Přejít na obsah

giorgio.v75

Uživatel
  • Počet příspěvků

    209
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

4 397 zobrazení profilu

Oznámení giorgio.v75

Nováček

Nováček (1/14)

-6

Popularita

  1. Zdravím, přehazuji sedadla za lepší. Nové mají výhřev i v zadu. Potrebuju kabely a ovladač na zadní výhřev. Vubec nevím jak to tam u O2 je. U Supa je ovladani na loketce. Co vse se mení. Komu to pak dát i vím. Ale seženu si to sám. Díky za odpo, případně nabídku;-) Předek mám. Jde o O2 PF 06 s climatic. Obyč loketka.
  2. No, já mám 8,5J x 19 et45 přesně tyhle Audiny Do teď jsem na tom mel Scout pneu 225/40/19 a úplně bez problémů na sérii podvozku. I naložený. Letos měním pneu komplet na 235/35/19 kuli zapsání. Tak jsem zvědav hlavne na přední. Jinak jsem uvažoval vzít vytoužené EtaBety tettsut v 19", ale ta šířka je na nich 9" :-/ No tak si nechám zajít chuť no. Každopádně, moc díky za info;-)
  3. Ok, tak díky. No já mám 3 roky úplně stejný co ty;-) Šlo mi o disky. Dobrá koupě modelu co jsem chtěl snad co mám O2. Ale ta šířka no:-/
  4. Zdar všichni. Máte někdo 19 devět palců široké, et45 obuté 235/35/19 na 2 koktě? Nejsem snížený, ale je to už hodně široký hlavně na předku co:-/ Toto uz nevím, ptám se, foto také napoví. Nedokážu sám odhadnout, jestli budu škrtat. A byl by to hodně drahý jen experiment. Díky, klidně do SZ
  5. Jj, o tom držáku vím. Já měl ale na mysli něco takového. Co bude působit jako výbava vozu. Nicméně se mi množí reakce typu, že rychlost toho nabíjení nebude žádná sláva:-/
  6. Zdarec, doufám že nejsem duplicitní ve vláknu. Ale už někdo nějak slušně vypadajíce zakomponoval bezdrátové dobijení mobilu do dvojky kokty??? Zatím jsem našel nejblíže k oktavce, nabíjecí pdložku jako součást víka od popelníku pro golfa 6 a 7. Vypadá to pěkně.
  7. Tak to je i můj případ. Přesně 3 diody. Ještě probliknou když se do toho zabouchá. Občas i den/dva fungují. Už jsem je sundal. Vydrželo to 4 roky:-/ Asi normál na no-name lampy. Jsou slepené, taky jsem to zkoušel.
  8. Hmm, ja na nem mám 40.000km najeto. 2x vyprany a prislo mi to ze neni ani moc špinavý. Nehlede na to co mi chodí do S.Z. že jasne ukazala brzda. Nemam nejmenší důvod ho vyndavat. Auto ma 310.000. nalitano a slape jak hodinky. Ani uz jsem to nechtěl psát:-D Preberte si to;-)
  9. Jasny, 225 40 19 jsem věděl ze bude stejný jako 225 50 17. Šlo mi o ten širší zadek. Ale ty gumy 245 40 19 uz jsou fakt asi nad limit. Jezdim na tom 14 dni. Zatím ok, ale bez max zatizeni. Jsou vyssi o 2cm. Vůbec jsem neměl tuseni ze vyska pneu jsou procenta ze sirky. Ja myslel ze je to v mm:-) Tak časem hodim i na zadek 225 40 19. Ty 245 jsem dostal téměř gratis, no tak co s tim, kdyz mam 8,5x19 et45. Zkusim je projet no:-) Každopádně diky za odpověď CJ
  10. Zdar, koumáci. Nezkusil nekdo na serii kombi r.v.06 dat na 8,5x19 ET45 pneu 245/40/19??? Chci to dát jen na zadek, predek 225/40/19 Jak to mam předělaný do scouta, tak ty kola proste vypadají malý oproti origo scout. Ty lemy to vizualne jen podtrhují. :-) Nebavme se jestli to tam muze byt a o stk, stejne už mě to nezajímá. Jen jestli je zkusenost. Nevim jestli ma scout jen vyšší světlou vysku, ci co jeste. To ja na zadku taky, ta sirka 245 uz nevím. Tak nez to zjistim sám jestli někdo uz nezkoušel a jak to dopadlo. Diky, klidne do sz
  11. Ok, díky. Jdu do cerne stropnice;-) Ja to bral aktivni pěnou na čalouněny nábytek. (Manželka nechala Jupik ve voze a samozdrejme tam ve vedru puknul. Z kuze to šlo, ale na stropnici jsem makal už 2x odpoledne) jupik odstramen, ale mapy jsou vidět:-/ Mam dokoupenou cernou kuzi a puvodni svetlou stropnici.
  12. Zdar, jak - čím na světlou stropnici, mám stejný problém. Mapy. Jsem sice kuřák, ale káru mam vygruntovanou. Zajímá me přípravek a postup. Díky. Už mám skoro chuť koupit černou i s plasty sloupků.
  13. STK v cajku, mam už dvě s těmito lampami za sebou, není co tomu vytknout.
  14. For Stringo. To je v pohodě. Davam to sem kuli Vám. Je to pojištěný a bude v evidenci, ber to jako fakt, nikoliv zoufalství. Jsme tu od toho si dát echo. Prostě tento je čorka, at přijde pod ruku komukoliv, at s Tim naloží jak uzná. Navíc náhoda je blbec že;-) kde to asi skonči. Mějte se.
×
×
  • Vytvořit nový...