Přejít na obsah

houbos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení houbos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je tím, že to máš nastavené na AUTO. Pokud chceš mít jistotu, aby to foukalo jen dopředu, zmáčkni tlačítko se šipkou dopředu na klimě, a na displeji se objeví šipka směrem na řidiče. Tím se vyhneš foukání chvíli na přední sklo, chvíli dopředu
  2. O.K. Kde jsi to sehnal ? Servis Škoda či nějaké náhradní díly ? Páč tady u nás není nikdo schopnej nebo ochotnej něco takovýho sehnat. Díky za odpověď.
  3. Zdravím všechny. Mám problém se stahováním oken. Stalo se mi to při těch hicech co byly v červnu-červenci. Stáhl jsem obě zadní okna naráz až dolů a potom už nešly vytáhnout nahoru. Ozvalo se křupání plastů a od té doby mám podložené skla ve dveřích latěma. Ví někdo, kde seženu plastové úchyty nebo jezdce do stahovaček oken ? Mám 1.8T 9/99 sedan. Děkuji za odpověď.
  4. Jsem z Nového Města na Moravě. Rád bych to dal dokupy, páč už to prudí, je to už skoro půl roku a nedaří se mi sehnat radu jak na to.. Nechci dávat zbytečný peníze za servis, který si doufám můžu udělat svépomocí.
  5. Ahoj, Tak jsem ten zámek odemkl, ale v podstatě to neřeší situaci. Zkoušel jsem rádoby přemostění, ale nedaří se. Nechci to z*urvit, tak se ptám ,zda nevíš, jak by to šlo přemostit, aby to fungovalo jako dřív. Dík za radu.
  6. Díky za radu. Vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo.
  7. Je to pakárna, ale jde to. Musíš mít úzké kleště, kterýma budeš postupně otáčet šrouby za jejich hlavičku. Potom si dej pozor na vnitřní kliku, lanko za ní drží. Taky dveřní madlo - musíš ho rozdělat a povolit 2 další šrouby. Kdyby Ti nešlo tak písni.
  8. Zadní levé. Zámek je mrtvej, ikdyž otevírám klíčem do zámku nebo dálkou.
  9. Zdravím všechny. Chci požádat o radu - po sundání tapecu na zamknutých zadních dveřích chci odemnkout zámek dveří, bohužel nevím jak na to, a jak popř. udělat přemostění ? Předem děkuji.
  10. Zdravím všechny. Mám problém se zamčenými L.Z. dveřmi. Asi před měsícem po otevření auta dálkovým ovl. L.Z. dveře zůstali zamčeny. Zkusil jsem to ještě jednou klíčem do zámku, ale nic. Dveře nejdou otevřít ani zevnitř kličkou, čudl ve dveřích vyjede ale opět zajede, při zatažení za kličku v interiéru je znát odpor. Neví někdo co se s tím dá dělat ? ( problém je, že při zavřených dveřích nejde demontovat tapec, tím pádem přístup k závadě ). Díky moc za každou radu.
×
×
  • Vytvořit nový...