Přejít na obsah

telkom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem telkom

  1. Načíst vagem, nebo mrkni na datovej štítek v kufru.
  2. Verze sw je 2014. 0DL300011N je objednací čislo mechatroniky. To se nezmění.
  3. Svolávací akce na to myslím nebyla. Řešilo se to individuálně, podle stížností zákazníku.
  4. Tak u mě hluk vyřešila výměna uložení převodovky. Rok jsem pátral, čím by to mohlo být. Tiguan 2.0 TDi 110KW 4x2 DSG nájezd 150tis. Nic zvláštního na tom starém není vidět. Zdá se být ale o dost měkčí. Výměna zabere asi hodinu času. Dal jsem originální 5QA199555AM.
  5. Jak to funguje, víme všichni. Mě by spíš zajímalo, co k tomu programátory vedlo, že se to neumí samo zapnout. 🤔
  6. I mě toto rozčiluje, ale též mi to v tiguanu nefunguje. Nevím, kde udělali programátoři chybu.
  7. Ahoj, pomohl by jsi mi prosím s webastem? Dodělal jsem do Tiguana 5NA webasto a nefunguje úplně správně. Topení je 5WA963272A. Jde o to, že pokud chci topení zapnout d.o., musím nejprve probudit auto uzamčení, nebo odemčením pomocí dálky. To samé musím udělat po nějaké době provozu topení, když chci aby se probudil vnitřní ventilátor. Prolez jsem kodování gateway jednotky, topení i climatronik, ale bezúspěšně.  Už jsme spolu úspěšně vyřesily na stejném aute datovou sadu do tažného zařízení. Byl bych rád, kdyby jsi mi pomohl vyřešit i tento problém, pokud to vůbec půjde.

    Díky Marek

    1. p2p

      p2p

      Ahoj, muzu ti dat kontakt na Ferdu25 jestli chces. Podle mne to dodelani webasta a kodovani jiny borci jenom pokazi... email: ferda25@yandex.ru

      tel: 602 558 433

       

      Domluv se s nim... :)

  8. Ahoj, nemá někdo uložené kódování jednotky tažného zařízení 5H2907383 pro provoz s elektricky odjistitelným tažným zařízením na Karoq/Kodiaq? Ve VCSD bohůžel chybí popisky. Díky
  9. Bejt tebou,spíš to opravím. Ta oprava nebývá složitá. Hnijou draty v tom plastovym husím krku,kousek za konektorem toho snímače na vaně. Dost často to však na první pohled není vidět. Je třeba to pečlivě zkontrolovat. Někdy je schnilej jen ten drát v bužírce a bužírka je zdravá. Když však protáhneš drát mezi prstama,ucítíš jak je ve vnitř nabubřelej.
  10. Climatic,nebo climatronik? Nafta,nebo benzin?
  11. Máš to vyzkoušený? U mě pin 35 nefunguje.
  12. Ahoj,neměl by někdo k této jednotce schema zapojení? Nikde nemohu dopátrat na který pin připojit reset TMP. Díky
  13. Ne,nikdo v tom nebyl. Pomohl by vin? Napadá mě,jestli to nemůže být pro modelový rok 2010. Auto vyrobený koncem listopadu 2009.
  14. No pravě,já to taky nemůžu najit. Mám esp bez hhc. Ten can bus je opravdu na 4a5.
  15. Ahoj,nevěděl by někdo na který pin se připojí tlačítko u jednotky 1K0907379AH. Mám několik různých schemat pro modelový rok 2009,ale ani jedno neodpovídá zapojení mé jednotky. Moje jednotka má zapojenou datovou linku CAN na pinech 4a5 a takové schema nemám. Jedná se o octavii 2009fl s motorem BKD. Díky za pomoc.
  16. Tak by to měla být pojistka 11 v F-boxu v motorovém prostoru. Hodnota 30A. Nezapomeň nakódovat jednotku gateway.
  17. těžko ti někdo odpoví,když nevíme o jaké auto se vlastně jedná.
  18. Pokud tam topení bylo již z výroby a je teď odpojené,bude pravděpodobně jen vyndaná pojistka v f-boxu v motorovem prostoru a gateway jednotka nebude nakodovana,respektive v ní nebude zaškrtnutá jednotka 18 přídavné topení.
  19. U mě to šlo vypnout kodováním řídící jednotky motoru. 2.0 103 KW CR CFHC
  20. Ahoj,nevěděl by někdo postup,jak vymazat spárované zařízení v jednotce 5N0035730D. Mám tuto jednotku a neustále se dokola snaží spárovat s dříve spárovaným telefonem. Na maxidotu se objevuje že probíhá inicializace telefonu,poté že uživatel nokia 500 bude připojen,přesto,že uvedený telefon se nemůže v okolí nacházet,svítí i ikonka zrušit,ale tu nelze potvdit. Po chvíli se to celé opakuje stále dokola. Ve vagu je v základním nastavení sice možnost vymazání spárovaných zařízení,ale vyžaduje to jakýsi 1-3 místný kód a ten nevím. Tak kdyby někdo věděl,jak na to budu vděčen.
  21. Přesně tak,je to z FII.
  22. Ahoj. Prosím o radu zkušenějších. Půjde komfortka 6Q0 959 433 H nahradit komfortkou 5J0 959 433 A? Díky za info
  23. Díky za info.Tím pádem HHC padá. Myslel jsem,jestli není kombinované jako u některých čtyřkolek G419.
  24. Ahoj,nemá někdo z vás náhodou tušení,kde se u octavie 1Z face nachází senzor podélného zrychlení? Případně jeho objednací číslo? Nikde to nemůžu najít. Díky za info.
  25. Přizpůsobení lze provézt v přístrojové desce v přizpůsobení kanál 3. Pouze v rozmezí +-15%.
×
×
  • Vytvořit nový...