Přejít na obsah

Trautenberk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6 639
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    15

Trautenberk naposledy zvítězil 8. Únor 2016

Trautenberk nejvíce like obsah!

Návštěvy profilu

11 461 zobrazení profilu

Oznámení Trautenberk

Nováček

Nováček (1/14)

610

Popularita

  1. Trautenberk

    Škoda SCALA

    To není myšleno pro majitele Scaly, ale pro majitele autosalonu Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Trautenberk

    Škoda SCALA

    Kdepak, my jezdili ve Valencii. Mě Brno čeká za 14 dni. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Trautenberk

    Škoda SCALA

    Modelový rok. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Trautenberk

    Škoda SCALA

    Je pravda, ze teď bude auto jezdit dost. Chorvatsko - novinářské testy, Valencie je WDC pro majitele a tady jich je opravdu hromada a následně prodluktlvé školení v Brně. Takže Brno a okolí jich bude teď přervané [emoji16] Auto jako takové mě dost překvapilo, mile. Když jsem o tom všude četl, tak jsem si jen rikal - hm další nudnej a levnej kram. Nicméně mě to nakonec fakt překvapilo. Design je podle mě každého věc a ne každému se muže líbit - do teď prostě jsem nezkousl novou verzi “AERO” designu kol, to prostě ne, abych měl na 18ckách 205 gumy, bože proč. Co mě překvapilo hned na začátku je odhlucneni interiéru, zpracování- materiály v interiéru a celkové ta nová ergonomie interiéru, to se fakt povedlo. Když jedete po dálnici 170 a povídate si ve dvou úplně v pohodě, je to proste dobrý [emoji16] baví mě nové animace na infotaimentu včetně zapínání asistentů atd. Podvozek - měl jsem 1.0tsi manuál ve Style na 17´ a musím říct, ze je to pěkný svezení, je to pocitově jako v Octavii. Další jsem měl 1,6tdi s automatem na 18´ - překvapila mě milá dynamika motoru (nesnáším 1,6tdi) ale tady to proste funguje moc pekne a vcelku nečekaně [emoji16] auto už bylo znát ze je tužší ale nic dramatického se nekonalo. Poslední co jsem měl byla 1,5tsi s automatem a dynamic paketem včetně sportovního podvozku a těch (úžasných) AERO kol [emoji16] Vybral jsem sk schválně úsek cesty, která byla úzká, celkem rozbitá od místních farmářů a hlavně byla do kopce plná ostrejsich zatáček. Účel byl jasný, vyzkoušet hranu auta [emoji16] Co jako smekám, tak je nastavení režimu sport na podvozek, ten opravdu funguje přesně, je čitelnej a dovolí si hrozné hrát s autem, k tomu 18´ kola a auto byla jak malá motokára [emoji119] to si myslim ze se jim fakt povedlo a jestli mužů doporučit tak fakt bez váhání doporucim ten sportovní podvozek a klidne v kombinaci 18´. Člověk se super sveze a když vyvezete rodinu, nebude nadávat, ze to je jak žebřiňák [emoji16] Motor pocitově lepší jak v Karoqu a nebo Octavií. Je tam znát to, ze to auto je proste menší. Ochotně jde za plynem a nechá se pekne točit. Osobně si myslim, ze super kombinace d manuálem, který přijde. [emoji108] Verze monte carlo celkem nudná, nic co by stalo za zmínku, standardní paket co má Fabie, tam se toho tolik neudalo[emoji16]
  5. Mě to funguje i v poloze auto, ale světla se musí zapnout na základě “tmy” a ne například deště. Stejně tak je i corner. Pokud prší a zapnou se světla tak nejde corner ani výstražné z mlhovkou. Jinak ano. Samozřejmě u mě za předpokladu jak světelného tak deštivého senzorů.
  6. Super, to mě nenapadlo. Další otázka, nemá někdo postup, jak nakodovat zadní světla tak, aby svítilo C až na víko kufru? Díky.
  7. Trautenberk

    Fabia III

    Náběh FL je týden 27 a to z důvodu motoru a EU.
  8. Jde nakodovat zrcátka tak, aby při použití kessy zůstala otevřená a zavřeli se, jen když zamknu auto dalkou? Díky!
  9. Trautenberk

    Sleva

    Bohužel je to tak, už ani 14% není vyjímka.
  10. Fascinují mě komentáře typu přebral jsem za život 3 nový auta a vím o tom víc než člověk, který prodal za rok 100 aut. To forum je někdy tuze zazivny.
  11. Trautenberk

    Fabia III

    No jsem zvedav na cenu motoru 1.0tsi 70kW a 1.0tsi 81kW.
  12. Trautenberk

    FIII - sleva %

    V podstatě tam nemáš slevu. 330 000 + 10 000 (bonus za proti účet ) + 20 000 ( zvýhodnění VWFS )= 360 000 a k tomu ti dal slevu 12 000 což v podstatě se mu vrátí z toho co preplatis na urocich z financování. Takže se mu to všechno vrátí.
  13. Samy pytloviny a nic nového ze se prezentační auta upravuji. Pan Matejicek by měl opustit tento web a jít si koupit něco jiného. Nějaký jiny neupravený hnůj.
  14. Tady pan Matejicek aspiruje na bonzaka a rejpala roku.
×
×
  • Vytvořit nový...