Přejít na obsah

vld75

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vld75

  1. Děcka - super sraz. Díky organizátorům jsem mimo jiné poprvé ochutnal olomoucké tvargle . Trochu mě mrzí, že jsem musel dřív zmizet a nepřidal Yeťáka na závěrečné foto. Nicméně není všem dnům ani srazům konec.
  2. uvažoval jsem obdobně jako Pawouk. Schválně jsem šel do 1,4 TSI - to přece není žádná novinka. Mám pocit, že přece je i v Golfu atd. Snad nebudu litovat - naftu jsem vyřadil k vůli možným vysokým nákladům po 100000 km a tady jsme možná šáhl ještě hůř - uvidíme. Jinak raději nečíst, to jsou strašné story s reklamacemi u Škody
  3. kurňa kluci a děvčata, já mám opušťák jen na sobotu a teď taková stanová párty.
  4. Hlásím účast. Spolucestující zatím žádní - manželka řekla, že jsem blázni /dočasně vyloučena/. Doufám, že kromě oběda se dozvím i nějaké know-how k doplňkům a jak se starat o Yťáka.
  5. vld75

    Pozdrav

    osobne bych volil jednoduchou vriantu slapoty. Dobre je, ze to nebude moc velke. Jsem zvedavej na konecnou podobu. Uz bych do toho moc demokracie nedaval a nechal bych supermastra udelat finale.
  6. skoda, otevru forum po dovolene a super sraz. Nakonec nic , sraz nebude a jetika taky jeste nemam . Nicmene Tygrika chapu - tyhle veci jsou hodne nevdecne.
  7. vld75

    Pozdrav

    priklanim se taky k necemu decentnimu, co byde vypadat dobre a signalizovat, ze patrim do klubu nakazenych. Mozna 2 velikosti, pro min a vic nakazene ?
  8. ja to uz neresim, jezdi s tim spousta lidi. Kdyz si vzpomenu na zamrzle auto ve 4 rano, tak mi zadne dratky vadit nemuzou.
  9. ted jsem z toho trochu jelen. Jsme v situaci, kdy tazne nepotrebuji, ale v budoucnu bych ho vyuzil. Rozhoduji se jestli dat pripravu, nebo cele, nebo nic . Narazil jsem na moznost koupit jednotku tazneho zarizeni s kabelazi http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=184 . Moc si nedokazu predstavit, co vse se musi udelat pri dodatecne montazi. Nebylo by lepsi az budu potrebovat koupit tuhle sadu + tazne a nechat si to dodelat? Nebo jit radeji do pripravy. Dik za nazor.
×
×
  • Vytvořit nový...