Přejít na obsah

Vojtus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vojtus

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar,tak sem bohuzel taky v klubu. Pri sundavani sedaku dolu rana jak prase a propadlo se na dno. Nemmuzu rict,ze vse funguje..pri snizovani sedacky vzdy rana a propadne se,musim pumpovat nahoru. Coz me vcelku vysira. A nekdo psal ze s tim skoro nehybe..tak asi jezdi sam. Bohuzel ja mam 190cm a pritelkyne 165..takze zmena polohy je vcelku casta. Nez sem si precet diskuze,naivne sem myslel,ze to tam nekde zahaknu bez demontaze. Kurwadrat. Za nekery veci bych konstrukterum urazil hlavu.
  2. Zdar..pred cca pulrokem jsem zpozoroval pri zasrtaveni propadnuti brzdoveho pedalu az na zem..v servisu rikali odchazejici brzdovy valec,ale ze by ho zatim nemenili. Rikal cenu kolem 3tis pokad si pamatuju. Auto jinak brzdi. Posl.dobou hure..ale to je zas tim, ze mi nekde chcije olej na kolo a jeste nevim kudy.
  3. Presne..neni to jen retarder,clovek se sem tam dostane na lesni cestu, skladku, v zime atd. Staci i blby vysoky obrubnik a je to dole. Za jizdu je to vyzvejkany. Plast je ok..ale nechci ho tam davat co rok, nebo ho zaseklej uprostred cesty lamat zpod auta..jednou stacilo. Vetsine oktavek to visi..je to videt. Myslim ze kazdy hleda pomer cena/vykon/vaha:)) diky za zkusenosti..vim ze nebudu davat 5tis za robustni plech,ten obyc musi stacit plus jak tu zaznelo se tam neco tlumiciho nalepi a bude..nebude bordel,snadna demontaz,po narazu se to vyklepe:) mozna to doplnim o lyzinu casem..diky za odkaz..poptam se po cene/vaze:)
  4. Ahoj,podobne zkusenosti..origokryt sem urazil na OI..obecna vada..ty zasr.kryty tam sou poveseny..spojeny vrutama..pulka okt jezdi se spadlym plastem. Dal jsem tam ten polsky kram predloni..ted jezdim bez..upadl a rozpad se taky..po par karabolech docela orisek ho tam prichytit. Vanu neochrani..jednu sem rupnul. Celkem uz mam treti. Taky odmitam jezdit pomalu. Premyslim o plechu..ale s tou vahou u origa..20kg 2mm plech si mi potvrdil ze je to na PI... a davat tam ten plech z ciny za 1300...to snad ani neni plech,ne:/// mate tam nekdo ten levnej?
  5. Vojtus

    Vypnut airbag

    No to je pekny..5tis.plus prace..zlodejina. Kusu z vrakace bych neveril:/ taky bych potreboval jednoduchy vypinac..klidne at to sviti na palubovce..
  6. Vojtus

    Cukání motoru

    Me se jakoby zastaví auto na chvili, jak pise Distephano. Je to hlavne u 4ky a 5tky..pri plynu na plnej ceres..je to znat hlavne do kopce. Auto cukne jak pri poryvu vetru, tak vterina a jede dal. Mam Octu I, 2002 r.v., 1,9Tdi 81kw. Stavalo se mi to driv, vymenili mi palivovy filtr a ustalo to, po vymene tesneni hlavy, srovnani hlavy atd. to zaclo delat zase a vic. pri 2,7tis ot. pak pri 3tis. hlavne pri predjizdeni je to hodne neprijemne. taky jsem si vsim, ze mi na prave kolo neco kape, dle servisu to brzdovka neni..skvely, pres zasrany motor nevidi odkud,ale pravdepodobne odnekud z turba kape olej, je to mozne?
  7. Vojtus

    kontrolka ASR

    Cus, nechci zakladat nove vkalno tak to hodim sem... stava se mi, hlavne v lete..proto sem to nijak zvlast neresil. ze se mi rozsviti pri jizde ASR..vim jak funguje, takze se nerozsveci pri prokluzu:-))) po nestejnem case se rozsviti a sviti, po vypnuti motoru je to ok, na nejakou dobu. V zime ani jednou. na VAGu bez zavady:/ nejaky napady kde to hledat? docetl jsem se o nejakych pojistkach u baterky, zkusim podivat.
  8. Vojtus

