Přejít na obsah

martinvm

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martinvm

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. všechno co tady je napsaný musím potvrdit. Měl jsem u Juka auto 3dny na "velkym servisu" a vsechno bylo spraveno na 100%.

  2. Chci oficiálně podkovat uživateli Juke.box za ochotu s kterou mě vyřešil problém s motorem. Veškeré práce /mechanické, diagnostika a následný chip/ na profi úrovni. Pokud budete mít problém s Octavii, tak se na něj obraťte - neprohloupíte!!
  3. Chtěl bych Vás poprosit o radu, před nedávnej jsem koupil Oct I s motorem TDI 81kw a zdá se mě, že se autu moc nechce táhnout a výrazně to je znát od 100km/h. Možná to je pouze pocit zapříčiněný přechodem z 2.0 16V 100kw, ale myslím že naopak ve vyšších rychlostech by mělo TDI jet lépe. Předtím jsem jezdil s Oct I TDI 66kw s chipem na 85kw a musim rict ze auto jelo mnohem lip. Nedalo mě to a koukal jsem se na testy zrychlení 0-100 kde píšou cca 11,3sec ... zkusil jsem to taky a stopky ukázaly 13,7sec což je poměrně velký rozdíl (měřeno ve 2 lidech). Jelikož se v naftových motorech neorientuju ... prosím o radu čím by tento "problém" mohl být způsoben. Děkuju
×
×
  • Vytvořit nový...