Přejít na obsah

PN.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem PN.

  1. To já vím, že je to jednotka 63 KW a žádný výpisy z diagnostiky nemám. A to se změnou softu mám od toho technika z Kvasin. Já bych na to nikdy nepřišel a hlavně do toho telefonátu jsem si myslel, že to ani technicky není možné.
  2. Tak jsem zjistil to číslo ŘJ. 03F906070ED. Chtěl jsem sem dát obrázek, ale asi to přes Tapatalk nejde.
  3. Předtím to bralo zhruba tak od 1600 otáček a teď tak od 2100. Ten zátah turba byl taky znát, teď to prostě jede.
  4. Nikdo nemluvil o tom, že to tam nahrál servis. Já jsem auto s tím software už koupil. A asi jsem nebyl sám. Nikomu tady netvrdím že se to nedělalo na 77 kW,ta podložka a to s tím výkonem. Snad ještě poznám rozdíl v tom jestli to jelo líp nebo ne. Měření jsem chtěl nechat udělat, ale jak jsem to popsal, bylo mi to rozmluveno.
  5. Teď mám cca 45 tis km a průměrnou mám 6,4 l, půl město a půl dálky. Předtím jsem měl průměrnou 5,8 l na stejný způsob jízdy. Zmena soft byla v cca 15000 km. Až mi skončí záruka, tak si tam nechám nahrát zase 77 soft. Pohledem a snad někoho najdu.
  6. Já se nechci dohadovat, v tomto se nevyznám, ale když to začalo víc žrát a výkon nebo spíš pocit se zátahu v nižších otáčkách byl hodně poznat, tak jsem to potom reklamoval. Výsledek jsem popsal. Prostě podle toho nepředpokládám, že to je takový problém mít tam soft na 77 kW. Prostě ten soft tomu autu seděl mnohem lépe a všechno bylo takové plynulejší.
  7. Asi jsem to napsal chaoticky. Před 2,5 rokem jsem šel do servisu stím že mi dračí něco v motoru. Bylo mi řečeno že to je něco s nějakou klapkou a, že tam dají podložku a budou aktualizovat soft. Nechal jsem to opravit a po převzetí auta jsem pozoroval vyšší spotřebu a pocitově menší výkon. Toto jsem 3x reklamoval s tím, že pořád tvrdili, že je všechno v pořádku a pro jistotu mi přehráli znova ŘJ aby vymazal nějaký hodnoty. Tak jsem začal problém řešit přímo se škodovkou a jejich tech oddělením v Kvasinách. Chtěl jsem to tam nechat odvézt na měření výkonu, aby mi řekli v čem je problém. Bylo mi řečeno pokud nic nezjistí, tak veškeré náklady na přepravu a měření budu platit. To jsem akceptovat až do telefonátu, od toho technika s Kvasin. Zavolal mi z cizího čísla a řekl ať to tam nevozim, že se stal omyl a když jsem to koupil tak se tam omylem nahrál soft na 77 kW. Při diagnostice to zjistili a nahráli tam to co jsem si zaplatil. Tím pádem nemám nárok na reklamaci a všechno bych platil. Tak jsem to nechal na pokoji. Tak z toho plyne, že verze soft jsou zaměnitelné a v pohodě funguje i na 63 kW. A to, že mě technik řekl, že to bylo ve více případech a ta podložka byla jenom záminka, tak tomu se ani nedivím. Je to ale jenom jeho tvrzení. Tohle nikdo oficiálně nepřízná.
  8. Zdravím všechny, už je to delší doba co jsem to tady přestal sledovat, ale tohle musím. Mám Fábii 47/11 63 kW po zásahu 24W6 a asi 15000 km si v servisu stěžují na rozvody, které po startu rachoti. V servisu mi říkají, že už mám modifikovaný řetěz a tam se nic nemůže stát. Tak čekám až se to kousne. Když jsem se bavil s technikem o tom, jestli nejde nahrát do ŘJ sw na 77 kW, ať to mám jak před tou 24W6. Pokles výkonu a zvýšená spotřeba. Tak jsem se dozvěděl, že celá akce na podložku byla jenom kamufláž ze strany škodovky kvůli tomu, že byl nahrán u aut sw 77 kW a zjistilo se to, tak ta svolávčka. Nikdo to ofico nepotvrdi, ale docela tomu věřím protože ten rozdíl byl vážně markantní. Vím, že si tady na to stěžovali dost lidí. Jinak záruka mi končí za půl roku a potom okamžitě začnu řešit přehrání ŘJ.
