Přejít na obsah

Zachyi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Zachyi

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zachyi

    Kryt Airbagu

    Ahoj ted jsem neco resil v autorizovanym servise a prisla na to rec, ze to tem nekdo reklamuje, ale je to normalni prolis kvuli airbagu zadna vada, mam to tam take. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Mam to taky na octavce 2014 a nove superby to maji skoro vsechny, znamemu uz to dvakrat vytahovali, ale za tyden je to znova.
  3. Já mám ve světle přímo proti xenonu malej stejkanec čehosi, už to reklamuju a čekám na výměu světla.
  4. Zachyi

    Chiptuning

    Ja mam yetiho 4x4 81kw od cimbu a musim rict ze to je fakt super.mel jsem to original do 30000km a pak jsem to nechal udelat u pana Jandy v Cimbu a je to fakt super, auto jezdi jako das,uz nemusim do kopce podrazovat a to i kdyz jsem nalozenej, nemam to abych s tim jezdil nejake sprinty, ale chtel jsem v klidu predjizdet pri seslapnuti plynu a bez podrazovani a to s 81kw fakt neslo, spotreba sla teda o trosicku vejs nez niz ale i tak 6,2 je porad dobry.uz na nem mam 61000km a uplne v pohode, v servisu nic nepoznaji.ja muzu doporucit cimbu sice je to drazsi,ale neuznavam ty vseumeli co si to nekde stahli z netu, a az se to podela tak vam nic nedaji.
  5. Jasne jen musis mit ramecek.
  6. Zachyi

    LED žiarovky

    ja jsem pouzil na denni sviceni tyto a fakt to sviti i za slunicka luxusne,ale hazi to chybu. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-led-zarovka-do-denniho-svicenni-super-led-id:9590.eshop
  7. tak jsem to řešil a typek co mi prodaval columbuse tak mi poradil jednoduchý místo kde to funguje a neni to slozite. z boku palubky u spolujezde je plastové víko do palubky a tam je kovovy palubkovy nosnik,na kterem mi drzi sama protoze je magneticka,kabel k navigaci se tamtudy protahne pomoci metroveho dratu primo k díre navigace.nic neni videt a montaz na 5 minut a vse uz dva roky funguje bez problemu.joo a vubec jsem neresil jestli je vodorovne nebo ne,me kouka do dveri.
  8. Nevim jak jsi to vyresil ty,ale me vrzala po 8 mesicich pri otvirani a pak zacla skripat i zavrena,tak jsem to reklamoval a meli to tam asi mesic a stalo me to dost nervu penez a casu kdyz jsem jezdil kazdy tyden do prahy ze to mam hotove a ono to stale vrzalo.Po mesici mi to opravili ale vydrzelo to asi mesic,ted to resim primo v Boleslavi protoze uz neminim mit auto mesic v servisu bez nahradniho a pak stejne nic,trvam na kompletni nove strese a ne oprave.Tak preji hodne stesti.
×
×
  • Vytvořit nový...