Přejít na obsah

Toncek.y

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Toncek.y

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj máš ještě rádio Sundream XTB 2770

  2. Chlapi už je to asi jedno auto šlo včera do světa, tak ať si to novej majitel promyslí ví o tom, ale zrovna to bylo v klidu
  3. Aha, tak já děkuji a ptám se tedy, zda-li by někdo neměl jako ND tento ventilový blok na 2.0 TDi, 103 KW, na Š. Oct. II, pokud možno za rozumnou cenu. Děkuji.
  4. Zdravím pánové, opět jsem zjistil zřejmě závadu na své OII, 2.0 TDi, 103 KW, rv. 2005/12. Při otevření motorového prostoru se mi od krabičky, do které vedou zřejmě hadičky vzduchu ozývá bzučení celkem dost hlasité a předtím to nikdy nedělalo. Bohužel se předem omlouvám, že nevím jak se to přesně jmenuje a co mě to bude stát. Asi to je velice známá věc, tak mě prosím omluvte, nějak tomu nerozumím. Jinak bzučení přestane po stlačení hadičky, ale za chvilku opět začne. Na přiložené fotografii jsem to označil v červeném kroužku. Pokud mi poradíte budu moc rád. Klidně i na email: Toncek.y@seznam.cz. Popřípadě pokud by to někdo vlastnil jako ND budu rád. A nebo postačí rada, aby to nebzučelo. Předem děkuji.
  5. Ahoj, to tedy znamená, že kamera bude v provozu stále po připojení k autorádiu?? To také asi není dobré ne?? tak já nevím chci si jí právě pořídit a když to tak čtu, tak nevím zda-li ji chci... Krom toho bych chtěl s nočním přísvitem, ale tu místo světla na spz nedělají a tak nevím, kudy povedu kabely do auta, když bych jí dal třeba do nárazníku či na rámeček spz... Za odpovědi děkuji.
  6. Tak typ, už jsem si našel, ještě by to chtělo ty mapy :-(. Je to zřejmě toto: Sundream XTB 2770
  7. Ahoj přátelé. Nedávno jsem zakoupil náhradu za columbuse do své Octavie II s DVD a GPS, bohužel bez SD karty s mapami k navigaci a tudíž mi to nefunguje. Prosím tedy někoho o určení tohoto rádia (značky typu) a tedy i možnosti zakoupení, nebo stažení map k tomuto rádiu. Ještě jednou uvádím, že je to pouze náhrada určená do těchto vozidel. Prosím budu moc rád. A ještě k nastavení podsvícení tlačítek, protože se samy zhasnou. Děkuji za každý tip, či odkaz k mapám.
  8. Také tě zdravím pokud jsi problém nevyřešil, tak ti píši měl jsem uplně stejný problém jako ty, akorad spočíval v tom, že se to ozívalo, když jsem to zahřál tedy ostřejší jízdou prostě jedna dva tři a prostě jedeš. No a vyměnil jsem naprosto všechno po radách škoda servisu mimochodem mám OII 2.0 Tdi 103 KW. A nakonec byl problém opravdu ve dvouhmotém setrváku. Po výměně je vše v pořádku.
  9. Zdrávím prosil bych o pár rad ohledně O II. Na Vagu mi ukazuje chybu, kdy naklápění a nastavení xenonů nefunguje. Vag píše chybu: zkrat na motorku levého světlometu - prosím o radu jak odstranit. Dále mi na přístrojovce a Maxidotu svítí: Závada na airbagu. Vag ukázal chybu na sedadle spolujezdce jak jsou zespoda připojeny dráty k airbagu. Prý to muže být, že se změnil odpor v drátkách a ukazuje to zvíšení odporu nebo tak něco. Prosím pokud jste se někdo s tímto setkali jak jste to odstranili. Ještě k těm světlům prostě i při nastartování se automaticky ty xenony neseřídí. Děkuji. Pokud budete někdo chtít nějáká info písněte na maila.
×
×
  • Vytvořit nový...