Přejít na obsah

lukyboy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    353
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 582 zobrazení profilu

Oznámení lukyboy

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. Nejaka zkusenost s touto akci? https://svolavacky.cz/svolavaci-akce-skoda-pro-motory-1-2-tsi-a-1-6-mpi/
  2. Tento motor mam v aute jiz 5. rokem. Od zacatku davam olej dle normy od Skodovky a menim jednou za rok+ VIF pri kazdem tankovani. Zatim slape jako za mlada? Nejto ma necelych 80tis.
  3. Myslel jsem lakovane z vyroby ? To zrejme, uz neni takova kvalita?
  4. Bohužel, žádná oprava na nich nebyla. Auto budu mít teď v létě 5. rok, takže 4 zimy jsou na nich odjeté. Puchýře jsou na všech kolech v místě u ventýlku. Předtím jsem měl Octu II na nich na zimu 15" originál alu a bez problému. Taky odjeté 4 zimy. Řekl bych, že o auti se starám velice dobře. Neřekl bych, že jezdím hodně. Na autě jsem za cca. 5 let najezdil něco přes 40 000km. Takže to vidím na horší kvalitu lakování, bohužel.
  5. Takto dopadla má kola Denom, které používám na zimu. To jen pro zajímavost.
  6. lukyboy

    Oprava alu kol

    Po zime se u ventylku objevil puchyr v laku. Je mozne opravit/nastrikat pouze tu plochu s ventylkem, tak aby to nebylo videt? Nebo je nutne lakovat cale kolo? Jedna se o kola Denom. Diky za reakce
  7. S MIB1 s verzi softu 0411 + iPhone X sverzí iOS 11.2.5 bez problémů.
  8. Pawouk byl rychlejší.....zrovna jsem to sem chtěl hodit :-)
  9. Tahle hračka mě bavila ze začátku. Líbilo se mi, že to v autě je kvůli manželce, ale ta to nepoužila ani jednou (bojí se toho) a já ani nepomatuji kdy jsem to použil naposled Takže za mě zbytečnost.
  10. Můžu vědět jakou ferzi FW máte v columbusu? Mě to prostě nejde......
  11. Psal jsem do Skodovky, tak uvidime. I kdyz, to nevidim ruzove, protoze v rezimu kompatibility nemaji uveden iphone 7. Ktery je rok v prodeji.
  12. Tak to mam stejny.Vyresil si to nejak? Zkusil jsem kontakty odebrat a znovu importovat a ukazuje se mi jeden obrazek.
×
×
  • Vytvořit nový...