Přejít na obsah

Maikl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

730 zobrazení profilu

Oznámení Maikl

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Tak v rámci toho SWAPu je i "doplnění" výbavy do VINka..
  2. Není to zas tak jednoduchý, třeba podle vin mi to nenabídne, a hlavně netušim, jestli kvůli tomu že není přímo určená dostavba (musí se trochu "oklikou" - jako u mě), nebo jestli tam jsou nějaký určitý data přímo podle konfigurace výbavy toho danýho auta..
  3. Zdar, čéče, zrovna dneska mi volali ze servisu, že můžu dorazit v nejbližším volným termínu na servis, ale musí se ještě dokoupit aktivační balíček, myslim za 700,-. Už nevědí jak by z lidí tahali prachy..
  4. Tak, montáž proběhla údajně bez problémů, nicméně se musela ještě vyměnit "upevňovací deska pro spin. skříňku" 1S0953223 za novou 6C0953223. Ale tempomat ještě není funkční, protože se musí žádat Škoda Auto o "povolení" na změny nastavení (aktivaci funkce) v BCM, a na to nyní čekám, páč údajně ten člověk co to má nastarosti má zrovna dovolenou.. A shrnutí na závěr: typ. model auta NH13J5 CJZD model. rok 2017 potřebné díly: přestavbová sada 6V0 054 800 A kroužek pod volant 6C0 959 653 upevňovací deska pro spín. skříňku 6C0 953 223 DÍKY VŠEM ZŮČASTNĚNÝM! Maikl
  5. Díky za typ, objednal jsem kroužek (6C0 959 653) a hyn sa ukáže :) Dám vědět, až se dostanu zase do servisu, snad bude termín ještě letos.. edit: kroužek dorazil, na lukase sedí přesně, teď už jen doufat, že bude sedět zbytek auta (volantová tyč, volant..)
  6. Ahoj to Ka.S: dík za typ, dobrej nápad, taky mě napadlo něco podobnýho ? ale musim to nechat domontovat v autorizáku kvůli záruce (nechci se do toho hrabat sám - buňky na to mám ale..), takže sem vlastně byl rád, že mě vzali aspoň na dílnu, natož abych si tam ještě něco měřil :). to jaroslavbielicky: auto má první registraci v prosinci 16, objednával jsem ho v říjnu 16. Když sem se byl ptát v servise jak to teda je, tak mi tam chlapi říkali, že zrovna jeden domontovávali na zhruba stejný auto a byl tam stejnej problém jako u mě a navíc to byla odpružená - myslim že právě 6V0 054 690 (né přepínací) páčka na dálkový a to způsobilo nefunkčnost těch světel. 6V0 054 800 A je i pro Rapid (mám potvrzeno od známýho a v krabici je i montážní návod pro Rapid). Nicméně, podle elektrikáře (ze servisu) by to mohl vyřešit jinej kroužek pod volant - kroužek pro "tlačítkovou" spínací skříňku kessy. Je to možné?
  7. Ahoj, Mám SB mr2017 NH CJZD Dneska sem si nechával v servise domontovávat tempomat (sada na dodělání 6V0 054 800 A) - NEÚSPĚŠNĚ. Fyzicky tam nepasuje, nesedí na díry od kroužku pod volantem (foto). Máte prosimvás někdo nějakou "nedestruktivní" radu? díky Maikl :)
  8. mrkněte.. http://facecar.cz/index.php?option=com_con...5&Itemid=96
  9. jako soráč, ale za 4 dny si myslim že to viděl někdo kdo by to mohl vědět..
  10. trochu oživím toto téma, jen dotaz, řídící jednotka si bere info o teplotě ze stejnýho čidla jako budíky..? díky M.
  11. no jo.. klasická taktika servisů, známýmu odešlo čidlo serva a ve značkovým servisu, pane, to se musí vyměnit celý servo, je prostě v háji.. takový kurvy to sou..
  12. nebo mas ucpanou trysku.. odpoj hadicku a at ti nekdo zastříká a uvidíš jakým proudem to poteče..
  13. Maikl

    ANGEL EYES

    Chceš AE.. Kup si báwo..
×
×
  • Vytvořit nový...