Přejít na obsah

Kamilio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Kamilio

  • Narozeniny 25.4.1979

Oznámení Kamilio

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mi to nedalo a dneska jsem se do toho pustil... Problém byl nakonec v žárovce zadního světla, která napohled vypadala dobře, ale při zapnutí zkratovala a způsobovala problém výše... Extrem je ten, že táta ji včera zkoušel měnit taky za jinou, kterou někde vyhrabal a ta způsobovalo to samé... (náhoda jako prase ). Tak zduř!
  2. Všechny zdravím! Můj otec má takový menší problém: zničehonic mu přestalo fungovat osvětlení palubní desky a levé koncové světlo. Při rychlém prozkoumání zjistil, že má prasklou pojistku číslo 22, po výměně nová pojistka ale okamžitě praskne. Zkoušel dávat nový vypínač (parkovačky a osvětlení) - nepomohlo. Dále zjistil, že pokud odpojí držák žárovek levého světla, tak osvětlení (včetně kontrolky na budíkách) normálně funguje. Konektor levého zadního světla se po měření zkoušečkou tváří normálně. Koupil tedy nový držák žárovek levého zadního světla, ale problém je pořád stejný... Nějaké zkušenosti / nápady co by to mohlo způsobovat než to do šroubku rozeberu?
  3. Měl jsem to samé na mojich tronech - vyřešil to až čistič za 160,-Kč: Turtle Wax Extreme nano čistič disků Nastříkat na kolo, nechat chvilku působit, setřít, oplachnout - šlo to dolů fakt samo.
  4. To samé jsem teď řešil na OI (climatronic). Ve finále to byla uvolněná spojka na klimakompresoru. Takže jako první (pokud jsi si teda jistý, že máš dost chladiva) zkontrolovat jestli správně funguje kompresor - poznáš když rukou zkusíš teplotu trubky, která vede k expanznímu ventilu - při zapnuté klimě a nastartovaném motoru musí být úplně ledová. Od toho bych se odpíchnul a pak to řešil dál - problém může být poté ve výparníku nebo v tělese klimatizace (klapky, servíčka, čidla...).
  5. Lišty jsem lepil tatíkovi minulý rok na Felicii a to lepidlem, které se používá na lepení (montáž) autoskel. Pořádně očistit, odmastit, nalepit lišty, přelepit nějakou páskou a nechat 8h v suchu. Drží to jako čert Předtím jsem zkoušel tenkou oboustranou lepenku, vydrželo to cca 14dní...
  6. Název dílu: Držák diagonální vzpěry Číslo dílu je: 1U0 823 570 A Cena: 84,-Kč
  7. Tak potom dej schválně ještě vědět jakou verzi softwaru má původní a ten nový "J"éčkový panel.
  8. Jj, byl jsem z toho cca 14 dní pěkně divokej
  9. Zdary, měl jsem úplně ten samý problém! Mám OII/2006/BXE, dodělávané výhřevy - nový panel s výhřevy byl z 2007: 1Z0 907 044 S/SW 0402 a při určitých teplotách mi to takyé zavíralo nasávací klapku a klapka vnitřní cirkulace byla úplně mrtvá... Na starý původní panel (bez výhřevů) 1Z0 907 044 H/SW 0305 klimoška normálně funguvala... Sehnal jsem i panel (OII/2004) s číslem 1Z0 907 044 J (ale SW 0304) - ale diagnostika zase hlásila chybu teplotního čidla a klima nešla vůbec... Nakonec jsem sehnal panel 1Z0 907 044 J (SW 0305) a klima konečně funguje normálně, tak jak má Takže z mého pohledu mrknout jakou máš verzi SW na původním panelu a pořídit panel s ovladači výhřevů s tím samým SW. Panely vyrobené od 2007 fungovat nebudou, jelikož se v rámci úspor na HVACu nahradily serva vstupní a vnitřní klapky za jedno společné servíčko.
  10. JJ, svatá pravda - lepší výměna, cena 50-150,-Kč ve škodovce - záleží co máš za motor...
×
×
  • Vytvořit nový...