  9. Tak si to nesedne ani po 2000 km. Mě dělali fleš dvakrát a podruhé to vypadalo, že je všechno v pohodě, ale asi to bylo jenom moje zbožný přání. Teď to jede tak nějak a ještě to žere o 0,5 litru navrh..... Jinak se mě zase začíná ozívat to drnčení od toho táhla u turba. Příští týden jedu do servisu, tak jsem zvědavej co s tím zase budou dělat, tentokrát tam zůstanu. Jinak od vložení podložky mám najeto cca 2800 km, tak jsem zvědavej proč to zase drnčí. Voolnýho tam nic není a příjde mě to ještě horší než před jejich zásahem.
  10. Řekl bych, že je to zas stejné jak před výměnou té podložky. Jelikož máme v práci stejné auto, kde podložka ještě není, tak můžu srovnávat. Zase je poznat kdy zabere turbo a né tak jalový jak po tom prvním flashy. Jinak Vám sem hodím ten výstup s toho flashování co mě dali v servisu. Co se týče spotřebi ta se mě nijak nezměnila ani po tom první flashy a je pořád tak nějak stejná. Já osobně to moc nehoním a tak jezdím za 5,5 - 5,8 a to tak zůstalo. flash.pdf
  11. Já jsem neřekl, že je vadný flash, ale že se jim to občas stane, že při nahrávání se tam něco nepovede, ale ono se to tváří všechno v pohodě. Jestli tam mám jinou verzi, to nemůžu potvrdit ani vyvrátit, protože výcuc s toho flashování mám až teď, ale stejně se v tom nevyznám. Pokud Vám to pomůže můžu ho sem hodit, ale až zátra, leží v kanclu na stole.
  12. Nazdárek, tak jsem se stal taky objetí akce 24W6 a když jsem si auto před 2 týdny vyzvedl, tak bylo takové nemastné, neslané, prostě ...? Vydržel jsem to asi 600 km a zajel jsem do servisu znova, že to tam dodrbali a prostě to nejede jak předtím. Přejímací technik mě řekl, že už se jim to párkrát stalo. Zákazníci se tam vrátili s tím, že to nejede a prý to je nahráváním toho flashe. Flashování snad proběhne v pohodě všechny hodnoty OK, ale někde se tam něco nedotáhlo a to je kámen úrazu. Tak jsem tam zůstal a mechanik ten flash udělal znova a ejhle, ono to zase jede. Nevím kde byla chyba, ale nedělali tam nic jiného než, že nahrál ten flash znova a pak to jel se mnou projet. Teď to jede zase tak, jak předtím zásahem s tou podložkou. Jinak mám 1,2 63 KW.
  13. A to je co? To jako něco koupit, nebo aktualizovat tu stávající?
  14. Tak se mě podařilo telefon konečně spárovat, ale tel. seznam prostě nenačte. Volat se dá jenom podle čísel co tam zadám. Ještě jsem nezkoušel volat na moje číslo, ale seznam se prostě nenačte.
  15. To jsem taky dělal, ale ten telefon vůbec nenajde.
  16. Starý telefon jsem vymazal, ale ten nový prostě nechce dokončit spárování. Zítra se to pokusím znovu nainstalovat, ale moc tomu nedávám.
  17. Maxidot mám, ale ta RJ se s telefonom vůbec nespojí. V telefonu auto vidím a když dám párování, tak tam naskočí, že se to nezdařilo. Se starou Nokií uplně v pohodě.
  18. Tak pokud předpokládám dobře, tak ta se dá v autorizovaném servisu aktualizovat, nebo ne?
  19. Nazdárek Všem, mám dotaz ohledně tohoto rádia. Mám FII 2011 červenec a chtěl jsem se zeptat, jestli se dá u tohodle rádia nějak aktualizovat soft, kvuli podporaovaní nových telefonů. Koupil jsem novej telefon a ono ejhle. Telefon rádio najde, ale rádio se sním nechce spárovat. Předem díky za info
  20. Nazdárek, tak taky přidám svojí trochu do mlýna. Já jsem měl taky problém s kabelem od navigace, prostě zavazel a ještě kevšemu je docela krátký. Při návštěvě autorizovaného servisu na dotaz jestli mě nepřidělají jednu zásuvku do kastlíku před spolujezdce, tak odpověď zněla " žádný problém". Když jsem se ptal na záruku, tak s tou to nemá nic společného, pokud je montáž porvedena v autorizovaném servise Cena materiálu zanedbatelná cca 100,-, ale ta cena práce "prostě značkovej servis". Ale zase to bylo bez problémů. Zásuvka je zapojená až za klíč a vyvedená na volnou pozici v pojistkové skříňce. Nejdřív jsem chtěl do horní přihrádky, ale je tam málo místa. Tohle bylo jediné kam ji napasovat a je pořád lépe přístupná než ta u řadící páky.
×
×
  • Vytvořit nový...