Přejít na obsah

Honza S.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Honza S.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jestli to byl šrot těžko říct, zvláště pro hloupáčky co neviděli. Jezdí daleko horší auta. Koupil jsem ji při 165 t. km loni v březnu. Motor byl ale lepší než co jsem jezdil s Octaviemi II 1,9TDi. Jezdil jsem s tím pro firemní účely, firma mě odmítala cokoliv platit. Takže jsem dělal blbce a ještě dopadnul takhle. A pro ostatní inteligentní komentátory - tak hloupej nejsem abych si nezamykal auto. Zabezpečení standartní jako u ostatních. Central, zámek volantu, zámek zpátečky. Vše zamknuto. A myslím že uvádět další podrobnosti je asi opravdu ztracenou:(
  2. Zdravím v noci z úterý 24. 5. na středu nedaleko Vyškova se mě ztratila Škoda Octavia 1,9 TDi, stříbrná metalíza, nové zimní pneu Kleber 195 / 65. Mírně promáčklé zadní pravé dveře a poškozený přední nárazník se spojlerem. Auto mělo 190 200 km a byl prasklý intercooler. Měl jsem zaparkované pět metrů od okna tak abych měl auto stále na očích. Podle informací je to již třetí auto v obci během tohoto týdne:( Fotku bohužel nemám.
  3. Honza S.

    Stěrače

    S výdrží stěračů a stíráním oken nemám problém, jedna z mála věcí co na Fabii II stojí za řeč. Ale prší li, stéká hodně voda na okna dveří. Celkem dost nepraktické když nevidíte do zrcadel a při zapnutých stěračích kdy se oba zvednou vzlíná voda od spodní části čelního skla. U Octavií I jsem tento problém neregistroval. Opět je to další mínus v detailu co sráží Fabie dolů.
  4. Honza S.

    Brzdy

    Brzdy na nových Fabiích II naprostá katastrofa. Mám Fabii II krátkou a jezdil jsem i s kombi, obě dvě stejné. Kotoučovky vůbec nebrzí, dlouhá dráha, špatný účinek navíc se mě zdá že začínají čím dál víc vadnout:( Dávám palec dolů.
  5. Zdravím, tak zřejmě koupě proběhla a jaké jsou dojmy a zkušenosti po víc jak dvou letech? Přibližně v stejné době jsem vzal na leasing Fabii II 1,2 44kw. Po dvou letech jsem toho začal litovat že jsem si nevybral silnější motor nebo rovnou jiný motor. Naprostá katastrofa je spotřeba, zpočátku jsem dokázal jezdit s 6,5 l/100, jak se vše usadilo cca po 15 000km, spotřeba se ustálila kolem 8 - 7,4l/100. Když jsem musel jezdit po dálnici, jezdil jsem max. 120km/h při spotřebě 8 - 10 l /100km. Jel li sem 100 - 110 spotřeba byla lepší ale je to nemyslitelné takhle jezdit nehledě na to když je provoz a plný pravý pruh kamionů, je to neštěstí a nedej bože zůstat za kamionem v 80km/h tak těžko se rozjíždí na 100 - 120. Je to víceméně o nervy protože se člověk musí dívat stále za sebe aby ho někdo náhodou nesešrotoval. Fabie s těmito motory jsou vyikající do města a na krátké vzdálenosti ale pro jízdy na delší trasy absolutně nepoužitelné auto. Po dvou a půl letech jsem absolutně nespokojen a přemýšlím že po doplacení leasingu vrátím a vezmu Octavii.
×
×
  • Vytvořit nový...