Přejít na obsah

Jardanec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jardanec

  1. Mám tažné zařízení z Náchoda http://www.svcnachod.cz/tazne_zarizeni/skoda/octavia/2563/ k tomu el. instalaci bez přípravy z výroby na 7kolík. Cenu za práci nevím bylo to účtováno dohromady z ostatním co mi dělali. Hf sada, zabezpečení, potažení folií celé auto atd. Dělali mi to zde http://www.sysel.cz/
  2. Tak mám hotovo, bylo to vcelku rychle vyměněno. Kafe, cigáro, jeden telefonát a bylo auto hotový. Zřejmě to je dobře přístupný. Na zakázkovém listě je napsáno ZÁKAZNÍK BYL SEZNÁMEN S NUTNOSTÍ PROVÉST - SERVISNÍ AKCI -23M8099001- ZPĚTNÉ VEDENÍ. Proč se tento díl mění jsem z nich nedostal. Víc informací k tomuto nemám.
  3. 2.7. jsem vyzvedával auto po opravě havárie u supermarketu , meněny zadní levé dveře a bočnice levá zadní, nic neříkali. 4.7. telefon a už mě pozvali. Jinak svolávací akce jsou ihned, prtože můžou být nebezpečné pro provoz a dílenská je asi z dat, která se dostávají ze servisů do škodovky a nejsou nebezpečné. Nebo naněco přišli sami při testech. To je vše co vím o rozdílu akcí, jdu tam zítra pokud máte dotaz napište zeptám se. Auto je soukromé, servis Auto Janák Ústí nad Orlicí. A nebo si toho nikdo nevšimnul při té opravě.
  4. Ahoj, mám 1.6 tdi 77kw do provozu únor 2013. Volal mi servis škoda, že mám příjet na dílenskou akci. Týká se výměny přepadových hadic, nevim zjakého důvodu prostě přišla hláška z fabriky. Tak pokud Vám nikdo nevolal ověřte si jestli se Vás to netýká. S pozdravem Jarda
  5. Ještě bych zkusil vzduch filtr,ale podle mých zkušeností bych se vrátil ke klapce a jají nastavení max.a min. polohy a poladit volnoběh.
  6. Povol víčko nádobky,až ujde tlak tak ho utáhni.Odpoj konektor,vytáhni závlačku a tahem čidlo vyndej.Opačný postup při montáži.Je pravda že čidel je víc druhů tak ho kup,nebo se zeptej ve škodováckým servisu na typ a určitě si kup ó kroužek pod čidlo. Mně uniklo cca 0,25l. 1.6 74kw AKL čtyř pinový,modrý.
×
×
  • Vytvořit nový...