Přejít na obsah

parix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem parix

  1. Diky tentokrat snaha byla..
  2. Tak jsem se do toho teď pořádně dal a celý to předělal, ještě mi teda chybí dodělat pár plastu na který už mi nezbyl čas. Co vy na to teď ? )
  3. vím že ted to sem psaát je už asi pozdě ale kdyby nahodou měl někdo ten samý problém, měl jsem to samý když jsem si koupil fabku, všichni mi říkaly že je to turbo i v jednom servise po diagnostice a když jsem ho už chtěl vyměnit tak jsem zajel ještě do jednoho servisu kde mi to projeli diagnostikou řeklo jim to neco o turbu ale mohla za to pouze váha vzduchu takže jsem hned ten den ji nechal vyměnit a od tý doby to jezdí jak ma.. to má rada pokud to moc netahne a při větší zátezi se hodí turbo do nouzáku (vypne se) a jede to zase až po nastartovaní...)
  4. Zdravim dyl jsme tu nebyl a za to se omlouvam ale mel jsem par problemu )... uz jsem to doresil a mam to hotovy,, vse jsem povyndaval a potahnul poradne, vypada to dobre a nikdo uz mi nerika ze je to hnus ;o) psal jsem celou dobu ze to jeste nemam hotove, co nejdriv vam sem dam i fota, , dik za komenty i kdyz drtiva vetsina nebyla zrovna prijemna na tech fotek to vse vypada divne, ale jinak to vypada pekne kort ted kdyz jsem to vse dodelal. takze pro vsechny ani trochu me nes...re ze na to cely den koukam, jeste planuju do toho hodit tapece ve dverich a stredy sedacek.. tak az na to budu mi naladu a zacnu to delat pridam sem par fotek....
  5. spoje nemam polepene chromem ten chrom tam od toho vubec neni.... a neboj se jeste par dni a je to poradne nemusis se bat ;-)... a az me napadne si do alcantary dat sedacky tak ti mozna privezu nejakou tu trisku aby jsi měl v zimě co hodit do kamen, aby mohli chvalit i tebe za teplo domova... ;o)
  6. no kdybych mel kde to calounit tak bych to urcite udelal tak, vsechny plasty jsem povytahl a narval a prilepil to pod ne... ty uplne prvni fotky jsem to mel prichyceny jen oboustranou lepici paskou abych vedel. jak se to bude muset nastrihat a porozdelovat, ted to prave teprve postupne lepim na pevno a poradne.... A kdyby mel nekdo zajem o jakoukoliv barvu alcantary napiste sz a uvidim zda by se to dalo zaridit...
  7. Tak jsem konecne mel chvili cas a dodelal jsem zase kus, zatim je to dodelane tak z 91%. a pro steve75 na autoradio setrim chci poradny, tohle me vyslo na 65 korun jen za ty listicky, alcantaru mam z prace... mam v ni i dno kufru a zatim planuju jeste plato, pak v budoucnu mooozna sedačky a tapec ve dverich, ale to jeste musim skusit jak by zto vypadalo. a jen pro ty co rikaly abych to strhnul auto jsem mel po zensky co mela asi psa a mela ho ve predu pac ta palubka byla podstatne znicena poskrabana, proto jsem se to rozhodl udelat. + zahradka od ni nemam klice takze musim zajit za nekym kdo mi ji sunda aniz by se neco poskodilo,(az na tu zahradku) a ke konci leta planuju novy celolak. Jinak dosahnul jsem toho ceho jsem chtel aby stredovy panel vypadal ze je zvlast od palubky a hazi to moc peknej effekt, z fotek to nevypada nic moc a jdou videt prehyby ktery tam jsou okem neznatelne. v realu to vyada opravdu hodne jinak... zatim par fotek upozornuju ze to jeste porad nemam hotovy a otvyrani na kaslik porad premyslim jak udelat kdyby nekoho neco napadlo napiste, kazda rada dobra. předem děkuji..
  8. Tyhle maličkosti ještě pujdou dodělat, to napravo od volantu musim cely dat znovu, u pojistek to taky jeste musim dodelat a klička od kasliku, ješte to neni komplet, to jsem zapoměl dopsat... )
  9. Zdravím všechny fandy Fabíí, poslední dva dny jsem trávil nad mojí fabkou, na upravě interieru, téma zakladám jak pro inspiraci tak o případný rady čím to ještě vylepšit, a chtěl bych vědět co na to říkate?? upozornuji ze to ještě nemam hotove a musim toho na tom hodne dodelat, nemam moc casu protoze jsem porad v praci takze to musim delat po kouskach... dekuji za pochopení ;o) Jedná se o Alcantaru, z které se ted vyrabějí sedačky do nejnovějšího porche, a stříbrný lištičky. Dalsi postup níž......... Tak jsem to nakonec uplně predělal vic fotek je na druhe straně.
  10. parix

    IMAG0190.jpg

    Z alba Fábia

  11. parix

    IMAG0186.jpg

    Z alba Fábia

  12. parix

    IMAG0187.jpg

    Z alba Fábia

  13. parix

    IMAG0184.jpg

    Z alba Fábia

  14. parix

    IMAG0183.jpg

    Z alba Fábia

×
×
  • Vytvořit nový...