Přejít na obsah

Sepulnation

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sepulnation

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Na pojistky jsem koukal i je měnil, baterku jsem měl pár minut odpojenou a nic nepomohlo....
  2. Ahoj, dnes ráno jsem přišel k autu a téměř identická chyba jako u koudyho.... levá strana vpředu - svítí komplet kromě parkovačky, pravá strana vpředu - svítí pouze parkovačka, levá strana vzadu - svítí půlka světla, pravá strana vzadu - svítí komplet. Diagnostika mi také píše: 00927 - svorka 30 vpravo 011 - preruseni Divné ale je, že mám Oct Scout předfl (12/2008) - tzn. že nemám BCM jednotku. Jediné, co jsem s autem dělal je, že jsem asi 10x během dvou dní vypojoval baterii. (Bylo to minulý týden) - může to s tím souviset? Nevíte někdo, co s tím?
  3. A ještě jedna věc.... neví někdo číslo barvy, která je na všech těch scout plastech? Díks.
  4. Doufám, že to nikoho neurazí, ale hodím jsem malinkou nabídečku.... :-) Do konce července bych měl mí hotovu přestavbu Scouta předface na Scouta face, takže mi doma zbude předface Scout přední nárazník v barvě šedá anthracite 9153.... tak kdyby měl nekdo zájem.... :-)
  5. Super. Moc děkuji za odpovědi. Mám známého v peugeotu, který má u nás vyhlášenou lakovnu, tak doufám, že se jim 9153 povede.... :-) Ještě jednou díky!
  6. Už jsem dal díly do lakovny a nahlásil jsem pouze 9153. Takže myslíte, že to takto stačí?
  7. Ahoj, mám Octavia Scout předface v barvě šedá anthracite 9153..... K kufru mám zničený štítek přesně za tím číslem 9153? Je více odstínů? Na netu jsem našel pouze tento odstín: 9153, F8J, 9J9J. Je to správné a jediné označení? Nevíte? Je to moc důležité! Děkuji! EDIT: v servisce máme uvedené 9153 za tím nic...., tak nevím....
  8. Ahoj, taky chci nějakého klona. Chci to použít na dvě auta.... primárně na Scouta 12/2008 a druhotně na Audi A6 04/2009. Jaký byste doporučili kabel? Děkuji. :-)
  9. Tak ty clony půjdou na okna jen v případě, že bude auto stát na nějakém dost nebezpečném místě, což se mi stává tak jednou, dvakrát týdně a ještě jen přes den. V noci stojím v garage.
  10. Ahoj, Scout 2.0 FSI, r.v. 2009, předfacelift, 51000 km. Někdy od září, to bylo na autě asi 43000 km, mi začalo při rozjezdu nebo třeba i na dvojku něco vrčet v motoru, na vyšší stupně už spíše nedělá. Občas to dělá i jen při sešlápnutí plynu. Nedělá to pravidelně, někdy 2x denně, někdy vícekrát, pak 2 dny třeba vůbec. Byl jsem s tím v servisu, ale tam mi řekli, že pokud to neslyší, tak to nemohou řešit, proto se odkazuji na vás, jestli by někdo nepomohl identifikovat, co to je, abych mohl jít do servisu na jistotu. Na výkon či funkčnost to nemá vliv, ale chci to vyřešit dokud mám auto v záruce. Nejlépe to poznáte z videí, která jsem nahrál na youtube! :-) Nahrávka vrčení z interiéru ( zvuk je slyšet pouze prvních 10 sekund): Nahrávka vrčení z venku (poměrně dobře slyšitelné): Moc děkuji za pomoc. :-)
  11. Ahoj, myslím stejně jako ty. Měl jsem na předku 65% zatmavení + to zatmavení z výroby, takže viditelnost do auta nula.... Kvůli cajtům sem to sundal a nechal si tam dát čirý bezpečnostní fólie. Asi je to fakt zdrží, to sklo je jak kámen, ale do auta je vidět jak do krámu, takže sháním něco na přední okna. Na netu nic není, ale v ATU (autotechnik unger) v Motole jsem našel sluneční clonu, kterou si nastříháš přesně na míru okna a pak se nějakejma zobáčkama přidělá k oknu, takže by se to dalo rychle nandavat i sundavat! jedna stojí 259, takže na obě okna to vyjde 520 kč, což se dá, ale zatím sem to nekoupil, pže sem línej.... :-)
  12. O.K. Díky za info. Tak nevím, pže díly už mám doma. Říkám si, když pojedu na garanci nebo na záruku někam na servis, kde jsem ještě nebyl, tak jak to oni mohou poznat?!.... tedy pokud nemají auto nafocené! Navíc, když je můj scout taková splácanina už z výroby.... mám jeden z posledních předfl modelů, kterej už má facelift zrcátka, některé části interiéru a i elektriku z fl.... Ještě mě zajímá jedna věc.... Nevíte co v ETCE znamená, když mají díly předfl i fl stejné číslo akorát fl díly mají na konci A? Konkrétně jde o kryt lemu blatníku, který je na dvě části.... jedna část je na blatníku a druhá na nárazníku. Oba tyto díly mají shodné číslo až na to A na konci u fl dílu? Nevíte, co to znamená? Jsou díly stejné nebo je ta přeci jen nějaký rozdíl? Děkuji.
  13. Tak moje dotazy asi nikdo neví. Tak se aspoň zeptám jak je to se zárukou v případě předělání na facelift!? Záruku mám do ledna 2013 nebo do 60000 km. Doufám, že o ni nepřijdu v případě předělání na facelift? Nevíte někdo?
  14. Ahoj, mám předfl Scouta a chystám se na to taky. Nevíte o někom, kdo už tyto změny na Scoutovi prováděl? Nevíte jak jsou ty plasty na blatnících přidělané? Nevíte jestli jsou blatníky na scoutovi stejné jako blatníky na klasické octě? Jestli tedy budou třeba objednat speciální blatníky na scouta nebo stačí blatníky z klasické octy? Nevíte jestli pasují lemy blatníků z předfl scouta na blatníky fl? Omlouvám se za tolik otázek, ale nevím, kde jinde bych to zjistil! Co jsem pochopil, tak jsou třeba tyto díly: 1. L a P světlo + držáky 2. L a P blatník + držáky 3. přední nárazník 4. maska Díky! :-)
  15. Super zprávy. Díky moc za info. :-) Koukám, že ty mý 7673 jsou nejnovější.... Nevím jestli se mi kvůli TMC vyplatí sosat nějakou jinou verzi 7673.... Ještě jednou díky za info.
×
×
  • Vytvořit nový...