Přejít na obsah

jitep

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jitep

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Nazdar klucííí! Ten termín se mě zrovna nehodí, ale zkusím s tím něco udělat. Rád bych přijel i na letošní sraz. Myslel jsem si, že by mohl bejt letos o něco později, aby se dalo zase posedět venku, ale jsem rád, že jste to zorganizovali. Přikládám malinké připomenutí loňského srazu. Virtuální prohlídka
  2. jitep

    Yeti

  3. Dneska mám takové nutkání někomu zavolat a někam vyrazit na společnou projížďku, protože mě kolem poledne projížděla před barákem takováhle nádhera. Na takovémto srazu musí bejt atmosféra mezi účastníkama přímo fantastická. Chlapi! Nevyrazíme zase někam vyvětrat ty naše mazlíčky? Už jsem našel co je to za akci: http://www.vccpardubice.cz/cs/component/content/article/1-novinky/103-xxix-mezinarodni-veteran-rallye-pardubice-2152011.html
  4. I já jsem byl a stále jsem z celé akce nadšený. Video z jízdy jsem si pouštěl snad 30x za sebou. Chtěl bych si to někdy zopakovat. A jízda v Dobřanech nebyla to jediné, co jsem si ze srazu odnesl. Skvělá parta, zajímavá exkurze , vynikající atmosféra Spanilé jízdy.... Příjezd na Náměstí v Novém Městě nemohl vyjít lépe. Toho nedorozumění se 2 základníma tábory v kempu bylo škoda, atmosféra u společného ohně by se tím zcela určitě pozvedla. Ale i tak to bylo super. Všechno špatné bývá k něčemu dobré. Na příští akci se zaměříme na vytyčení "základního tábora Yetíků" a zase zapomeneme na spoustu jiných důležitějších věcí. Taky mne trochu zamrzelo, že se tady na fóru ani jednou neobjevil žádný příspěvek nikoho z těch co se zúčastnili jen exkurze. I ty počítám do akce i přesto, že se nemohli jejího pokračování zúčastnit a nebo se zalekli počasí. Zajímalo by mne, jestli se na příští akci přidají, nebo jejich klubové nadšení ochablo. ------------------------------------------------------------------- Tvorba DVD se blíží ke konci, po neděli bych Vám je chtěl rozeslat. Napište mě do privátního messengera poštovní adresy, kam Vám je mám poslat. Moraváci, jak se tam scházíte? Mám vám to poslat na jednu adresu? 2 videoochutnávky z DVD najdete na YouTube: Dobřany - trať : http://youtu.be/Z9o8hmnPWCg (v HD kvalitě http://youtu.be/Z9o8hmnPWCg?hd=1) Dobřany - jízda: http://youtu.be/_0NWd8ksK6I (v HD kvalitě http://youtu.be/_0NWd8ksK6I?hd=1)
  5. Připravuju takové foto-video show z akce (DVD přehrávatelné i ve stolních přehrávačích). Potřeboval bych doplnit pár fotografií. Mám k dispozici fotografie od Walkera a Artigase. 1.) Chybí mě fotografie z prvního dne z Kvasin. Zatím mám použitelné asi 3 fotografie. Máte z toho prvního setkání někdo další nějakou skupinou nebo jinak zajímavou fotku? Taky pohled na areál v pozadí by se hodil. 2.) A nějaké fotky z jízdy po okruhu by nebyly? Mám jich dost a pěkných, ale si by mě většina z Vás zmlátila. Skoro na všech jsou jen červený Yetíci. 3.) I z cesty kde je vidět jak véééééliká to byla kolona by se nějaká hodila. Mám od Artigase jak se vlní kolona v tom esíčku mezi Dobruškou a Kounovem a pak jak se kolona zalomila na té vracečce do Dobřan. Jakákoliv jiná fotka kde je hezky vystižená atmosféra srazu je vítána. Mám zdokumentovanou jedinou nehodu která se na srazu stala, tak ať to není jediná událost na DVD, máme přeci i ty veselejší. Jak se vám líbilo video z jízdy? (to bude na DVD taky) Yetík se od první zatáčky pohupuje tak, jako by už dopředu věděl jakou video dostane písničku. A ten konec? Ten vyšel úplně neuvěřitelně! To není uříznutý. Takhle Tom vypnul kameru.
