Přejít na obsah

DeliRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem DeliRS

  1. Na golfu mame 16 barumky na zimu taky a chtel jsem je koupit i na supa ale naskytli se mi za 10tkc zmíněné contiky r18 tak jsem neváhal. Barumkam verim ze funguji.
  2. Minuly rok jsem jezdil nokian WR D4 a nebyli spatne a letos jsem poridil TOP conti850 tak jsem zvědav zdali si zaslouží byt vítězi testu
  3. LadaT: dával jsi tam toto hned za katy ? to musí být brutalita jak když stíhačka přistává.Bál bych se,že ta klapa časem nebude těsnit a bude ufoukávat.
  4. Brutalitka... jsi šikovný , to bude velká paráda. Co by se stalo se zvukem kdybych vyřadil jen střední díl ? nechci kravál, ale ted je to hodně nevýrazné. Mám objednaný ještě air intake kit.
  5. Uvažuju o kompletu od Gestec. To co popisuješ je paráda! když je to funkční a je to spočítané tak ideál... a ten zvuk je masakr Podvozek budu brát celý at to dostanu dolů. je to vysoké jak autobus
  6. LadaT : dával jsi nějaký sport ?Chtěl bych tu 3,6tku rochu oživit - je hodně utlumená... Co by se stalo kdybych vyřadil ten střední tlumič ?
  7. Ahoj, prosím nepamatuješ si na které kablíky jsi připojoval ? děkuji!
  8. Pořídil jsem outdorovou kameru sj cam 4000 (asi jedna z nej poměr cena výkon) cena 2500kč. Parametry jsou všude na vebu. Připojena pod zrcadkem a nejde vidět ani zevnitř ani z venku, zatím max spokojenost! snad ty zaznamy nebudu nikdy potřebovat.
  9. Conti 225/40 R18 Je to tvrdší,ale na jiných jsem vlastně ani nejezdil
  10. jj koukal jsem na to a vypadá to na dřinu. Podařilo se ti to bez ulomených zobáčku ? díky
  11. Ahoj, Prosím poradte zda-li se dá bez demontáže nárazníku sundat ten přední gril. Chci vyměnit tu chrom lištu za černou lakovanou. díky
  12. AIR LIFT dělá ... escape6 ho mají. Na jaro tam půjde:)
  13. ahoj. odkud jsi a kolik navrhuješ doplatek ? díkxy

  14. DeliRS

    TLumiče O1 RS

    Jenže je to jen předek a bez daně Doporučujou mi v dílech vzít si bilsteiny na 1,8T , zatížení je stejné a pokud na to dám pružiny -35 HR tak by to mělo i sedět jak má.
  15. DeliRS

    TLumiče O1 RS

    Pánové má někdo zkušenost s výměnou tlumičů RS 1 na obou napravách za něco jiného neř ORIGO ? 1) Zajímá mě jestli se dá koupit stejná kvalita za méně peněz ? 2) Bylo mi doporučeno vzít si tvrdší Bilsteiny z normál Octy 1,8T ? Nějaká zkušenost ? 3) Tlumiče RS jsou stejné nebo tvrdší oproti jiným modelům ? Děkuji za radu nebo zkušenost Prosím bez OT .
×
×
  • Vytvořit nový...