Přejít na obsah

pablo_rs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pablo_rs

  1. Ahojte, 14 dní zpátky mi přestal svítit levy xenon, dnes jsem nechal vyměnit oba, ale levý špatně stratuje, až tak na 5-10ty pokus. Když se tam vrátil starý, tak startoval napoprvé. Dnes večer se mi navíc stalo, že napoprvé nenaskočil ani jeden. Mám oba za 700kč, nemůže to být tím? (že to je šrot značka?) Je tam origoš xenon, žádná dodělávka.... rády? Díky moc!
  2. Ahoj, toto se u F1 RS neděje.
  3. Ahoj, občas mám podobný blud, taky F1RS. Řekl bych, že ty auta prostě tak smrdí :-)
  4. pablo_rs

    Nejde řadit

    Ahoj, mám asi podobný problém, taky se zařazením 1 RS a zpátečky. Mne pomůže, když pustím a znovu sešlápnu spojku. Akorát mi to nepadá do 3 nebo tak... hyrdaulika je dle mechanika OK. Nenašel nic, co by bylo viditelné při zvérubní kontrole... možná taky zkusim pouzdro, má někdo návod jak k němu?
  5. Ahoj, pořád řešim - občas jde špatně zařadit jednička a zpátečka, občas jdou totiž i těžko vyrvat tyto kvalty. Pří řazení se ozve po sešlapnuti spojky klepnuti, vyraznější je to pří řazení 1 na 2 a 2 na 3, případá mi to, že to je kvůli většimu zhoupnuti auta pří řazení nižších kvaltů. PO výměně dvouhmoty byl !chvíli! klid, ale zase se prjevuje špatné řazeni. Výměněny je i olej v převodovce, pořád nic. CO to do háje může být!? POMOC!
×
×
  • Vytvořit nový...