Přejít na obsah

czross

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení czross

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ja to delam prave tim cudlem u tachometru, doleva hodiny a doprava minuty. Musi se to chvilku podrzet na pozadovane strane a cas zacne naskakovat.
  2. jo pardon, dal sem blbej odkaz samozrejme sem myslel modrej kabel kterej jde na auta do roku 2004. Jde o to, ze jsem o nem cetl ze je dost poruchovej, ze za nic nestoji, tak sem si radeji chtel koupit neco lepsiho no No nic, tak uvidime jak dlouho mi ten modrasek vydrzi.
  3. Zdravím, chci se zeptat, myslíte, že je nějaký rozdíl mezi tímto http://aukro.cz/diagnosticky-kabel-vag-kkl-obd-ii-usb-skoda-276-i1720418091.html modrým kabelem a tímto http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Audi-Skoda/0/5/3-KKL-USB-profi-kabel-pro-VAG-COM-podpora-64-bit-OS černým kabelem? Obědnával jsem si ten černý a počítal jsem, že vzhledem ke dvojnásobné ceně nějaký rozdíl mezi nima bude, ale jaké bylo mé překvapení, když jsem otevřel obálku a tam byl modrý kabel za cenu toho černého. Je tam i jiné CD s takovým modrým kolečkem jako potisk. Teď nevím, bud´ jsem blbej a nechal se napálit nebo může prodejce dát k prodávající věci jiný obrázek? V popisu se ty dva kabely vlastně rozlišit nedají.
×
×
  • Vytvořit nový...