Přejít na obsah

IkkiCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli IkkiCZ

  • Narozeniny 12.1.1988

Oznámení IkkiCZ

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím. Já se přidám k tomuto tématu také. Mám stejný písklavý zvuk po pár kilometrech jízdy. Dle mého odhadu levé přední kolo. Při jízdě rovně, při zatáčení. Většinou se to děje v nižších rychlostech, ale někdy i při vyšší rychlosti. Již jsem vyměnil kompletně na přední nápravě: Kotouče+desky Oba třmeny. Levé ložisko. Třmen se pohybuje na vodících čepech bez problému. Chvilku jsem měl klid a potom to zase začalo. V pondělí jsem měl levou brzdu komplet rozebranou. Do mezery mezi těhlici a ložiško jsem stříknul kousek WD40. Vodící lišti pro destičky (na těhlici) jsem pořádně vyčistil, namazal a destičky neměly vůbec problém v pohybu. Na destičkách sražený hrany. Když jsem dojížděl z práce k domovu, tak to začalo opět pískat ( ne neustálé pískání, ale třeba na chvilku to přestane ). Je jedno jestli jedu rovně nebo zatáčím. Jinak mám O2 FL 1.2 TSI. Jestli někoho něco padadá, budu vděčný. Našel jsem hodně témat na tohle, ale nikdo neměl při tomhle problému již vše vyměněno. Děkuji a přeji hezký den.
  2. IkkiCZ

    Zámek dveří

    Tam bych řekl, že záleží na tom, jak jsou ty kabely v tom svazku naskládaný. Na některý může být při otevírání/zavírání dveří kladen větší nápor než na ty další. Popřípadě tam probíhá i mezi nima tření a to taky nevydrží navěky žádný materiál. Chce to holt jednou za čas kontrolovat. Já jsem musel taky přepájet svazky ke všem dveřím .
  3. IkkiCZ

    Moje Můra

    Protože je auto černé :D, tak doma jí začali říkat Můra.
  4. IkkiCZ

    Zámek dveří

    Zdravím všechny. Já mám také podobný problém, ale žádný ze zde uvedených není přímo stejný. Zkusím to nějak popsat. Nejdříve jsem si všiml, že mi kontrolka na přístrojovce zpožděně ukazuje otevření dveří u řídiče. Rozsvítila se třeba až po 5-15 vteřinách. To jsem tehdy moc neřešil. Mávnul jsem nad tím rukou, že holt je chyba v zámku, protože jsem s těma dveřma už párkrát zlostí švihnul. Mno, každopádně se mi za dalších několik měsíců stalo, že jsem přišel k autu a odemknul dálkou a otevřela se mi pouze pravá strana. Vůbec se neotevřely PL, ZL a 5-té dveře. Po chvilce přemlouvání a jedné rány do míst kde je zámek u PL dveří se mi otevřeli aspoň ty řidičovi. Když jsem dojel do práce, tak po zaparkování jsem auto zamknul a zkusil znovu otevřít. Opět mi nešli ( v té chvíli jsem si nadával jakej jsem idiot, protože jsem byl cca 10 cm od zdi. Bohužel stranou ktera fungovala. ). Odpoledne, když jsem šel okolo auta, tak jsem měl otevřený dveře řidiče. Tak jsem zkusil zamknou a odemknout a tak nějak to fungovalo kromě ZL dveří. Od té doby mi právě ZL nechtějí reágovat na dálku a musím je otevírat růčo. Což mě docela zaráží, protože správně by mě neměl pustit safelock, ale děje se tak. Nyní se mi občas nechtějí odemknout dveře řidiče, ale tím, že jsem si před pár lety nakódoval spouštění oken před dálku, tak si je sundám, dám příkaz k odemknutí. Poté chytnu manuální otevření zevnitř ( v té chvíli funguje u safelock u těch řidičových dveří ) a zmáčknu na panelu ovládání oken příkaz pro zamknutí a následně pro odemknutí a hotovo, odemčeno. ) Poprvé kdy se mi to stalo, tak na tom panelu ovládání oken, dětské pojistky na okna a odemknutí/zamknutí jsem si všiml, že mi nesvítila dioda pro osvětlení tlačítka odemknutí. Nyní svítí, ale slabě. Samozřejmě jsem to i napíchnul na VAG, ale jako vždy mi to napsalo jenom pro ty dvoje levé dveře "nesmyslný signál" . Vše ostatní na dveřích funguje. ( Reprák, spodní osvětlení, okna a zrcátka jsem nezkoušel ). Taktéž nemohu vozidlo otevírat klíčem. Mám dveře bez vložek a jediná byla na kufru, ale na tom se podepsali zloději. Děkuji za připomínky a rady. Jinak Škoda Octavia 1.8 T 20v 110kw - 2002 AUM .
×
×
  • Vytvořit nový...