Přejít na obsah

big

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení big

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Dobrý den. Prosím o radu ohledně amundsenu+ kterého jsem nedávno nainstaloval do svého yetiho rv2011 radio je 2014 ma bluetooth a dab. Vše funguje až na položku telefonu na maxidotu. Ze začátku se položka telefon na maxidotu zobrazovala ale po instalaci mikrofonu se ztratila. Nemá někdo zkušenost jaká může být příčina?
  2. big

    Stabilizátory

    Ahoj až budeš mít po servise dej vědět co to bylo. Já mám podobný problém. Když jde auto do křížení nebo pří ostrém průjezdu kruháčem něco klepne na přední nápravě.
  3. big

    Motor od oleje

    Podívej se jestli nemáš ulomený odvzdušňovací ventil víka rozvodů https://forum.skodahome.cz/topic/141588-zlomen%C3%BD-ventil-odvzdu%C5%A1nenia-motora/
  4. Zobrazuje rcd 330 údaje na maxidotu? Třeba stanici radia nebo telefoní seznam. Kupoval jsi přímo v číně nebo šlo radio ze skladu v eu?
  5. Dá se jednoduše vyrobit. Já použil kousek elektrikářské pancéřové slabostěnné trubky. Jinak ten plánek je z ruského fora a tam to vyráběly z klíče na svíčky. Ale prostě na výrobu potřebuješ trubku průměr 21 slabostěnou pilku pilník vrtačku a trochu šikovnosti.
  6. Tak beru zpět již je vše funkční závada byla špatný spoj na konektoru do jednotky abs nešel vůbec signál z tlačítka.
  7. Pánové potřebuji radu. Instalovat jsem TPMS tlačítko nakodoval jsem abs jednotku a budíky , ale tlačítko po zmáčknutí nic nedělá. Měla by se rosvítit kontrolka a pípnout .Potřebuji vědět na jakém pinu má být drát od tlačítka. Jednotku mám ABS Brakes (J104) Labels: 1K0-907-379-60EC1F.cl Part No SW: 1K0 907 379 BD HW: 1K0 907 379 BD Component: ESP MK60EC1 H31 0108 a drát jsem dal na pin 35. Yeti MR 05/2011.
  8. Podívej se na tohle téma http http://forum.skodahome.cz/topic/115389-drnčiaca-tyčka-regulácie-obtokového-kanála-turba-12-tsi/
  9. VOODOO123 ten ventil tam zustava dava se doté vysoustružené misky
  10. Jarda-K máš pravdu štelují totak žeto dotáhnou a až cití odpor tak to povolí a vznikne vůle na vrácení pístku napínáku.
  11. Pokud je po záruce takjeto jedno jinak výměna napínáku je otázka minuty jeto 27klíč.
  12. Pro McMATEJ výrobní výkres. Zdá se mi to taky jako docela dobrej nápad.Podle zatočení šponovacího šroubu se dá zjistit i opotřebení řetězu.
  13. Na ruském foru yeti jsem našel úpravy napínáku proti rachocení.Šroub 2 vymezuje dluhý chod vytahaného řetězu.
  14. Myslel jsem že když je to původní řetěz ta starší verze že ji automaticky opravý.
  15. Zdravim pánové mám dotaz ohledně výměny řetězu.Jak se ktomu dnes stávý servis, mám původní řetěz 1,2tsi yeti 5/2011 sporadicky zarachotí při startu na 1až 2 vteřiny.Bude mi končit čtyřletá záruka tak bych ho chtěl nechat vyměnit.Budou ho měřit a zkoumat rachocení nebo se mění automaticky?
×
×
  • Vytvořit nový...