Přejít na obsah

vampire86

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vampire86

  1. Takže tento problém se vyřešil cca po 10 t km. Dělala to jedna relativně nová pneumatika, co měla najeto tak 10 tis. km. Při přezouváni v listopadu za zimní se tato pneumatika rozpadla an dva kusy v prostředku pláště... mechanik z pneuservisu říkal, že to ještě neviděl. Po přezutí nových zimních pneumatik je autíčko nádherně klidné a nic se už nechvěje ani při 150km/h. Za poslední 3 měsíce najeto 10 tis. km a nevím co to je chvění.
  2. Najeto to více nemá, mám to ověřené i ze stanic STK, tak ze servisu a i dle toho že tam byly ještě pneumatiky z výroby. A silentbloky nebyly ještě úplně nejhorší, ale na stk v nich objevily vůli, tak jsem je radši taky vyměnil. Dnes s tím jedu do Chorvatska, tak budu mít pěkně roztřepané ruky.
  3. Díky, zkusím ještě i toto. Pak sem napíšu jak to dopadlo. Dostanu se k tomu ale až za týden.
  4. Dobrý den, předminulý měsíc jsem koupil fabii rok 2002 (40kW), najeto 24 tis. km a teď jsem z toho nešťastný. S autem jsem najel 2000 km a všiml jsem si, že při vyšších rychlostech se chvěje volant. Chvějí se i pedály a mám pocit, že i řadící páka. Do auta už jsem nainvestoval 14 000 Kč a závada neodstarněna. provedl jsem: 1) Výměna silentbloků 2) geometrie 3) Koupil nové pneumatiky 4) Vyvážil nové pneumatiky 5) Provedl celý servis, plus diagnostiku Motor jinak jede dobře, na dálnici drží krásně rychlost, akceleruje. Spotřeba do 6 litrů. Po této stránce si nestěžuji. Jen auto celé vibruje a jsem z toho hodně nešťatsný protože nevím čím by to mohlo být. Hodně cítit to začíná být kolem 90 km/h a víc. Někdy mám pocit že se to nepatrně chvěje i když stojím se zapnutým motorem. Nikde v servise nevědí co s tím. S těmito auty mám přitom zkušenosti. Otec má taky fabii 1,2 htp (40 kW) a má najeto už 50 000 a nedělá mu to. Auto je klidné, metřepe se a jede mnohem kultivovaněji. Mrzí mě, když budu muset auto kvůli tomuto prodat, protože jsem do toho nainvestoval již opravdu 14000 Kč. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
  5. Dobrý den, zakoupil jsem ojetou fabii ročník 2002 s 25tis.km. Auto má dálkový centrál, elektrické okénka, originální autorádio. Bohužel však nemá palubní počítač. Jak jsem se již dočetl v předchozích příspěvcích, pro dodatečnou montáž je třeba vyměnit budíky, pokud je ovšem přítomna v autě komfortní jednotka, tak stačí jenom vyměnit jenom páčku? Je to tak, nebo jsem to špatně pochopil? Budíky se mi měnit nechce. Stačil by mi malý displej v otáčkoměru. Nestačilo by pak skutečně vyměnit jenom páčku? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...