomster.wz.cz/zmeny-v-prubehu-let/predni-svetlomety.jpg
  11. Me to blbo kdyz bylo kolem 20° a tam to novy FW vyresil. Aspon v mem pripade.
  12. flacek

    Převodovka 1.6 74kw

    Rozpadla spojka. Rozebrat a vymenit.
  13. Pokud nekde neni viditelny unik tak to znamena, ze voda jde do motoru. V techto vedrech asi paru z vyfuku neuvidis. Nechal bych to natlakovat a dle toho postupovat dale. Pokud nespinala sahara, tak je dost mozne ze se to uvarilo a pak by to mohlo odnest tesneni pod hlavou. Teoreticky muzes sahnout na hadice s vodou, jestli nejsou tvrde jak beton coz by znamenalo ze to tlakuje.
  14. Muze to byt klidne x veci, ted jsem resil podobny problem u Thalie a teklo to vodni pumpou. Za tepla se voda odparila. U ex auta zase podobne priznaky melo tesneni pod hlavou. Nechat natlakovat jestli se ukaze kde to tece. Mimochodem auto i na volnobeh by se melo uchladit.
  15. Ja bych to nechal nejdele 10let a i tak po 7letech bych remen prohledl jestli uz nema znamky nejake degradace.
×
×
  • Vytvořit nový...