Přejít na obsah

Octavian1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    708
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Octavian1

  1. kolem 2 tis mam pocit ze bylo cely komplet auto, holt tech zarovek je hodne
  2. To je docela masakr, co na tom bylo tak drahyho?
  3. To chces nafotit?Ledky mam i u noznich lampicek, a intenzita se nastavuje, takze neni problem si to prizpusobit jak chces aby to svitilo
  4. Muzu to tedy stahnout a vypalit na DVD a jen staci vlozit do Columbuse a pofacha to?Nebo je potreba k tomu jeste neco spacial?
  5. Mam dotaz, mam na zimu 225/45 R17 na Supovi 4x4 s paketem pros patny cesty, jaky retez mi tam pujdou? Pewag napsal ze nic nema pro toot auto v tom rozmeru - ale rikam si ze kdyz mam zvyseny podvozek tak by ty retezy tomu nemuseli tak moc vadit ne?
  6. Nevykazujou chybu zadnou uz s nima jezdim dobry 4 mesice, bylo akorat obracene svetlo vlozeny zpet, proto to prosvitalo
  7. Ten mam, a za kolik cca to je a musi se rozebirat tapec na natazeni kabelu?
  8. Jak se da do SII MR 2011 vc Columbusu dodelat ta kamera, kam se pridelava, pripadne nejaka cena?
  9. Mel jsem v OII a ted i v SUPu u 4x4, jak bylo receno vyse ale co me prekvapilo ted u SII ze tam nejdou dat 18´´ kola jinak taky doporucuju, akoat to perovani mi prijde mekci nez tvrdsi
  10. Mám dotaz ohledně těhly tří ikonek co znamenaji? Je to jen prevzaty otackomer z koncernu nebo se planuje ACC - adaptivni tempomat jako u passatu, a co to je za tu ikonku toho klesajiciho auta?
  11. To by davalo asi smysl, sice mi prijde nelogicky aby zhasly az po minute co jedu pod 60 ale ok no, jeste to vyzkousim..
  12. Mam dotaz ohledne zapinani denniho sviceni Prijde mi ze to nejak blbne, za dne (slunecneho) to obcas prepne na xenony viz obrazek, podle me to rychlosti neni, pze se to obcas stalo i v mensich rychlostech kolem 50 km/h Nevite cim to muze byt a kde je cidlo na svetlo? (je to to v zrcatku?) Jo a mam to v poloze auto , MR 2011
  13. Nejsem elektrikar, ale ty zarovky maj na sobe nejakej odpor? jak by jinak byly udelany aby nehlasily chybu? Tak jeslti to opravdu nema souvislost s relatkem.. Tohle vidim poprvy a to jsem ledek uz mel v aute hodne
  14. Kdyztak to schovej a muzem to vyreklamovat pokud nemas uctenku od toho, psali mi ze je poslou ty samy ale az nekdy koncem cervna.
  15. Ok panove, nikdo se k ty koupi nema, tak budu pokusnej kralik ja, objednam a dam vedet jeslti hlasej chybu
  16. Stava se mi uz je to asi po 3 ze na prepinaci svetel mam AUTO zaply a normalne za dne mi svitej Xenony obcas misto dennich svetel po case se to zase vrati zpet do puvodniho stavu, vsiml jsme si toho hlavne na dalnici, jsou ty denaky ovlivneny nejak rychlosti? Nebo to je nejakej fake a mel bych s tim do servisu?
  17. Kdyby byly aspon nekde v USti tak se domluvim s prodejcem at mi je pujci ale tady nikde nejsou, nemate nekdo nejakej shop s temahle ledkama ve meste?
  18. To vypada dobre, nechce se mi tam davat relatka jen vymenit zarovku, jde mi o to jestli opravdu ty ledky nehlasejch chybu, nejak se mi to nezda. Mam MR2011
  19. V interieru to zadnou chybu samo nehlasi, jen na spzetkach a to jsem tam mel i ty s odporem...
  20. Pokud tomu spravne rozumim tak ono to nejede jen na digital ale i na analog? Takze kdyz to shrnu za jizdy nic moc ale kdyz stojim dejme tomu v zacpe tak ok ve mestech?
  21. Nemate nekdo Columba s TV Tunerem? jak je na tom s chytanim signalu po dalnicich napr.?
  22. Tak slibeny foto Mohl by nekdo nafotit jak to sviti standartne pro porovnani, podle me je tohle besser. Mam to i ve dverich a osvetleni nohou a kor vecer pri nastupovani je to super.
  23. Taze to bude jeste horsi vopruz nez u OII vymenit u zrcatka zarovku, ja je zkousel dat do SPZetky a ty samo hlasily chybu. U OII ji i s odporem nehlasily. Jinak v blinkrech a zpatecce to taky hlasilo chybu ale ta zmizela akdyz jsem zaradil zpatecku a a zmacknul vystrazny, ale do SII to davat nebudu krom tech zrcatek tedy.
×
×
  • Vytvořit nový...