Přejít na obsah

big

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem big

  1. Dobrý den. Prosím o radu ohledně amundsenu+ kterého jsem nedávno nainstaloval do svého yetiho rv2011 radio je 2014 ma bluetooth a dab. Vše funguje až na položku telefonu na maxidotu. Ze začátku se položka telefon na maxidotu zobrazovala ale po instalaci mikrofonu se ztratila. Nemá někdo zkušenost jaká může být příčina?
  2. big

    Stabilizátory

    Ahoj až budeš mít po servise dej vědět co to bylo. Já mám podobný problém. Když jde auto do křížení nebo pří ostrém průjezdu kruháčem něco klepne na přední nápravě.
  3. big

    Motor od oleje

    Podívej se jestli nemáš ulomený odvzdušňovací ventil víka rozvodů https://forum.skodahome.cz/topic/141588-zlomen%C3%BD-ventil-odvzdu%C5%A1nenia-motora/
  4. Zobrazuje rcd 330 údaje na maxidotu? Třeba stanici radia nebo telefoní seznam. Kupoval jsi přímo v číně nebo šlo radio ze skladu v eu?
  5. Dá se jednoduše vyrobit. Já použil kousek elektrikářské pancéřové slabostěnné trubky. Jinak ten plánek je z ruského fora a tam to vyráběly z klíče na svíčky. Ale prostě na výrobu potřebuješ trubku průměr 21 slabostěnou pilku pilník vrtačku a trochu šikovnosti.
  6. Tak beru zpět již je vše funkční závada byla špatný spoj na konektoru do jednotky abs nešel vůbec signál z tlačítka.
  7. Pánové potřebuji radu. Instalovat jsem TPMS tlačítko nakodoval jsem abs jednotku a budíky , ale tlačítko po zmáčknutí nic nedělá. Měla by se rosvítit kontrolka a pípnout .Potřebuji vědět na jakém pinu má být drát od tlačítka. Jednotku mám ABS Brakes (J104) Labels: 1K0-907-379-60EC1F.cl Part No SW: 1K0 907 379 BD HW: 1K0 907 379 BD Component: ESP MK60EC1 H31 0108 a drát jsem dal na pin 35. Yeti MR 05/2011.
  8. Podívej se na tohle téma http http://forum.skodahome.cz/topic/115389-drnčiaca-tyčka-regulácie-obtokového-kanála-turba-12-tsi/
  9. VOODOO123 ten ventil tam zustava dava se doté vysoustružené misky
  10. Jarda-K máš pravdu štelují totak žeto dotáhnou a až cití odpor tak to povolí a vznikne vůle na vrácení pístku napínáku.
  11. Pokud je po záruce takjeto jedno jinak výměna napínáku je otázka minuty jeto 27klíč.
  12. Pro McMATEJ výrobní výkres. Zdá se mi to taky jako docela dobrej nápad.Podle zatočení šponovacího šroubu se dá zjistit i opotřebení řetězu.
  13. Na ruském foru yeti jsem našel úpravy napínáku proti rachocení.Šroub 2 vymezuje dluhý chod vytahaného řetězu.
  14. Myslel jsem že když je to původní řetěz ta starší verze že ji automaticky opravý.
  15. Zdravim pánové mám dotaz ohledně výměny řetězu.Jak se ktomu dnes stávý servis, mám původní řetěz 1,2tsi yeti 5/2011 sporadicky zarachotí při startu na 1až 2 vteřiny.Bude mi končit čtyřletá záruka tak bych ho chtěl nechat vyměnit.Budou ho měřit a zkoumat rachocení nebo se mění automaticky?
  16. big

    Tempomat

    martin850 prosím tě kde jsi kupoval páčky a kolik tě stáli ,ten drát byl součástí bálení?
  17. U mne lakovali jenom zadní dveře lištu dali novou a nalepily i novou folii na zadní část dveří.Lak se jim povedl ne ní to vůbec poznat ale já mám obyčejnou pastelovu barvu červenou korida.U metalických barev je to podstatně větší problém.
  18. Zdravím Tak jsem již členem klubu rezavých dveří.Zjistil jsem to na servisní prohlídce, stejné pupence jak tady na fotkách na levých zadních dveřích.Technik je nafotil a poslal do MB. Dnes mi telefonoval že je uznananá záruční oprava a za 14 dnů mám domluvenou opravu.Má to trvat 4 prcovní dny.Tak jsem na to zvědav jak to bude vypadat .Auto vyrobené 5/1011.
  19. Díky za odpovědi,mám ještě jeden dotaz netýká se sice přímo daného tématu ale taky kodování.Když chci při panickém brždění zapnout ještě směrovky stačí to potvrdit v bytu 16 bit 2 viz obr.
  20. Zdravím všechny mám dotaz ohledně potvrzování zamknutí a odemknutí klaksonem.Dá jse ta to funkce nakodovat? Nemám alarm ale při procházení lcode tam nějaké možnosti jsou viz.obr.
  21. Jediná možnost je bombardovat mailem zakaznické centrum škody aby věděli že jse to uživatelům jejich výrobků nelíbí.Já mám také po akci mám 77kw a podle mne jse vrchol křivky točivého momentu posunul z 1500ot na 1800ot.Křivka není tak strmá a auto nemá takový nástup.Další věcí pro škodu je že tím pádem výrobek nesplňuje deklarované parametry výrobce a také emoce pro které jsi to auto spousta lidí koupila.
  22. Já jsem podepisoval fakturu na 7500kč a hradila to za mne pojišťovna.Limit mám nastavený na 5000kč za sklo ale pojišťovna to uhradila celé.Sklo tonované do zelena.
  23. Vysvětloval mně to technik tím že adaptační hodnoty je potřeba načítat nově po fleshi na studený motor.Nejsem si jist zda jeto pravda ale vím že ustaré felicie která je teda podstatně jednoduší dělalo jse něco obdobného akorát právě obráceně na teplý motor.Felda jse zahřála pak jse odpojila řídící jednotka na 5minut pak zapojila auto jse natočilo a nechlo chvýli běžet tím jse načetli adaptační hodnoty teplého motoru.
  24. Včera jsem byl v servise měnily logo podložka a softver.Auto jede podle mne stejně spotřebu poznám až za delší čas.Zlepšily jse studené starty auto je při nich klidnější nekolísaj otáčky.Doba servisních prací cca 2hod,musí jse počkat až teplota vody klesne pod 45C teprve pot jse může přehrát soft a vymazat adaptační hodnoty ,natočit motor.
  25. Dnes jsem volal do servisu a taky jsem ve svolávací akci zadní znak podložka turbo. Jedu tam příští týden ve středu.Auto vyrobené začátek května 2011.
×
×
  • Vytvořit nový...