Přejít na obsah

divix

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli divix

  • Narozeniny 19.5.1966

Oznámení divix

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdar, já tam dávám tenhle olej a veliká spokojenost Mobil 1 New Life 0W-40.
  2. Zdravím,v parkovačkách mám Canbusky ledky a na RZ ledky s odporama.Po roce mě to ted signalizuje kontrola vadných světel.Dal jsem tedy zpět žárovky,abych zjistil která žárovka je vadná a pořád to signalizuje i s něma,tak nevím co s tím.Mám na chvilku odpojit baterku?
  3. divix

    Stropnice

    Zdar borci,nevite někdo jak se dá opravit odchlípující stropnice je trochu naražená a tak je to místo odchlipu vidět z venku u spolujezdce.Měnil jsem stropnici a po dvouhodinové vyčerpávajíci dřině taková blbost co je vidět. Díky
  4. Zdar, ma smysl dávat do auta sportovní vzduchový filtr K&N Škoda Octavia II 1,6 MPi ?
  5. To je pravda na štědrý den ukradli švagrovi Octávku r.v.98 a měl i páku na volantě (hezký dárek) Mám tam Deffent lock a ted jsem si objednal to leptání na okna,ale přemýšlím o tajném vypínači,nemáte někdo námět?
  6. Tak hotovo, interier je mnohem lepší.Dal jsem i koženou ručku,sice to nebyla taková brnkačka,ale další loketku bych už zvládl v pohodě.Dal jsem i plastové kryty na prahy,když už jsem byl v tom tuningovým nasazení.Jěště jednou díky za fotky.
  7. divix

    Gumový doraz

    Dnes koukám na podlahu a hle čudlík, po třech měsících od koupě novýho auta to tedy brzo vypadlo.Díky za objev kam to patří.
  8. O víkendu jdu taky do loketky a kožený ručky snad to dopadne v pořadku po přečtení tohodle fóra by mě nemělo snad nic překvapit,tak všem dík za postřehy a fotky.
  9. Dal jsem si i ledky do kufru a svítí to super,ale když to má být vypnutý tak to malinko prosvědcuje(jak ve stropní svítilně).Trochu me to vadí,nevíte někdo jak to úplně zhasnout,jestli nějakým odporem?Dík.
  10. Díky, tak to tam můžu klidně nechat a nemusím se bát,že to vymlátí baterku.
  11. Samozřejmě mám Tourku II tam jsou odrazka,ale kámoš má Primu Octu Fl a taky tam má odrazky,ty kliky už mám dele a sehnal na netu ale link už nemám.Musíš hledat očas se tam něco najde.
  12. Nevíte tedy co to dělá,když dám do stropní svítilny ledky T 10,tak při vypnutém stavu trošku prosvědcují?Mohlo by to vymlátit baterku?Nebo tam dát nějakej odpor?Jinak to svítí super,nevím proč to nedávají hned v základu.
  13. Díky za schéma, daval jsem za ně 1000kč slušná cena.A náhodou zapojení varovných světel ve dveřích nemáš? Díky
  14. Dozvěděl ses kam to prosvětlení kliček zapojit ,taky jsem si je koupil a uvažujil o zapojení jako ty.
×
×
  • Vytvořit nový...