Přejít na obsah

Hirschi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    184
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hirschi

  1. Ahoj, potřeboval bych pomoc. Dneska jsem zapojoval DVD přehrávač na velkou navigaci do mojí OI pomocí převodníku a stalo se mi to, že v okamžiku zapnutí navi načte obraz, ale zvuk hraje pořád z FM rádia. Zkoušel jsem jestli někde není špatně zapojen konektor ale nepomohlo. Ještě bych měl dotaz, odkud nejlépe vzít 12V když nemůžu použít zapalovač.
  2. Ahoj, včera jsem měnil zadní dveře na straně řidiče a po nasazení jsou nyní ty dveře v místě kde je spára mezi předními a zadními dveřmi přesazené. Ještě jsem nepátral po místě, kde to povolit abych to dopasoval, protože jsem už neměl více času, tak jsem to zatím nechal tak a teď mě napadlo, že třeba už s tím máte někdo zkušenosti a víte kde přesně to chce povolit a dopasovat.
  3. Tak zdravím všechny zde přítomné... Sobotní akce pro mě oficiálně dnešním dnem skončila. Druhým dnem se trápím s těžkou běhavkou a zatím bohužel bez nejmenší změny. Tak vám všem přeji nádherné počasí, velkou výdrž a samozřejmě příjemnou zábavu!!! Jen doufám, že ta akce bude natolik vyvedená, že zažije ještě v průběhu léta nějaké opakování... Mějte se tam pěkně a užívejte!
  4. Hirschi

