Přejít na obsah

mirekstrnad

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mirekstrnad

  1. Chybami se člověk učí. Myslet si, že spát tři hodiny stačí, je jednou z nich :)

    1. Ekkar_z_Bastlírny

      Ekkar_z_Bastlírny

      Chybama se člověk učí, ale jen blbec se učí těma svejma....

  2. Lidi co jsem znal mají v jednom kuse teď děti, lidi co jsem znal a jsou mnohem mladší mají také děti, uniká mi snad něco?!

    1. bazycek

      bazycek

      Děti ovládají svět ! :D

    2. Ekkar_z_Bastlírny

      Ekkar_z_Bastlírny

      já měl první dítě v 31letech a rozhodně nemám pocit že bych něco zmeškal...

    3. michaell

      michaell

      Tobě právě neuniká nic :-)

  3. Teď v zimě se mi začala dít tahle věc na mé OI (98). Když je auto studené a zapnu stěrače, jak páčkou nahoru, tak i páčkou dolů, stírají neustále, nevypnou se, musím dát páčku do první horní polohy, pak se vypnou, po pár minutách jízdy se ale vše dá zase do pořádku. Je to docela otrava, myslíte, že stačí vyměnit celou páčku?
  4. Hohohoho, láska je doma :)

  5. Teď v mrazech se mi objevil problém. Mám OII 2007 s origo centrálním zamykáním s vystřelovacím klíčem. Auto dálkou zamknu, ale nejde mi odemknout a musím klíčem. Zkusil jsem vzít druhý klíč co mám doma v teple, ale problém samý. Máte tucha co by to mohlo být? Mrazy? Nebo něco umřelo a bude to jasně na servis?
  6. Aaaaaa tak to zkusím, to zní slibně, zatím jsem jen zkoušel lehce dozadu a dopředu jestli to náhodou nepovolí a nic... EDIT: Děkuji za radu, lehké pobouchání pomohlo!
  7. Chtěl jsem se dneska rozjet, ale ouha, povolím ruční brzdu, ale i tak se ani nehnu, zkusil jsem lehce přidat plyn, ale přední kola se jen na trávě protočila. S autem se asi tak dva týdny nejezdilo, nevíte co dělat? Přeci jen, když to nejezdí, tak ani do servisu to nedostanu
  8. Tak servis je za mnou, opravdu to bylo upozornění na pravidelnou prohlídku Takže vyřešeno
  9. co bych bez vás dělal no je fakt, že kola jsem tam dávat nezkoušel ještě a žil jsem nějak v tom, že přece to musí pasovat jinak to na té fotce je právě 205/65 takže k pneumatikám jdu vybrat i disky
  10. Hergot, díky za upozornění, mě to ani nenapadlo nějak, tenhle rozměr jsem do teď měl na OI a když jsem si pořídil OII a řešil kola, nenapadlo mě nic jiného, než koupit zase to samé. Předpokládám, že to půjde bez problémů pak zase na tyhle disky, kde teď mám 205/65: EDIT: ještě mě tak napadlo, pořádně nevím co jaký údaj znamená, na tyhle disky, tam jde dát 205/60 i 195/65 nebo jen jeden rozměr?
  11. Chystám se přezout na letní (docela brzo ), rozměr pneu mám 205/65 R15, je to na Octávku II s 1.6MPI, co říkáte na moji volbu PIRELLI P6 205/65 R15 94 T ? http://www.zbozi.cz/p239209-pirelli-p6-205-65-r15-94-t/?catOrder=relevance&q=Pirelli%20P6%20205/65%20R%2015%2094T&qc=0&r=hp&sId=TpmlqyKTw-U5Gvx4BfN0&categoryPath=/auto-moto/pneumatiky/osobni-pneu/letni-osobni-pneu&categoryId=450&forceScreen=productItems&order=cheap Je to OK nebo mám vzít něco jiného a pokud ano, tak co?
  12. Je to nastavený servisní interval, takže to v týdnu nechám prohlédnout jestli není něco potřeba, vymění se kapaliny a bude. Už jsem to stejně měl v plánu
  13. Kluci díky, fakt je to ono, jsem nevydržel a zastavil se v servisu a potvrdili mi to. O tom blikajícím klíčku jsem věděl, ale ten blikal i před tím než to začlo pípat, navíc ani v manuálu jsem nikde nevyčetl, že na servisní intervaly by auto upozorňovalo výstražným signálem, tak jsem z toho byl nějak mimo
  14. takhle to vypadá http://youtu.be/2IYHmjfx0Zs
  15. Dneska, když jsem startoval mou OII (2007, 1.6MPI), tak při otočení klíčku do druhé polohy zaznělo pípnutí. Mám skoro plnou a kontrolka rezervy nesvítí. Teď to pípne vždy v druhé poloze. Snažil jsem se vyčíst z manuálu co to znamená, ale přiznám se, nepochopil jsem. Udělal jsem tedy dvě fotky, nejdřív jednu, jak to vypadá ihned, kontrolky postupně zhasnou, že svítí jen to co je na druhé fotce, při jízdě nesvítí žádná kontrolka a ani při jízdě nic nepípá.
×
×
  • Vytvořit nový...