  6. Skladbu "Four Wheel Drive" kanadských dřevorubců "BTO" znám 35 let. Nikdy jsem netušil jakou mi jednou udělá radost, jak parádně zapadne do právě natočeného a zpracovávanéo videa. Už to nevydržím ani chviličku, musím se s Vámi o něj hned podělit. Doporučuju dobrý repráky, nebo alespoň slušný sluchátka. V kvalitě HD: http://youtu.be/_0NWd8ksK6I?hd=1'>http://youtu.be/_0NWd8ksK6I?hd=1 Pro pomalejší připojení: http://youtu.be/_0NWd8ksK6I Tahle kombinace nasadila vysokou laťku! Nevím jestli ji dokážu u dalších zpracovávaných materiálů udržet, nebo se k ní alespoň přiblížit.
  7. Nejsem žádná Jiřina! Ale za pochvalu dík.
  8. Takhle to asi dneska vypadalo skoro u každého z nás. Díky tomu jsem poznal některá konstrukční tajemství, jako například, že zadní podběhy jsou z "filcu". Tak proto byla jízda v Dobřanech tak tichá! ----------------------------------------------- Právě jsem dokončil interaktivní virtuální prohlídku Yetíků v kempu na Rozkoši. Prohlídku i s mininávodem najdete na adrese www.jitep.cz/yeti2011, nebo ji můžete spustit přímo kliknutím na nadpisy následujících náhledů. Kolotoč Vláček Vláček popojel Tímto se omlouvám Trdlovi (nebo Trdlu? Tygříku, ty kluku učitelská, jak je to správně?), že na první prohlídce není tak vidět jako ostatní, protože je to přímo proti sluníčku. Na druhou stranu se zase dá říct, že jsi patřičně zazářil a všechny nás oslnil. Zítra se vrhnu na fotky a videa.
  9. Měl bych jednu malou prosbu. Nenahrávejte tam úúúúúplně všechny fotky. Udělejte rozumný výběr.
  10. Teda nevím jak u vás, ale tady u nás (poblíž místa srazu) je dneska docela mizerný počasí. Od rána zamračeno, sluníčko možná vykoukne až odpoledne. Měli jsme to ale včera štěstí na počasí.
  11. Je to přesně tak, jak psal Artigas, to co vidíte, je jen spláchnutej prach. Ten pán s tou "wapkou" říkal, že jsme měli plné brzdy písku. Ta pořádná očista teprve přijde. Fotky zpracovávám, video přijde na řadu až později. Chtěl jsem založit galerii ze srazu, ale jako nováčkovi na fóru mě to dovolilo založit jen jednu galerii k mému profilu. Pomůžete mě někdo se založením galerie ke srazu?
  12. Škoda že jsi to nestihnul, exkurze byla dost zajímavá. Několik posádek nepřijelo a pak ještě nějaké odjely domů. V kempu zůstalo asi 11 aut. Já za chvilku vyrážím zpátky za nima. Sraz na focení máme v 10 hod v kempu, v 11:30 vyrážíme na spanilou jízdu do Dobřan. Jídlo neřeš, žádnej problém s ním není. Tady malá ochutnávka z prvního setkání před automobilkou. Hádej kdo to má nejblíž a tím pádem přijel jako poslední a skoro pozdě? No přece já!
  13. Dík WalkeroviT za perfektní zorganizování neorganizovaného srazu (jak psal StrýčekBOB). Ještě se asi polovina lidí nevyjádřila k jídlu. Doufám, že i když se zatím k jídlu nevyjádřili, tak že dorazí na sraz, nebo alespoň na jeho část.
  14. Koukám, že objednávky jídla váznou. Vyjádřete se i ti, kteří případně jíst nebudou, protože zakoupením nadstandardní výbavy a doplňků na Yetíka jim už nezbylo na jídlo. Jako mě . Mimochodem, i já jedu s drahou polovičkou, ačkoliv to z objednávky jídel nevypadá. Říkala, že si dá 2A. Jak jste na tom se zimníma gumama? Podle dnešního počasí to vypadá, že je budu muset ještě do pátku koupit :-)
  15. Yeti v negližé. Pitomý poklice a jakej dokážou udělat efekt. Přesně to samý jsem měl vybraný, ale nechtělo se mě čekat, tak jsem koupil zánovní Ambition. Jak dlouho jsi čekal? Mě říkali až 3 měsíce.
×
×
  • Vytvořit nový...