    predne svetla

    Ahoj, určitě nedoporučuju! Jde to už z dálky poznat a dopravní policie to hodnotí jako technickou nezpůsobilost vozidla. Takže mimo finanční pokutu (nemalou) zamykáš auto a pokračuješ pěšourem.
  5. Škodovka cca 800,- za komplet sadu (4ks přední a zadní dveře). Řeším to samé...
  6. Cca 300 obyč a 500 laserová. Zkus na internetu vyhledat přímo firmy které dělají geometrii ve Tvém okolí a nebo zkušenosti Tvých známých aby jsi nejel k nějakým fušerům.
  7. Ahoj, do hlavy se mi navrtala myšlenka přehození lamp za takové ty čiré, co vypadají jako origo. Viděl jsem je u jedné tunningové firmy a líbilo se mi že neměly ten spodní plast červený. Jelikož mám stříbrnou barvu a ten červený plast hodně na ní křičí. Ale, už jsem něco zaslechl že ten bílý plast má tendenci prý žloutnout. Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti...? Byl bych moc vděčný za jakýkoli poznatek... Dík Jirka
  8. Potřebuju poradit. Autí už má nějaký ten kilometr naježděný a u známého mi zjistili že předek je třeba zgenerálkovat. Myslím např. čepy řízení a vše kolem toho. Tak se chci zeptat vás zkušených, co vše je vhodné vyměnit a přibližné ceny. Moc toho o tom nevím a rád bych si udělal trošku přehled než to do toho servisu strčím. Známý mi říkal že je to investice cca 5-6000. (jen pro úplnost, on to dělat nebude, jen jsem chtěl vědět na kolik to asi vyjde). Za názory, rady a ostatní předem mockrát děkuji!!!
  9. Ne nedělá... Stírají nádherně.
  10. Já jsem to mázl takovým speciálním voskem, co mám na betony na hokej. Normálně mezi prsty a po stranách nanesl... A paráda! Osobně jsem měl dlouho origo a uvažoval jsem nad originálama z Bosche, ale pak jsem to viděl v jednom obchodě, tak jsem si řekl že to za ty peníze zkusím. A určitě si nestěžuju.
  11. Já osobně už je na autě asi 8 měsíců mám a doposud spokojenost. Na zimu jsem je trošku mázl ať neztvrdnou a fungují dobře... Tak uvidíme kolik vydrží... Jinak cena byla taky kolem 250,- za komplet.
  12. Je, je to přímo originál od Škodovky...
  13. ne ne, mám to od jednoho kapitána z dopravky. Ale jak jsi napsal, celé by to ztroskotalo na tom že ta sada nemá homologaci pro montáž do světel automobilu... Ale vypadalo to dost dobře. Celkem mi to zůstalo v hlavě.
  14. To je ovšem jiná... Otázka je, jestli bude někdo zjišťovat jestli jsou ty světla origo. Když 99% se v tom pořádně nevyzná.
  15. Vašo, a nešlo by to nějak elegantně do toho mlhovkového světla implantovat? Já jsem měl za to, že to tam sedne jak pr... na hrnec. Protože jsem to kolem toho uložení do mlhovkového světla zjišťoval, a nemůžeš za to dostat pokutu, protože činná plocha světla zůstane bez zásahu a světlo které do toho implantuješ je přizpůsobeno pro běžné užívání a to že je uloženo v místě které původně sloužilo pro mlhovku vůbec nevadí, protože je podstatné jestli je to světlo pro svícení v mlze nebo běné užívání. Zbytek prý nikoho nezajímá... Jde jen o to, jak velký zásah by do té mlhovky byl. Protože já myslel že ta čočka co je u xenonů vypadá podobně jako u mlhovky... Tak prosím o vysvětlení...
  16. Pánové, chtěl jsem se zeptat jestli už jste někdo slyšeli o výměně mlhovkového světla za HID? Já jsem to viděl jet proti mě v noci a vypadalo to perfektně. První jsem myslel že je to Superb ale vyklubala se z toho Octula, a normálně měla místo mlhovek ve světle Xenonovou výbojku. Už jsem se informoval jestli by se s tím mohlo normálně jezdit, a mohlo... Protože ta sada HID je homologovaná, a to že je implantovaná do mlhovky je egal...
  17. Ahoj, ten nárazník a světla z LaK je tady řešený přímo v exteriéru nahoře mezi těmi prvními pěti tématy. Ty šrouby, pořádně si už na to nevzpomínám, ale myslím že jsem to akorát zaslepil...
  18. Jo jo... každá sranda něco stojí! Ale jsem každopádně proto si připlatit.
  19. Té spotřeby jsem si zatím nevšiml... Kouknu na to. Nad tím nahřátím jsem už taky uvažoval, musím sehnat horkovzdušku a uvidíme...
  20. Nedávno mi posílal někdo odkaz na stránky kde to někdo dělal, jsou tam fota postup jak na to. Je to někde tady v exteriéru, zkus hledat podle zakladatele téma. Bude tam můj nick.
  21. Ahoj, snad Ti to trošku pomůže... K tomu autu by jsi měl dostat takovou kartičku jmenuje se: Zulassungsbescheinigung. Na druhé straně různé údaje o autě a majiteli. Má to žlutou barvu. Nevím jak to chodí když Ti jí doveze někdo jiný, ale já jsem si proto byl sám, vezl jsem jí domů na převozkách a dostal jsem tam tohle vystavené na moje jméno a jeden papír o velikosti A4 jmenuje se Bestatigung zur Ausgabe einer Ersatzplakette jeden list A4-Kostenaufstellung, taky vystavený na mé jméno. No a samozřejmě, Kaufvertrag-kupní smlouva. Ale je to všechno k autu které bylo dělané na převozky. Původní techničák jsem tam musel společně s původníma značkama nechat.
  22. Tak už o mám vyřešené... Je to přesně to co píšete. Včera mě to napadlo, vyndal jsem ho a byl klid. Bylo to jak ježek v kleci ale nakonec šel... Musel!!! Díky všem za rady!
  23. Koukal jsem na to, ale nikde jsem tam nenašel jak vyřešit tu potrubu. Je tam pouze o úpravě výztuhy, ale o té potrubě chladiče jsem tam nenašel ani slovo...
×
×
  • Vytvořit nový...