Přejít na obsah

hameluk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení hameluk

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ano, bylo to jedno z relátek nad levou nohou řidiče, v servisu to opravili za pár peněz, sám jsem výměnu vzdal po tom, co jsem nastudoval nějaké obrázky tady na fóru a po odklopení palubky jsem zjistil, že mám tu skříňku úplně jinou Děkuju!
  2. Děkuju, ano, klima je manuální a dva týdny zpátky mi ji plnili a čistili, což asi nemá souvislost, ale trochu se to nabízí. Relé Xkontaktu... Hmm, poslední elektrika, ve které jsem se hrabal, byla u Forda Escorta, tady vůbec nevím, kam sáhnout To je to relátko v pojistkové skříni vedle baterky anebo to, co je na něm č. 18 pod palubkou u řidiče? (OT - mimochodem, nedá mi to... "rolbař" býval kdysi na fordfans.cz, nejsi to Ty? )
  3. Ahoj, u mé O2 combi, 1,9 TDI 77kW, r.v. 2006 přestal fungovat ventilátor topení, přední i zadní ostřikovač, zadní stěrač a také vyhřívání sedaček. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Pojistky jsou v pořádku - jak ty v kabině, tak ty v motoru. Zkoušel jsem výměnu baterky (někdo to tu na fóru doporučoval), ale to nepomohlo.
  4. Říkám si, že kdyby ho neuměl, tak by v menu nebyla možnost ho zapnout nebo vypnout, ne?
  5. Ahoj, dnes jsem si dodělal do své OII AUX zdířku, ale nemůžu ji zprovoznit. Mám rádio Stream bez mp3, v menu jsem nastavil AUX na ON a piny na konektoru, který jsem zapojil do rádia, jsem upravil podle schéma zapojení, které je vyobrazené na samotném rádiu. AUX mi ale nejde na rádiu navolit - po prvním stisku tlačítka CD mi začne hrát CD, po druhém se na displayi napíše NO CDC a skočí zpátky CD. Nevíte prosím, co je špatně?
  6. Pojistky jsou v pořádku. Kudy se k tomu motrku dá dostat? Hledal jsem v zavazadlovém prostoru nějaký dekl ve směru k hrdlu nádrže, ale nic jsem neobjevil...
  7. Ahoj, ani při uzamčení auta se mi nezamykají dvířka u nádrže, takže kdokoliv může přijít a otevřít ji. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Mám Octavii II, combi, r.v. 2006.
  8. Ahoj, mám podobný problém. Koupil jsem O II, r.v. 2006 a nefunguje osvětlení interiéru (vpředu, vzdadu, kufru), světlo ve dveřích funguje. Pojista je v pořádku, řídící jednotka hlásí chybu "Terminal 30 for Interior Lighting: Electrical Fault in Circuit". Nevíte prosím, co to znamená? Kde a co mám hledat?
×
×
  • Vytvořit nový...