Přejít na obsah

Camel69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Camel69

  1. V mem AS mne odbyli tvrzenim, ze do meho vozu dodelat nelze, no moc vztricni nebyli. Mozna je to mou vybavou, mam rezervu a soundsystem Skoda. Ano, nezbyva nez zkusit jiny AS.
  2. Zdravím, dá se do kamiqa dokoupit/dodělat, když ji nemám? Jako náhradní díl jsem ji nikde nenašel.
  3. Camel69

    Kamiq vs Scala

    Trosku mne prekvapilo, ze Kamiq zvlada vyhybaci manevr lepe nez Scala. Cekal bych to presne naopak.
  4. Mam Kamiq 2021 a potvrzuji - oproti starsim verzim nedrzi na sroubech temer vubec. Zrejme nekvalitni/levnejsi plast☹️
  5. Jj, nechal jsem si domontovat na Kamiq MC. Sedadla by mela byt stejna se Scalou.
  6. Camel69

    Jaké disky

    Ty první bych bral já, jsou super😘
  7. Šedá steel se k MC opravdu hodi! Ale vypada jinak nez na uvedene fotce.
  8. Mám manuál a při jízdě na 2 válce se zvukový projev opravdu malinko změní, ale téměř neznatelně. Rozhodně se to nedá definovat jako dunění. Najeto 7500 km.
  9. Camel69

    Škoda KAMIQ

    Mam ji v ramci vybavy Monte Carlo a musim rict, ze po strance designu je to super. (pokud zrovna nemam silne zaspinene auto). Myslim, ze sklenena strecha by se mela kroutit mene nez plechova, ale Kamiq je dost kratke auticko, tak je to mozna jedno😀
  10. Mam H22, software 0276 a zpravy nefunkcni. Pocasi a Traffication jedou (kalendar nemam).
  11. To mne dost zajima (mam stejny motor), ale nejsem znalec. To muze byt cokoli (zavada na katalyzatoru/lambda sonde...). Diagnostika by mela prece neco odhalit. Dej prosim vedet co to bylo. Kolik ma najeto?
  12. Camel69

    Druhé auto

    Poridil jsem ted F1 1.4TDI jako druhe auto. Mam ji spise pro manzelku a pro syna, O2 se mi jim nechce pujcovat. Octa je v garazi, Fabia pred domem. Sam pro sebe bych ji urcite neporizoval. Je to starost navic. Ale jezdim s ni taky, alespon si vic povazuji tu Octu. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Mně se to projevovalo v zimě... tak nevim.
  14. Tak jsem taky po výměně vodní pumpy. Projevilo se mi to stejně jako u "bubrlik88". Najeto 54.000 km. Zřejmě celkem častá závada, v servise hned věděli, u 1.4 TSI prý řešili nedávno.
  15. Myslim, ze samostatne nejde:( Jedine zkusit vrakac? Sam jsem kupoval cely. Je to bohuzel jeden z dilu dost nachylnych k poskozeni.
  16. Hmm, za tuhle cenu bych mel podezreni, ze jsou kradene nebo nebudou originaly...
  17. 37 000 km, doleval jsem 2 dl (nekdy pri cca 25 000 v zime, kdy mi hladina klesla pod min.) Asi to bylo zbytecne moc, pozdeji mi hladina stoupla nad max. Pri prohlice v servise mi trochu zase odsali
  18. Verze 05.2011

    271 stáhnutí

    ŠKODA Octavia II FL Návod k obsluze
  19. Verze 11.2012

    199 stáhnutí

    ŠKODA Octavia II FL Návod k obsluze
  20. Chtěl bych domontovat toto BT: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/bluetooth-handsfree-pro-dodatecnou-montaz-5j0051473ax# Mam nekolik dotazu: 1) bude fungovat ovladani na MF volantu? 2) budou se udaje z telefonu zobrazovat na Maxidotu? 3) budou se udaje z telefonu zobrazovat na radiu Swing? 4) lze pres toto zarizeni do radia poustet hudbu? 5) budu potrebovat jeste neco dalsiho? (mikrofon? jina podvolantovka?) Mam OII FL, rok vyroby 2011 (modelovy rok 2012), maxidot, multifunkcni volant, radio Swing. Dekuji za pomoc.
  21. Klepe hlavne, kdyz neni zapnuta - o plast na sloupku, ale s tim se asi nic delat neda. Zapnuta mi neklepe.
  22. V kufru je 12V zasuvka, tak bych zkusil tam:)
×
×
  • Vytvořit nový...