    Chiptuning

    Zdarec chlapi, kdyz vidim ty pozitivni ohlasy uplne slintam. Chci se zeptat, zda jste uz nekdo chipoval auto s najetejma kilometrama 300tis a vic:-) Zarazilo me, ze DP ma na strankach, ze chipuje do auta do 150tis, ale TDIfun by to provedl. Stejne bych asi jinam nejel, bohuzel to mam daleko, nez abych sel zatim aspon do testu soucasnyho vykonu:/ Jezdim dost agresivne, kdyz mam naladu, brzda plyn..bohuzel 1,9TDi 81kW, r.v. 2002 nema sestku, coz je pro velke rychlosti docela zasadni problem co do spotreby a otacek:( jelikoz jezdim 160-190 tak se trochu bojim o motor, kdyz ma nalitano. spojku neresim, ta odejde proste, protoze uprimne...kdo by si po chipu s autem nehral:-)))
  9. Ty si taky chytrej, naopak zcela standardne ten prerusovac je nastavenej na urcitej proud, kerej tima si netece kdyz dve zarovky sou nahrazeny ledkama a prijdou na vymenu i ostatni. nauc se cist, ze to blika rychle a signalizuje to prave "prasklou zarovku" na zakalde poklesu odberu twl. a resi se to prave jinym prerusovacem viz muj odkaz. Potrebuju radu jak to zapojit a ne takovydle chytraky. kdybych tam strkal odpor tak doprdele asi nepotrebuju LEDku,ne?! zbytecne si tam budu topit, odber bude stejnej...jezismarja...
  10. twl. ty ses koukam dobrej kecal...samozrejme, ze odpor nekam davat je picovina kdyz hlavni je uspora proudu.Nevim proc bych nenahrazoval zarovky v blinkrech LEDkama, vypada to lip, nehreje se to,zbytecne neodchazi kontakty, zarofky jsou zabarveny oranzove a ta barva odchazi...a ze to neni tak svitive? nesmis brat LEDKy za 100 od vietnamce. Mam 36diod, bohuzel klasickych, ne SMD, patro nahore a tri po stranach a super. Jinak mam objedanej tripling, uz se tesim, to bude bomba, prerusovac je potreba vymenit, kuli rychlemu blikani po zamene zarovek za LEDky:/ nasel jsem toto: http://www.stualarm....-evropske-vozy/ ale bohuzel netusim jak to tam zapojit, pac vymenit kus za kus nejde a v elektrice se nevyznam
  11. Tak to mam stejné takže sehant správný přerušovač na OI:/ sem na todle laik, kam se to pak dává resp. vymenuje? koukal sem na stualarm tak tydle dva vypadaji pouzitelne.. http://www.stualarm.cz/produkt/46051-prerusovac-blinkru-led-12v002-20a-pro-evropske-vozy/ http://www.stualarm.cz/produkt/46051-prerusovac-blinkru-led-12v002-20a-pro-evropske-vozy/ myslim, ze diagnostika je zbytecna...
  12. snad se nekdy dostanu k tomu sem dat fotky a odkazy, nedavno jsem menil zadní blinkry a zpátečnu a super. u blinkru sem si nevsiml, ze to neni BAU15s, ale jenom BA15s..ale vyresil to pilnik..jeden ten pin sem strhnul a funguje to skvele..
  13. Zdarec, ja sem vyzkousel "skolu smyku" od maxcars.cz...maji sem tam na netu slevovy kupony a pak to vyjde celý den na krasných cca 1800, coz je zadarmo. Skolitele super, povidaji a ukazuji hodne do praxe, je videt, ze s tim maji zkusenosti a ne jen ctou knizky, pul dne neco vykladaji a odpoledne po obede se cely jezdi, pocetucastniku tusim max cca 25, takze se fakt jezdi. Maji to u příbrami, nemaji tam sice rozhazovací plošinu jak v Mostě, ale je tam vic prostoru tzn. vetsi rychlosti, clovek si fakt vyzkousi co to auto umi. Pokad ma nekdo vyssi auto tak mu na urcite prvky (360 a vic) pujci sluzebni fabku, pac nezkuseny motorista by si moh prevratit auto...ale je to dobrovolne...kdo chce pusti ho na jeho zodpovednost si to rozsekat:D
  14. Vojtus

    Chiptuning

    Ahoj, hod mi sem nebo na email odkaz na ty DP pls. Moje okta 1.9 TDi 81kW už má sportovní tlumiče, nové gumy a motor přestává stačit..o spotřebě nemluvím..uvažuju o tom už dlouho, mam najeto skorem 300tis:( ale co tady čtu tak se to vyplatí přecí jenom z Prahy do českýho těšína...ale jak pises...nejaka ta tisicovka navic za naftu se vyplati.. tak uz jsem to nasel..dieselpower vlastne:D jsou i v praze a Chomutově..což je pro me super, Litvínov/Praha...akorat fakt nevim co ty zkušenosti a cena oproti TDI funnu
×
×
  • Vytvořit nový...