Přejít na obsah

karmos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem karmos

  1. Vsem vam dekuji za odpoved. Zitra jedu do servisu.
  2. Kabely jsou nove,celá sada. Olej se strácí,ale ne moc.
  3. Zdravím,mám 1.2 tsi 77 kw a zjistil jsem,že z výfuku za jízdy jde černý kouř a motor při jízdě vynechává na 4-5 převodový stupen. Máte někdo s tímto jevem nějakou zkušenost??????
  4. Jo presne tak ten kabel co byl prokousanej tam byla aj ta svicka propalena. No a ten samej valec ma tu slapsi kompresy.
  5. David C3, no vidis ja tankoval jenom u Benziny Vervu a o tom to je. KoNG, Oprava nevim rikal ze se budou menit pouze svycky cela sada a tim to konci. No a v tom jednom valcy diky tomu ze se tam roztavila svicka tak tam je mensi komprese.
  6. Tak dneska mě volaly ze servisu tak v té Verve bylo velké množství etanolu a ten mě poškodil 3 válec. Bohužel Skodovka mě to neuznala takže tu opravu musím zaplatit ze sveho. Technik mě doporučil že udělaj vzorek od Benziny a pošlou na expertizu ale když bude v pořádku tak to budu muset zaplatit take.Tak ted babo rad. Jo a ještě jsem jim řikal když to auto jsem tam dával že když ten motor natočím že to v tom rachta a zjistily že mám rozvodej řetěz v haji. Tak už ho objednal a bude se měnit celá sada
  7. No a naco jineho by to hodily?? Neco si najit musej. Nebo to hodej na me treba ze jsem stim spatne zachazel
  8. Tak to bych nikdy neudelal do toho tankovat neco riznuteho. Kdyz Vervu tak Vervu premierove palivo od Benziny. Ja chci pro auto to nejlepsi.
  9. No jestly stim motorem něco je tak to hoděj na tu Vervu :kol-26:
  10. Tak muj serial pokračuje. Po dohodě se servisem že prej to děla kabel ke svíčkám,že je prohryzanej od Kuny. Tak jsem ho vyměnil trochu se to zlepšilo už to nepada do nouzaku. Ted ten motor při jízde jakoby vynechává. Ve středu jsem jim to odvezl a že se nato kouknou. Vzaly si to na dílnu a 2h jsem čekal,po 2h za mnou přišel stím že musí dat zpravu do Skoda-auto.Dneska mě volal že tam jsou ze škoda-auto a nikdo neví co stím je. Nasli propalenou svícku daly novou ale stejnak to děla. Budou posílat benzin na ekspertizu a jestly jsem tam nahodou netankoval VERVU 100 ja řikam že jo no prej jim to bylo divné podle barvy toho benzínu. Tak přístí tyden se mě prý ozvou.
  11. To budou chtít vyměnit celou sadu. Tohle je dobrej kšeft pro servis
  12. Tak si to včera mastím po dalnici a najednou spozoruji snížení výkonu a v tom se rosvítí EPC+znak motoru a palubní pc mě napsal porucha motoru. :kol-26: Zastavil jsem na krajnici a vypnul klíček a natočil jsem to kontrolky zhasly tak jsem jen tak tak dojel. Druhý den volám do servisu řekl jsem jim co to děla a odpověd že mám přehryzané kabely. Tak jsem nato koukl a jeden kabel byl trochu překousaný. Tak jsem si koupil nový a jel to projet,bohuzel když to trochu ssešlapnu tak ten motor začne škubat jakoby vynechavat. Tak jsem objednaný do servisu. Uvidím co natom zjistěj. Jinak mám občas hlučné starty tak nevím jestly to není těma rozvodama :kol-32:
  13. Zdravim, Vcera rano jsem auto nastartoval a zacalo v tom bouchat a ten motor vydaval takove velke rany. Dela to nekomu taky???
  14. Tohle presne jsem resil taky nic neslysel. Prej to mam sledovat a az to dokazu vyvolat tak mam prijet
  15. Zdravím mám 1,2 tsi 77 kw a zjistil jsem velkou vuly na silembloku viz obrazek. Chtěl bych se zeptat jestly to je normální. Najeto mám 25tkm
×
×
  • Vytvořit nový...